Φωσγένιον: ἕνα ἐργαλεῖον θανάτου!

Τὸ defencenet μᾶς ἀποκαλύπτει κάτι ποὺ λίγοι γνώριζαν!

Φωσγένιον, ἕνα στοιχεῖον, ποὺ κατὰ τὴν κα ΤΟΜΑΣ, εἶναι ἀπολύτως ὑπεύθυνον γιὰ τὸν μαζικό θάνατο πτηνῶν καί ψαριῶν σὲ διάφορα σημεῖα τοῦ πλανήτου!

Ἔχετε μήπως κάτι στὸ μυαλό σας κάτι σχετικό μέ  τούς ἀεροψεκασμούς;

Φιλονόη.

Φωσγένιο το χημικό που ευθύνεται για τους θανάτους των πτηνών ισχυρίζεται η Colleen Thomas

Δεδομένων των προσφάτων περιπτώσεων θανάτων πτηνών αλλά και ψαριών που –πολλές από αυτές εξακολουθούν να συμβαίνουν- πολλές θεωρίες έχουν αναπτυχθεί από δηλητηριάσεις μέχρι καρδιακές προσβολές λόγω πυροτεχνημάτων μέχρι ακόμη και τη μετατόπιση των μαγνητικών πόλων της Γης.

Μια ακόμη θεωρία έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες και προέρχεται από την Colleen Thomas –γνωστή τηλεοπτική φυσιογνωμία στις ΗΠΑ- η οποία κινείται στο ευρύτερο πλαίσιο των θεωριών ακραίας λογικής εξηγεί πως «Ψεκαζόμαστε καθημερινά από αυτά τα μεγάλα αεροσκάφη».

Σύμφωνα με την ίδια το κύριο χημικό που περιλαμβάνεται στους ψεκασμούς είναι το φωσγένιο το οποίο έχει κλαπεί από το Ιράκ και τώρα χρησιμοποιείται σε επιχειρήσεις της CIA μισθώνοντας αεροσκάφη της εταιρείας Evergreen International Aviation Company.

«Όταν ο John Walter βρέθηκε νεκρός καθώς είχε εναντιωθεί στην αμερικανική κυβέρνηση για το φωσγένιο που είχαμε κλέψει από το Ιράκ και τώρα το χρησιμοποιούν παντού τον δολοφόνησαν γιατί απαιτούσε είτε να σταματήσουν τις επιχειρήσεις αυτές είτε θα πήγαινε στον πρωθυπουργό της Ρωσίας Putin να του πει πως δεν καταστρέψαμε τελικά τα αποθέματα των χημικών που είχαμε υποσχεθεί ότι θα κάναμε» εξήγησε η Thomas σε συνέντευξη που έδωσε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosty.

Η ίδια εξήγησε πως αυτή τη στιγμή είμαστε κάτω από μια παγκόσμια επίθεση αλλά τώρα ξέρουμε ποιος μας επιτίθεται. Τέλος η Colleen Thomas προειδοποίησε ότι η επίθεση αυτή έχει ως τελικό στόχο τον ίδιο τον άνθρωπο σε μια προσπάθεια της νέας τάξης να περιορίσει τον πληθυσμό της Γης.

πηγὴ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply