Ἑλληνοφρένεια; Γιατὶ ὄχι;

Αὐτὸ ἀξίζει τὴν ἀναδημοσίευσί του!

Καταδεικνύει μόνον τὴν σοβαρὴ δουλειὰ ποὺ ἔχουν κάνει ἕναν ὁλόκληρο χρόνο τώρα, ὅλοι αὐτοὶ ποὺ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ μὲ σοβαρότητα καὶ ἦθος τὴν ἰσχύ τῶν νόμων! Ὅσοι ἐξακολουθοῦν νὰ ἀντιμετωπίζουν τὸν νόμο (κάθε νόμο) ὡς προσωπικὸ τους χωραφάκι, δυστυχῶς πλανῶνται πλάνην οἰκτρά!

Αὐτὰ γιὰ τὰ χωραφάκια, ἄς τὰ μελετήσουν καλλίτερα κάποιοι γνωστοὶ «συνταγματολόγοι» (ὀνόματα γνωστὰ καὶ περισπούδαστα!!) ὅπως ἐπίσης καὶ κάποιοι ἀντιπρωθυπουργοὶ!

Ὅσο γιὰ τὸ ζήτημα τῶν ΛΑΘΡΟμεταναστῶν ποὺ ἀλωνίζουν τὴν χώρα ὡς νέοι ἰδιοκτῆτες, θὰ  ἔπρεπε νὰ ἐνημερωθοῦν ἄμεσα!

Παράνομη καὶ ἀντισυνταγματικὴ  εἴσοδος στὴν χώρα!

Παράνομη  καὶ ἀντισυνταγματικὴ παραμονὴ καὶ διαβίωσι!

Παράνομη καὶ ἀντισυνταγματικὴ πάσα πιθανότης νομιμοποιήσεὼς τους!

Μήπως ἔφθασε ἐπὶ τέλους ἡ στιγμὴ νὰ ἀναζητήσουν τὴν ἔξοδο ἢ τὸν δρόμο τῆς ἐπιστροφῆς;

Κύριοι κυβερνῶντες, τὰ σύνορα ἄς ἀνοίξουν ἐπὶ τέλους …πρὸς τὴν ἐξυπηρέτησι τόσων καὶ τόσων ΛΑΘΡΟπροστατευομένων σας! Ἄς τοὺς ἀφήσουμε ἐλευθέρους νὰ ἐπιστρέψουν στὰ τοῦ οἴκου τους ἤ πρὸς κάθε εὐωπαϊκὴ κατεύθυνσι!!! Ἐμᾶς δὲν μᾶς πειράζει καθόλου! Κι ἐκεῖνοι αὐτὸ ἀποζητοῦν! Φανεῖτε ἐπὶ τέλους πραγματικοὶ ἀνθρωπιστὲς! Ὄχι δῆθεν ἀνθρωπιστὲς!

Φιλονόη.

Υ.Γ. Ὅσο γιὰ τὸν, πράγματι εὑρηματικὸ τίτλο τῶν ΝΕΩΝ, Ἑλληνοφρένεια, θὰ τολμοῦσα νὰ πῶ ὅτι ἔπεσαν μέσα! Κατάρριψις κάθε κομματικοῦ μηχανισμοῦ πλέον! Μόνον ὅσοι αἰσθάνονται Ἕλληνες καὶ εἶναι ἱκανοὶ  νὰ πάθουν …..Ἑλληνοφρένεια, μποροῦν νὰ βγάλουν τὸν τόπο ἀπὸ τὰ ἀδιέξοδα ποὺ τὸν ἔρριξαν τὰ κομματοσκυλικὰ καμώματα καὶ οἱ μεγαλοεκδότες ἐργολάβοι.

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΑΝΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ

Το πρωινό της εκδίκασης στο Συμβούλιο της Επικρατείας, της μεγαλύτερης προδοσίας στην ιστορία του νεότερου Ελληνισμού (Λαθρονομοσχέδιο), η παρέα των παιδιών που αγωνιούσε και αγωνιζόταν νομικά για την Ελλάδα, μαζί με τους δύο δικηγόρους νοιώθανε πολύ μόνοι.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με τις τεράστιες επιδοτήσεις, τα μεγάλα νομικά μυαλά και τον πατριώτη Σαμαρά ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΥΣΑ.

Το ΛΑΟΣ με το κανάλι του, τις συλλογές υπογραφών, τους φοβερούς του δικηγόρους και τους πατριώτες μεταφορείς καφέδων των βουλευτικών γραφείων ΑΦΑΝΤΟ.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΙΩΠΗΛΗ κι ΑΔΙΑΦΟΡΗ.

Οι διάφοροι παρεπιδημούντες ΣΤΟΚΟΙ καλούσαν τον κόσμο να πάει στην Σχολή Ευελπίδων για ένα δικαστήριο που δεν έγινε. Κι αυτοί σε ΠΛΗΡΗ ΑΡΜΟΝΙΑ με τους κολλητούς τους του Αντωνάκη παίζανε το παιχνίδι του συστήματος.

Έξω από το Δικαστήριο 30 όλοι κι όλοι υποψιασμένοι μαζεύτηκαν μέσω του facebook, η Ελληνική Γροθιά και μερικοί ξώφαλτσοι που δεν πιστεύανε ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη λειτουργεί. ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΗΛΘΕ!

Όλοι οι συστημικοί πατριώτες κατακρεουργήθησαν μαζί με τον Αλεβιζάτο σύνοικο του Παυλόπουλου, κολλητό του Μπεγλίτη και του Ραγκούση και έδειξαν ξεκάθαρα ότι το θέμα του Λαθρονομοσχεδίου ήταν κάτι για το οποίο είχαν κάθε δικαίωμα να φωνάζουν, να βγάζουν πύρινους λόγους στην Βουλή, να μαζεύουν υπογραφούλες και ψηφαλάκια, αλλά ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΟΜΙΜΟ που θα αποδείκνυε την αντισυνταγματικότητα και την ανθελληνικότητα του Λαθρονομοσχεδίου. Η Νέμεσις ήλθε και ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ και μας έδειξε και εμάς κάτι ακόμα: ότι στο παιχνίδι αυτό που μπάλα είναι ο ελληνικός λαός, οι αντιρατσιστές είναι οι κακοί μπάτσοι και οι συστημικοί πατριώτες οι καλοί μπάτσοι. Είναι όμως όλοι τους ΜΠΑΤΣΟΙ!

Χωρίς χρήματα, χωρίς καμία υποστήριξη, χωρίς Συνταγματολόγους και καθηγητές Πανεπιστημίου, απλά με την προσευχή του πατριωτικού δικτύου που κτίζεται τα τελευταία 2 χρόνια με κάθε διαθέσιμο μέσο, μακρυά από κόμματα και ομαδούλες, οι 2 αφανείς δικηγόροι ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΝ ψευτοκαθηγητές της Νομικής, ψευτοσυνταγματολόγους που το παίζουν υπουργοί, Σύριες στριπτιζέζ που οι προηγούμενοι τους δώσανε πτυχίο Πολιτικού Επιστήμονα – μην χέσω – και κατάφεραν αυτό που οι 3.000 Έλληνες εκείνο το κρύο βράδυ του Φλεβάρη ζητούσανε έξω από την Βουλή.

Όλα αυτά μας διδάσκουν ένα πράγμα: ότι πια ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΗΓΕΤΕΣ ΟΥΤΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ!

Ευχαριστούμε τους δύο δικηγόρους, ευχαριστούμε όσους τους στήριξαν και μία υπενθύμιση προς τους ένστολους ανώτατους, οι οποίοι με θαυμαστή δουλικότητα έσπευσαν να εκτελέσουνε τις οδηγίες μιας προδοτικής κυβερνήσεως: ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ!

Ο Βενιζέλος είναι ένας μπούλης που τον πείσανε ότι είναι πολιτικός και ποιος ξέρει και πως έγινε Συνταγματολόγος με τα ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ που νομοθετεί. Εσείς όμως κύριοι ΔΩΣΑΤΕ ΟΡΚΟ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ! ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΒΕΙ…..Γευτείτε λοιπόν τα προνόμια που σας δίνουν οι βαθμοί σας, για όσο καιρό είστε εν ενεργεία, διότι για το μέλλον σας, με το που θα αποστρατευτείτε, θα αποφασίσει Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Οι δύο δικηγόροι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ τους. Υπάρχει ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα δικηγόρων πίσω τους που ασχολείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με εσάς.

HellenicRevenge

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply