Σοσιαλιστική Διεθνιστική Ὀργάνωσις;;; Παρακαλῶ;;;

Ἐδῶ καὶ λίγες ἡμέρες γράφω γιὰ τὸ «φασιστικόν» τῆς Ἑλληνικῆς σημαίας στὴν συγκέντρωσι τοῦ κινήματος «δέν πληρώνω» καὶ γιὰ τὰ περίεργα πρόσωπα ποὺ ἔχουν ἀναλάβει τὴν ἀποτελεσματική «ὀργάνωσι» τοῦ συγκεκριμένου κινήματος. Ἔλαβα λοιπόν πρό ὁλίγου ἕνα φυλλάδιο ἀπό ἕναν καλό φίλο, τὸ ὁποῖο μοιράστηκε στὸν κόσμο ποὺ παρεβρέθη στὴν τελευταῖα μεγάλη ἀπεργεία-πορεία πρὸς τὴν βο(υ)λή.

Γιὰ νὰ προσέξουμε μερικὲς λεπτομέρειες λοιπόν:


Τ φυλλάδιο (πο θ παραθέσω στό τέλος λόκληρο) ν λίγοις «μαρτυρ» τς πραγματικές βάσεις κα τος …στόχους το κινήματος.

Προσωπικς δν χω κανναν πρόβλημα μ τς ποιες τοποθετήσεις, πολιτικς κομματικές πο προέρχονται π πουδήποτε. Στούς φίλους μου μέσα μπορετε ν βρετε δεξιούς, κεντρώους, ριστερούς… ως κι ναρχικούς χω…

χω μως πρόβλημα μ τν  ψευδ εκόνα!!

χω πρόβλημα μ τ «πόγειον» ργο…

χω πρόβλημα μ τ ψευδς «δέσμευτον», τ ψευδς «κομμάτιστον» κα τ ψευδς «πανελλήνιον»….

κενο μάλλιστα τ «πανελλαδικόν» κι χι πανελλαδικόν!!!, μὲ κανε ν ασθανθ κάπως …κορόϊδο!!

σο γι τ Σοσιαλιστική Διεθνιστική ργάνωσις, μ τσάκισε!!!

Γιατί δυστυχς μο πιβεβαίωσε ατ πο χω δη καταγγείλει!!

Τν μή λληνική θνική Συνείδησι τν ργανωτν!!

Εναι διεθνιστές!!! Μήπως κα παγκοσμιοποιητές; Μήπως καί ποστηρικτς τν σων πρωθυπουργός μας πρεσβεύει; Τν μία καὶ παγκόσμια διακυβέρνησι;

ξ ο κα τ μένος κάποιων κατ το νεαρο πο κρατοσε τν λληνικ Σημαία!!! (Ἡ Ἑλληνικὴ Σημαία εἶναι φασιστικό σύμβολο γιὰ τὸ κίνημα τῶν διοδίων!)

Τώρα ξεκαθαρίζουν λα!!!

Τό κίνημα ξεκίνησε πό ἀδεσμεύτους πολίτες!!! λλά καπελώθηκε πό περίεργα στοιχεα κα «ργανώνεται» πό κόμη πιό περίεργα πρόσωπα.

Λυπμαι πο σς φιλοξένησα στν σελίδα μου.

Ζητ μίαν πολύ μεγάλη συγγνώμη πό σους φίλους πηρεάστηκαν πό τ δικά μου ργα! νακαλ!  Ἔκανα ἕνα πολύ μεγάλο λᾶθος!

Τέλος, ἐὰν μ κάποιον τρόπο ο διάφοροι πολίτες (γι τος ποίους πιστεύω πώς χουν πράγματι γνς προθέσεις λλ χειραγωγονται λόγ πολιτικς πειρίας) πο συμμετέχουν στς πιτροπς καταφέρουν νά μ πείσουν γι τ πράγματι δέσμευτον κα ελικρινές, παναλαμβάνω πώς θ εμαι μαζί τους.

Ἐὰν μ πείσουν πώς εναι να κίνημα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ κι χι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ (γιατ τόπος μου κα Πατρίδα μου μ καίει ατν τν στιγμὴ περισσότερο ἀπό ὅλα!!) τότε θ μ βρον δίπλα τους!

Ἐὰν μ πείσουν γι τ τι δν χουν πρόβλημα μ τν λληνική Σημαία κα τν ντάξουν ς πρτο κα κύριο σύμβολο μέσα στ σύμβολά τους, εμαι μαζί τους.

Σ κάθε λλην περίπτωσι…. χι!

Φιλονόη.

Υ.Γ. κείνη πιτροπ στν Κέρκυρα πο κολλάει; Ἡ Κρήτη; φθασε ως κεί Μπόμπολας;


Κι ἐδῶ ἡ σελίδα τους: http://www.xekinima.org/arxiki-selida/

Εὐχαριστῶ πάρα πολύ τὸν Περικλῆ γιὰ τὸν μεγάλο κόπο ποὺ ἔκανε πρὸ κειμένου νὰ μὲ ἐνημερώσῃ.

Σχετικά θέματα:

Ἡ Ἑλληνική Σημαία εἶναι φασιστικόν σύμβολο γιὰ τὸ κίνημα τῶν διοδίων.

Ὁ φασίστας, ἡ Ἑλληνική Σημαία καὶ τὰ «νεοαπελευθερωτικά» κινήματα!


(Visited 36 times, 1 visits today)
16 thoughts on “Σοσιαλιστική Διεθνιστική Ὀργάνωσις;;; Παρακαλῶ;;;

 1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Σοσιαλιστική Διεθνιστική Ὀργάνωσις;;; Παρακαλῶ; | αἰέν ἀριστεύειν

  • Αγαπητέ/τη filonoipontou,
   ο διεθνισμός προϋποθέτει την ύπαρξη των εθνών. Δεν τα αποκλείει. Χωρίς έθνη δεν υπάρχει ούτε διεθνισμός. Επομένως ο διεθνισμός κάθε άλλο παρά αντιφάσκει με το έθνος, την εθνική σημαία και τον πατριωτισμό. Ο διεθνιστής είναι και πατριώτης ή δεν είναι διεθνιστής. Όταν δεν ζει στη χώρα που καταπιέζει άλλες χώρες, αλλά σε χώρα-προτεκτοράτο όπως είναι η Ελλάδα, και δεν είναι πατριώτης, τότε είναι ένας νενέκος, ένας προσκυνημένος της αμερικάνικης υπερδύναμης.
   Την διαφορά ανάμεσα στον διεθνιστή και τον παγκοσμιοποιητή προφανώς την γνωρίζεται. Δεν είναι λοιπόν σωστό να χρησιμοποιείται τον κάθε παγκοσμιοποιητή νενέκο, που κρύβεται κάτω από σοσιαλιστική και διεθνιστική λεοντή, για να χαρακτηρίσετε τον σοσιαλισμό και την διεθνιστική αλληλεγγύη των λαών, όταν αγωνίζονται για άμεση δημοκρατία και δικαιοσύνη. Ο σοσιαλιστής, ο διεθνιστής και ο πατριώτης δεν κρίνεται από αυτό που δηλώνει ότι είναι, αλλά από αυτό που είναι στην πράξη. «Θέλουμε λεύτερη εμείς πατρίδα και πανανθρώπινη την λευτεριά», έλεγε ο ύμνος του ΕΛΑΣ και οι μαχητές του, με τον Άρη οδηγό, και το εθνόσημο στο σκούφο, το εννοούσαν. Θυσίαζαν την ζωή τους για την ελευθερία της πατρίδας, όταν κάποιοι άλλοι «πατριώτες» και «εθνικιστές» συνεργάζονταν με τις δυνάμεις της φασιστικής Κατοχής, για να μεταμορφωθούν λίγο αργότερα σε πραίτορες των Αγγλο-αμερικάνων.

   • Συμφωνῶ ἀπολύτως μὲ τὰ παραπάνω Δημήτρη.
    Τό γραπτό μου ἦταν περισσότερο «πειρακτικό» παρὰ ἱστορικοῦ περιεχομένου.
    Ἀντιπαθῶ κι ἐγώ τούς Νενέκους, ὅπως φαντάζομαι καὶ οἱ περισσότεροι στὸν τόπο μας.
    Δὲν μοῦ ἀρέσουν τά «καπελώματα», οἱ «δάκτυλοι» καὶ οἱ «διεθνιστές» ποὺ οὐσιαστικῶς παίζουν τό παιχνίδι τῶν σόρος καὶ τῶν μαριονετῶν κυβερνήσεών τους.
    Ἐὰν μιλᾶμε μὲ καθαρή καρδιὰ, ὅσο κι ἐὰν διαφωνοῦμε, θὰ βροῦμε δρόμους.
    Ἐὰν ὅμως ὄχι, τὰ πράγματα ὁδεύουν πρὸς τὸ ἐπικίνδυνο.
    Καλημέρα.
    Εἶμαι ἡ Φιλονόη.

 2. ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”.
  α) ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΙΣΧΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΡΙΠΛΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΩΣ ΜΟΡΦΕΣ ΗΠΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΣ…”ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ, ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥΣ”, ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ “ΚΙΝΗΜΑΤΑ” ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ή, και ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΒΥΣΣΟΣ. ΤΟ ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΙΩΞΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ “ΚΙΝΗΜΑΤΑ” ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΛΗΣ ΟΧΛΗΣΗΣ) ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ.
  β) Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΥΧΟ, ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΕΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΜΑΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ: ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ. Η ΜΗ ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ: ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΤΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ Μ.Κ.Ο ΟΤΑΝ ΜΕΙΩΣΕΤΕ (ΚΑΤΑ 75%) ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ , ΟΤΑΝ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΙΣ “ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ” ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
  ΙΣΧΥΣ

  • Κακῶς σᾶς εἶναι ἀδιάφορο τὸ ἐὰν ὑπάρχῃ ἤ ὄχι καθωδήγησις καὶ μεθόδευσις.
   Καλῶς συμμετέχετε σὲ ὅσα πιστεύετε.
   Ἀκόμη καλλίτερα θὰ ἦταν ὅμως νὰ ξεκαθαρίσῃ τὸ τοπίο.
   Εἶναι ἄδικο γιὰ τοὺς Ἕλληνες!

   • ΚΑΘΕ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΧΗ ΕΧΕΙ “ΣΤΟΧΟΥΣ” ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΕΡΑΡΧΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΟΥ. Η ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ, ΕΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΦΕΥ, ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
    ΟΡΙΣΑΜΕ ΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΝ “ΣΤΟΧΟ” ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ, ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ “ΚΙΝΗΣΕΙΣ” “ΚΙΝΗΜΑΤΑ” Κ.Λ.Π ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ (ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ.

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.
    ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΙΣΧΥΣ

 3. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ξαφνικά τό «δέν πληρώνω» ἀπέκτησε ….ἑλληνικές σημαῖες!!! « Φιλονόη καὶ φίλοι……

 4. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ἐπιτροπὲς πολιτῶν γιὰ τὰ διόδια; Μᾶς δουλεύετε; « Φιλονόη καὶ φίλοι……

 5. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ἀνταπάντησις στὸν Γιάννη Μαγκριώτη. « Φιλονόη καὶ φίλοι……

 6. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Παρ’ ὁλίγον ἀνταπάντησις στὸν Γιάννη Μαγκριώτη. « Φιλονόη καὶ φίλοι……

 7. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ὁ Σουφλιᾶς άπαντᾶ στόν Μαγκριώτη! « Φιλονόη καὶ φίλοι……

 8. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Γιατί λέω «ὄχι» στὸ «δὲν πληρώνω». « Φιλονόη καὶ φίλοι……

 9. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: «Ἀδέσμευτον» τὸ «δὲν πληρώνω»; Πλάκα μᾶς κάνεις! « Φιλονόη καὶ φίλοι……

 10. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: «Δὲν πληρώνω» ἢ «σπάω καὶ σκοτώνω»; « Φιλονόη καὶ φίλοι……

 11. […Επομένως ο διεθνισμός κάθε άλλο παρά αντιφάσκει με το έθνος, την εθνική σημαία και τον πατριωτισμό. Ο διεθνιστής είναι και πατριώτης ή δεν είναι διεθνιστής….]

  Ο διεθνιστής (κομμουνιστής δηλ.) απλά δεν είναι πατριώτης. Η επικράτηση του διεθνισμού όπως την ονειρευόταν ο Εβραίος Μπρονστάϊν οδηγεί στην εκμηδένηση των Εθνών όπως έγινε στην ΕΣΣΔ. Παγκοσμιοποίηση.
  Τα υπόλοιπα για τον Άρη και το ΕΛΑΣ τα αφήνω για να μην πω τίποτα πιο χοντρό.

  Ά, και κάτι άλλο για τον Δημήτρη. Μήτσο, ο “σύντροφος” Π. Κ. (ξέρεις σοσιαλιστική αλλαγή) έχει λογαριασμό στην Σιτυμπανκ. Έλεγε ότι είναι εργαζόμενος (δεν ξέρω αν το λέει ακόμα ότι είναι ηλεχτρολόγος) αλλά δεν τον είδα ποτέ να δουλεύει, όλο την εφημερίδα πουλάει και πάει σε ομιλίες και τέτοια, και είναι καλοντυμένος. Έβγαλε λεφτά από τις εκδόσεις, τούπεσε κανενα λαχείο, κληρονόμησε καμμιά θεία από την Αμερική, ή απλά εκεί τούρχονται οι λίρες από την Αγγλία, μήπως;

Leave a Reply