Δὲν παλεύονται!

Τὶ λέτε βρὲ παδιὰ; Σοβαρὰ; Ἔκανε τέτοιο πρᾶγμα ὁ μεγάλος βεζίρης; Δὲν τὸ πιστεύω!!!

Κι ἐσεὶς;  Δὲν σκύψατε μεσούλα; Δὲν φοβᾶστε;

Τολμήσατε νὰ σταθεῖτε  ΟΡΘΙΟΙ ἐμπρὸς στὸν «μέγιστο» Νταβούτογλου δὲν κατουρηθήκατε  ἀπὸ τὴν τρεμούλα;  Παλαβοὶ εἶστε; Δὲν βλέπετε τοὺς δικοὺς μας; Ματιὰ καταδέχεται ὁ βεζίρης νὰ ῥιξῃ  κατὰ τὰ μέρη μας, σαράντα ὑποκλίσεις στὸν κάθε μας «κπρόσωπο» ἀναλογοῦν!

Κι ἐσεὶς, μία «πορδ» (ποὺ λέει ὁ λόγος) ἀντιμιλᾶτε; Τς τς τς…..

Ο προεδρεύων του συλλογικού προεδρείου της Βοσνίας Ερζεγοβίνης Νεμπόισα Ραντμάνοβιτς (σ.σ. εκπροσωπεί τη σερβική εθνότητα) αρνήθηκε να συναντηθεί με τον Τούρκο ΥΠΕΞ διότι η τουρκική αντιπροσωπεία ζήτησε, να μην υπάρχει, στο χώρο όπου έπρεπε να πραγματοποιηθεί η συνάντηση, σημαία της σερβικής Δημοκρατίας (Republika Srpska)

Στο ανακοινωθέν που εξέδωσε το γραφείο του Ραντμάνοβιτς χαρακτηρίζεται «ανεπίτρεπτη» η συμπεριφορά της τουρκικής αντιπροσωπείας και αναφέρεται ότι επιπρόσθετος λόγος για να μην γίνει δεκτός, από τον πρόεδρο της Βοσνίας, ο Νταβούτογλου ήταν και το γεγονός ότι έφτασε στο προγραμματισμένο ραντεβού με καθυστέρηση 75 λεπτών.

Ο ΥΠΕΞ της Τουρκίας επισκέπτεται τη Βοσνία για να προωθήσει το διάλογο μεταξύ των τριών εθνοτήτων ώστε να επιτευχθεί η ομαλή λειτουργία του κράτους. Στη Μπανιαλούκα συναντήθηκε με τον πρόεδρο της σερβικής Δημοκρατίας Μίλοραντ Ντόντικ τον οποίο διαβεβαίωσε ότι η Άγκυρα με την πρωτοβουλία για διάλογο δεν προσπαθεί να ευνοήσει οποιοδήποτε από τα τρία μέρη.

Μετά τη συνάντηση με τον κ. Ντόντικ, ο Αχμέτ Νταβουτόγλου δήλωσε ότι η κατάσταση στη Βοσνία αποτελεί πρόκληση για όλους όσους ζουν στην περιοχή διότι η χώρα αυτή αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της σταθερότητας στα Βαλκάνια. Πρόσθεσε ότι η Τουρκία υποστηρίζει τη συνοχή, την ευημερία και την οικονομική ανάπτυξη της Βοσνίας και επισήμανε ότι υπάρχει έντονο τουρκικό ενδιαφέρον για επενδύσεις.

(Ἔθνος)

Ἀπὸ ἐμένα ΕΥΓΕ(!!!) διότι πράξατε τὸ αὐτονόητον!

Λέω νὰ σᾶς στέλνουμε συχνὰ πυκνὰ τοὺς δικοὺς μας γιὰ ἰδιαίτερα μήπως καὶ μάθουν τοὐλάχιστον νὰ μὴν βρέχονται ἐπάνω τους!!

Φιλονόη.

Υ.Γ. Ὁ μέγας βεζίρης τὸ τραβάει πολὺ!! Δὲν παλεύεται τὸ ὗφος του πλέον!  Καὶ δὲν ὑπολογίζει καμμία συνέπεια! Πολὺ φοβοῦμαι πὼς τόση ὑπεροψία δὲν θὰ τοῦ βγῇ σὲ καλὸ!!!!

(Visited 9 times, 1 visits today)
Leave a Reply