Ἀγαπητοί κύριοι πολιτικοί, ὃ,τι ὑποσχεθήκατε στά φιλαράκια σας, εἶναι δικό σας πρόβλημα καί νά τό δώσετε ἀπό τήν τσέπη σας.

Γιατί μέ εὑρίσκει ἀπολύτως σύμφωνη;

Βέβαια, κάποιοι πού ἀκόμη “διαφυλάττουν”  τήν τάξι, θά στραβομουτσουνιάσουν!! Δέν πειράζει! Ἀκόμη, ὡς Ἑλλάς, παράγουμε ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΞΙΔΙ! Θά καταφέρουμε νά καλύψουμε τίς ἀνάγκες σας!

Κατά τά ἂλλα, ὁ Τσιλιβίθρας εἶναι χείμαῤῥος!

Ἀπολαῦστε τον!

Φιλονόη.

από σχόλιο του tsilivithras(δεν τον προλαβαίνω πια) στο antinews

Αγαπητοί κοι πολιτικοί…

προφανώς δεν αντιλαμβάνεστε ότι ο λαός σας έχει για ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ γιατί απλούστατα:

    • δεν εξυπηρετείτε το συμφέρον του πολίτη εκ του οποίου αντλείτε νομιμοποίηση ως πολιτικό σύστημα
    • κανένας σας ποτέ δεν πλήρωσε κυριολεκτικά και μεταφορικά ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ
    • όλοι σας βγαίνετε από την πολιτική ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ενώ ο κοσμάκης σας πληρώνει και πεινάει κι από πάνω ενώ το καθεστώς οικονομικής ευημερίας σας είναι από σκανδαλώδες εώς εγκληματικό
    • λέτε ψέμματα συστηματικά στον κόσμο και διαστρέφετε την πραγματικότητα για να διατηρείτε την εξουσία στα χέρια σας ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ
    • νομοθετείτε με σχεδόν αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον των ΧΟΡΗΓΩΝ ΣΑΣ, της εγχώριας και αλλοδαπής οικονομικής ολιγαρχίας
    • επιπλέον όλων αυτών, σε ώρες κρίσιμες όπως αυτές που περνάμε βρίζετε, κατηγορείτε και απειλείτε τους πολίτες ως υπεύθυνους για την κατάσταση αυτή και επιμένετε να φορολογείτε ακόμα και τον αέρα που αναπνέουμε

Για όλους αυτούς τους λόγους ο λαός στη συνείδησή του σας έχει απονομιμοποιήσει. Αδυνατείτε να αντιληφθείτε ότι η “φωτιά των διοδίων” δεν πρόκειται να σβήσει επειδή:

    • είστε κατά πλειοψηφία ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ (οι περισσότεροι από εσάς σε καθεστώς ιδιωτικής οικονομίας και αξιοκρατίας δεν θα βγάζατε μεροκάματο μεγαλύτερο από καθαριστή ή κλητήρα)
    • έχετε απόλυτα ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ αντίληψη των πραγμάτων και αδυνατείτε να αντιληφθείτε αλλαγές στην κοινωνία και τον κόσμο γενικότερα
    • έχετε πιστέψει το ίδιο το παραμύθι σας (αυτό που ούτε καν οι φίλοι σας οι τηλε-προπαγανδιστές δεν πιστεύουν) ότι ο Έλληνας είναι μλκς και δεν αντιδρά ποτέ ότι κι αν του κάνεις
    • είστε ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ…ναι ασυνείδητοι…δεν έχετε εσωτερικό έλεγχο μέσα σας δλδ…ο Μαμμωνάς σας έχει διαφθείρει τελείως, η έπαρση και η αλαζονία της εξουσίας σας έχει τυφλώσει και μαθηματικά θα σας οδηγήσει στην καταστροφή

Η “φωτιά των διοδίων” λοιπόν δεν θα σβήσει γιατί είναι ασήμαντη. Ναι είναι ασήμαντη. Δεν σημαίνει κάτι πέραν από την ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ Α-Δ-Ι-Κ-Ο ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ. Αν δεν είναι αυτό θα είναι κάποιο άλλο. Αν δεν είναι τα διόδια θα ναι ο λογαριασμός της ΔΕΗ ή κάποιας άλλης ΔΕΚΟ ή η άρνηση πληρωμής φόρων ή οτιδήποτε. Δεν έχει σημασία τι θα είναι.

