Ποῦ εἴπαμε πώς εἶναι ἡ Ὁμόνοια;

Κυττῶ τὸν χάρτη, καὶ τὴν βρίσκω κάπου στὸ κέντρο τῶν Ἀθηνῶν!

Κυττῶ τίς εἰκόνες, σκέφτομαι πώς ἔχω κάνει κάποιο λᾶθος, ξανακυττῶ τόν χάρτη… Ἀλλά ἀκόμη στὸ κέντρο τῶν Ἀθηνῶν τήν βλέπω!!!

Τὶ ἔγινε λοιπόν; Μᾶς τήν πήραν καὶ δὲν τό καταλάβαμε; Μήπως ἔγινε κάποια τελετή παραδόσεως καὶ δὲν τήν γνωρίζω; Ποῦ στό καλό εἶναι οἱ Ἕλληνες;

Ποῦ στό καλό ἡ Πολιτεία;

Ποιὸς στά κομμάτια φροντίζει γιὰ τὴν τήρησι τῶν νόμων σὲ ἐτοῦτο τὸ κομμάτι γῆς ποὺ ἀκόμη, ναὶ ἀκόμη, λέγεται Ἑλλάς;;  Ποιός;

Ἀκούει κάποιος;

Ἔεεεεεεεε;

Φιλονόη.

(Visited 13 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Ποῦ εἴπαμε πώς εἶναι ἡ Ὁμόνοια;

 1. Ρωμανία λέγετε και την κατοικούν ρωμιοί αυτή είναι η αλήθεια αν δεν το κατάλαβες .

  Δεν αλλάζουν το όνομα απλά για τουριστικούς λόγους .

  Αν κάτσει κάποιος να γράψει τι ΘΑ είχε κάνει αυτό το κράτος αν ήταν ελληνικό από το 1821 μέχρι σήμερα θα έπρεπε να γράψει όχι βιβλίο αλλά βιβλιοθήκη ολόκληρη .

  Αλλά όπως σου είπα κι άλλη φορά έκαναν λάθος ξύπνησαν τους ΕΛΛΗΝΕΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ που δεν είναι δούλοι κανενός ούτε καν του όποιου θεού .

  Αν τώρα νομίζουν ότι θα ξεμπερδέψουν μαζί τους επειδή έβγαλαν τα κάθε είδους παπαγαλάκια να κράζουν για πράκτορες σιωνιστών , της ΣΙΑ , της μοσαντ και της παγκοσμιοποίησης .

  Αν νομίζουν ότι θα ξεμπερδέψουν μαζί τους επειδή έβγαλαν τις κάθε είδους καρακάξες Λουκάδες να κράζουν για παγανιστές , ειδωλολάτρες , σατανιστές και κάθε είδους αηδίες .

  Αν νομίζουν ότι θα ξεμπερδέψουν μαζί τους επειδή έβγαλαν όλους τους χτυπημένους πρακτορισκους ,εψιλονιστες , σειριοπληκτους , ουφολογους λιακοπουλικους να παριστάνουν τους έλληνες και να δίνουν όπλα σε κάθε αντίπαλο των ΕΛΛΗΝΩΝ .

  Αν νομίζουν ότι θα ξεμπερδέψουν μαζί τους καταστρέφοντας ότι έχει απομείνει από τον πολιτισμό τους ( εκτός βέβαια από αυτά που τους φέρνουν λεφτά ) .

  Αν νομίζουν ότι θα ξεμπερδέψουν μαζί τους επειδή έβαλαν μπροστά το μεγαλύτερο όπλο τους την πληθυσμιακή διάβρωση αυτού του ( παραπλανημένου ) λαού .

  Κάνουν λάθος . ήμασταν αδύναμοι ( για πολλά πολλά χρόνια ) μα τώρα όσο πάμε και δυναμώνουμε ( συνεχίστε έτσι και θα μας κάνετε ακόμα ποιο δυνατούς ) σε λίγο τόσο δυνατούς που σαν λαβα θα σας παρασύρουμε και θα σας πετάξουμε στα σκουπίδια της ιστορίας , εκεί που ανήκετε .

  Να ξέρετε μόνο ότι τώρα ποια είμαστε εδώ με τα μάτια ανοιχτα και βλεπουμε κάθε σας πραξη κάθε σας ανομια και αυτές θα πληρωθουν να ειστε συγουροι .

  Και τελος να ξερετε ότι ποτέ οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν ρωτουσαν ποσοι είναι οι εχθροι το μονο που ρωτουσαν είναι που είναι οι εχθροι και τωρα ξερουμε και τους εχθρους και που είναι , εμεις θα ημαστε αυτοι που θα επηλεξουν τον τοπο και τον χρονο της μαχης .

  ΥΓ . καταστρέψτε ότι θέλετε και όσα περισσότερα μπορείτε ,
  ( θα τα αφήσουμε έτσι ερείπια να θυμίζουν στους αιώνες την βαρβαρότητα σας )
  γιατί εδώ είναι πια τα παιδιά των ΕΛΛΗΝΩΝ να τα φτιάξουν ξανά και ποιο όμορφα από πριν , γιατί αυτά σε αντίθεση με εσάς μπορούν .

Leave a Reply