Έχετε γεμίσει τον τόπο με Α-Δ-Ι-Κ-Ι-Α τόσα χρόνια που κάνατε τον Μαμμωνά να αναρωτιέται αν είστε πιο δαίμονες από αυτόν.

Η ΑΔΙΚΙΑ οπλίζει το χέρι της άρνησης στον νοικοκύρη αγαπητοί “πολιτικοί”. Γιατί η άρνηση και οι φάπες δεν θα ρθουν από τα φιλαράκια σας τους εγκάθετους “κουκουλοφόρους” και “μπαχαλάκηδες” (άκαπνους γόνους κλπ) αλλά από τους νοικοκύρηδες, αυτούς τους “καναπεδάτους μλκς” όπως μας λέτε όταν μιλάτε μεταξύ σας.

Σας λέω λοιπόν και να ξέρετε…

Δεν έχει καμμία σημασία αυτός ο δρόμος ή εκείνος ο δρόμος ή εκείνη η σύμβαση ή εκείνη η λεπτομέρεια ή εκείνος ο νόμος ή η άλλη υποχρέωση στον εργολάβο ή οποιοδήποτε πολιτικάντικο τερτίπι σκαρφιστείτε για να αμολύσετε στάχτη στα μάτια του πολίτη για εκατομυριοστή φορά.

Είστε ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ στα μάτια μας.

Είστε τελειωμένοι.

Είστε απατεώνες και πλουτίζετε εις βάρος μας (εσείς και οι κολητοί σας “επιχειρηματίες”) ενώ εμείς χάνουμε τις περιουσίες και τα δικαιώματά μας.

Θα σας “κυνηγήσουμε” με κάθε τρόπο τους επόμενους μήνες.

Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί κι ο καθένας μόνος να βγάλουμε στη φόρα ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ”ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ” ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ” ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΣΑΣ.

Θα ανοίγουμε μπάρες, θα αρνηθούμε έλεγχο και πληρωμές, θα μαζευόμαστε κάθε μέρα από άκρη σε άκρη της χώρας για να δίνουμε κουράγιο ο ένας στον άλλον μέχρι να σας ξεσκεπάσουμε, να σας δικάσουμε εσάς και τους “φίλους σας”, να δημεύσουμε τις περιουσίες σας, να σας διαπομπεύσουμε μπροστά στον κόσμο και να φωνάξουμε για άλλη μια φορά σε αυτόν τον τόπο ότι το ΑΔΙΚΟ δεν μπορεί να βασιλεύει σε κοινωνία ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ…!!!!

Όταν κάνετε το ΑΔΙΚΟ συνήθεια τότε οι νοικοκύρηδες έχουν ηθική υποχρέωση να αποκαταστήσουν την τάξη.

Ότι έχετε παραχωρήσει σε “τρίτους” για εκμετάλευση δεν σας ανήκει. Είναι ιδιοκτησία του Ελληνικού λαού που σας δόθηκε για να τον υπηρετήσετε. Ο Ελληνικός λαός πλέον τα ζητάει πίσω και θα τα πάρει.

Ότι υποσχεθήκατε στα φιλαράκια σας είναι δικό σας πρόβλημα και να το δώσετε από την τσέπη σας.

Ουπς…το ξέχασα…ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ…!!!

Σόρυ παιδιά…μάλλον θα πρέπει να ζητήσετε δανεικά κάποιοι από εσάς. Έχετε και ευνοϊκά επιτόκια από ότι μας λένε…

tsilivithras

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply