Ἡ Ἑλλάς τῶν Ἑλλήνων!

Η Ελλάδα των Ελλήνων Γράφει:

Ιωάννης (Ίων) Καρακώστας, συγγραφέας

Έλληνες, ψηλά το κεφάλι, η Ελλάδα είναι των Ελλήνων και Έλληνας είναι εκείνος ο οποίος: Έχει Ελληνική συνείδηση και παιδεία, ήτοι είναι γνώστης της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής ιστορίας και του ελληνικού πολιτισμού. Είναι εραστής και μελετητής της αρχαίας Ελληνικής φιλοσοφίας. Αγαπά την πατρίδα Ελλάδα και θυσιάζεται υπέρ αυτής.

Πιστεύει σε αυτό που είπε ο Βυζαντινός φιλόσοφος Γεώργιος Γεμιστός ή Πλήθων: «Έλλην ειμί, ως η φωνή και η πάτριος παιδεία μαρτυρεί» και όχι αυτό που είπε, ο πρώτος Οικουμενικός πατριάρχης μετά την άλωση Κωνσταντινοπόλεως Γένναδιος Β΄, ο Σχολάριος: «Ουκ ειμί Έλλην, αλλά χριστιανός».

 Έλληνες, πολιτικοί, προσοχή! «Μη δότε τα ιερά τοις κυσίν». Η ζωή δεν έχει καμιά αξία μπροστά στο καθήκον να υπερασπίζεται κάποιος την πατρίδα του και να πεθαίνει για την υπεράσπισή της, διότι: “Πατρός τε και μητρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον και σεμνώτερον και αγιώτερον εστίν η πατρίς και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ’ανθρώποις τοις νουν έχουσιν.” Σημειώνω: «τοις νουν έχουσιν», δηλαδή αυτοί που έχουν μυαλό, λογική και παιδεία.

Επιτέλους, ας συνειδητοποιήσουμε ότι, σήμερα, δεν είμαστε ραγιάδες, ούτε στους Τούρκους, που είμασταν κάποτε, ούτε στη σημερινή «Νέα τάξη πραγμάτων», που επιδιώκει να καταργήσει το «Έθνος-κράτος», με στόχο να υπουδουλώσει όλα τα μικρά έθνη και τους λαούς κάτω από τη μπότα μιας παγκόσμιας δικτατορικής διακυβέρνησης.

Ο διαβόητος Κίσσιγκερ, πρώην υπουργός Εξωτερικών των Η.Π.Α, όπως και ο άλλοτε μισέλληνας Μέττερνιχ, θεωρεί πως ο Έλληνας είναι ατίθασος και δεν υποτάσσεται, όπως είπε στην Ουασινγκτον, τον Σεπτέμβρη του 1974, τούτο το εκπληκτικό:

«The Greek people are anarchic and difficult to tame. For this reason we must strike deep into their cultural roots: Perhaps then we can force them to conform. I mean, of course, to strike at their language, their religion, their cultural and historical reserves, so that we can neutralize their ability to develop, to distinguish themselves,or to prevail; thereby removing them as an obstacle to our strategically vital plans in the Balkans, the Mediterranean, and the Middle East». (Henry Kissinger, quotation from his speach in Washington, September 1974).

Μετάφραση:

«Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γιʼ αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες: Έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή».

Εξάλλου, χαρακτηστιστικές είναι και οι δύο παρακάτω δηλώσεις των εκφραστών της παγκόσμιας διακυβέρνησης, που προετοιμάζουν για να υποτάξουν τους λαούς στην απόλυτη κυριαρχία τους:

α) «Θα έχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση, είτε σας αρέσει είτε όχι. Το μόνο ζήτημα θα είναι να ξέρουμε, αν θα προκύψει απο κατάκτηση ή απο συγκατάθεση». (Paul Warburg, Χρηματιστής, μέλος του CFR, του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων).

β) «Ο κόσμος σήμερα είναι πιο σύνθετος και προετοιμασμένος να δεχθεί μια παγκόσμια διακυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και των παγκόσμιων τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμητέα σε σχέση με τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που υφίστατο μέχρι τώρα». (David Rockefeller, πρόεδρος ιδρυτής της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και της Τριμερούς Επιτροπής, πρόεδρος του CFR, του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων. Εισήγηση που έκανε κατα τη συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στο Μπάντεν Μπάντεν το 1991).

Το Αιγαίο είναι Ελληνική θάλασσα με όλες τις βραχονησίδες της, κομμάτι αναπόσπαστο της Ελληνικης Επικράτειας. Η Τουρκία, ας μην χαίρεται ότι τα Ίμια είναι αμφισβητούμενη περιοχή, επειδή υπήρξε προδοσία εκ των ένδον. Οι τρεις Έλληνες αξιωματικοί μας, που σκοτώθηκαν εκεί στα γαλανά νερά του Αιγαίου, δεν μας επιτρέπουν να τους ξεχάσουμε ότι τα Ίμια είναι Ελληνική γη, χάρη στην οποία δολοφονήθηκαν από τους σύγχρονους Εφιάλτες.

Η τυχόν συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, αποτελεί πράξη εσχάτης προδοσίας με τίμημα την εσχάτη των ποινών. Όποιος πολιτικός ενδώσει σε μια τέτοια ενέργεια το τίμημα είναι θάνατος.

Η θανατική ποινή στο Ελληνικό ποινικό δίκαιο μόνο σε αυτή την περίπτωση επιτρέπεται και, αν δεν ορίζεται ρητά, επιβάλλεται χωρίς δίκη από τον ίδιο τον Ελληνικό Λαό, που είναι ο θεματοφύλακας των βωμών και εστιών της πατρίδας του.

Διότι τον εχθρό που θέλει να σου πάρει τη γη σου, τον σκοτώνεις και δεν του λες: «Σφάξε με αγά μου νʼ αγιάσω». Και ο προδότης είναι εχθρός και μάλιστα ύπουλος, που βρίσκεται εντός των τειχών. Επίσης, Η Μακεδονία μας δεν είναι απλά Ελληνική, αλλά είναι Ελλάδα, αναπόσπαστο κομμάτι της. «Έστι γαρ Ελλάς και η Μακεδονία» (Στράβων, ιστορικός 67 π.Χ). Δεν εκχωρούμε το όνομα Μακεδονία σε κανέναν, διότι η εκχώρηση του ονόματος αποτελεί παραχώρηση, σε πτώτη φάση de jure, Ελληνικού εδάφους σε ξένη επικράτεια και σε απώτερη φάση γίνεται και de facto.

Σήμερα και στο μέλλον, ποιος πολιτικός έχει το δικαίωμα να εκχωρήσει το όνομα Μακεδονία; Κανένας δεν έχει αυτό το δικαίωμα. Και όποιος τολμήσει θα πρέπει να γνωρίζει πως το τίμημα θα είναι θάνατος και μάλιστα χωρίς δίκη. Δεν χρειάζεται δίκη για να σκοτώσεις έναν προδότη της πατρίδας, διότι είναι καθήκον παντός Έλληνα. Όσοι και όποιοι έχουν στο μέσα μυαλό τους την εκχώρηση του ονόματος Μακεδονία, να ξέρουν πως αυτή την τύχη θα έχουν. Καθαρές κουβέντες.

Για το λόγο αυτό, για οποιαδήποτε απόφαση στο θέμα αυτό θα πρέπει να ερωτηθεί, με Δημοψήφισμα, ο Ελληνικός Λαός, που είναι αποκλειστικός κυρίαρχος και αφέντης στον τόπο του. Ο Ελληνικός Λαός δεν έχει εξουσιοδοτήσει κανέναν και καμια κυβέρνηση να χειρίζεται εν λευκώ τα εθνικά του θέματα με μια απλή πλειοψηφία που του δίνει σε εκλογές.

Η απλή πλειοψηφία εδρών στη Βουλή, που δεν αντιστοιχεί στην πλειοψηφία στη βάση του Λαού, δεν νομιμοποιεί καμιά κυβέρνηση να παίρνει μονομερώς αποφάσεις στα μείζονος σημασίας Εθνικά μας θέματα, που απαιτούν τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.

Τέλος, γιατί η Ελληνική κυβέρνηση καθυστερεί αδικαιολόγητα να ασκήσει το εθνικό δικαίωμα θεσμοθετώντας την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (Α.Ο.Ζ) προς κάθε κατεύθυνση και μάλιστα εκείνη ανάμεσα στην Ελλάδα-Ισραήλ- Κύπρο, πράγμα που η τελευταία, μολονότι είναι ακρωτηριασμένη, το έχει ασκήσει; Γιατί αυτή η ατολμία της Ελληνικής κυβέρνησης στην προώθηση της οριοθέτησης της Α.Ο.Ζ, ανάμεσα στην Ελλάδα- Ισραήλ- Κύπρο, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και το Καστελόριζο;

Τι φοβάται η Ελληνική κυβέρνηση; Το εκφυλισμένο και ανίσχυρο casus belli της Τουρκίας; Τι είναι η Τουρκία; Ο μπαμπούλας και ο τσαμπουκάς της περιοχής, που κάνει κουμάντο μέσα στη δική μας Χώρα; Επιτέλους, ο Έλληνας δεν αντέχει άλλο τις εθνικές ταπεινώσεις που κάθε λίγο και λιγάκι υφίσταται εκ μέρους της γείτονος, που δεν σέβεται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και μας απειλεί παντοιοτρόπως, εμποδίζοντας την οικονομική ανάπτυξη της Χώρας μας.

Κανένας δεν δικαιούται να δίνει «συγχωροχάρτια» στους δήμιους του Ελληνισμού, σε αυτούς που έσφαξαν, βίασαν, εκτόπισαν και ακόμα κατέχουν μεγάλο μέρος της Κύπρου. Ας μην αυταπατόμαστε, οι Τουρκοι δεν γίνονται φίλοι, όσο και αν εμείς επιζητούμε τη φιλία τους.

 Η Τουρκία, σήμερα, εκφοβίζει και απειλεί, διότι φοβάται την Ελλάδα, η οποία, αν εκμεταλλευθεί το πλούσιο υπέδαφός της- στην ξηρά και τη θάλασσα – σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο και πολύτιμα μέταλλα, στο προσεχές μέλλον θα γίνει πλούσια και αυτάρκης Χώρα, οπότε θα καταστεί ισχυρή δύναμη, πράγμα που ανησυχεί την Τουρκία.

 Για το λόγο αυτό, η Τουρκία βάζει εμπόδια στην οικονομική ανάπτυξη της Χώρας, επιδιώκοντας τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, πράξη εγκληματική για τα συμφέροντα της Ελλάδας. Η Τουρκία καλά κάνει από την πλευρά της, αλλά η Ελλάδα των Ελλήνων τι κάνει; Είναι πράγματι Ελλάδα των Ελλήνων ή είναι η Ελλάδα «του κλώτσου και του μπάτσου», η Ελλάδα της «ψωροκώσταινας», η Ελλάδα του «yes men», η Ελλάδα του «ανήκομεν εις την Δύσιν»;

Όχι, δεν είμαστε τίποτα απʼ όλα αυτά. Είμαστε η Ελλάδα των Ελλήνων πολιτών, που δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν γραικύλο, ιταμό φασίστα και ιμπεριαλιστή να μας προσβάλλει τα όσια και ιερά της πατρίδας μας και να μας απειλεί.

Η Ελλάδα έχει διεθνώς αναγνωρισμένα σύνορα που αυτά θα πρέπει, να υποχρεώσουμε τους γείτονές μας, να τα σέβονται, όπως και εμείς σεβόμαστε τα δικά τους, αλλιώς τότε θα μας βρουν αντιμέτωπους, όπως εμείς οι Έλληνες ξέρουμε από την ιστορία μας, τι θα πράξωμεν. Ψηλά το κεφάλι, λοιπόν, και γρηγορείτε, γιατί «οι καιροί ου μεναιτοί» και πράξτε το καθήκον σας, όπως επιβάλλουν τα συμφέροντα της Χώρας, χωρίς να φοβάστε κανέναν, διότι το Δίκαιο είναι με το μέρος μας και όποιοι δεν μας το αναγνωρίζουν, τότε, το παίρνουμε μόνοι μας, όπως έλεγε και ο «ο Γέρος του Μοριά»: «Έχεις δίκιο, ωρέ, και δεν στο δίνουν, πάρʼ το».

Με άλλα λόγια, το δίκαιό μας το διεκδικούμε και το παίρνουμε, δεν μας το χαρίζει κανένας, διότι δικαίωμα που δεν ασκείται στην ώρα του εξανεμίζεται και χάνεται.

Ιωάννης (Ίων) Καρακώστας, Αθήνα, 21η Φλεβάρη 2011

Πηγή: μήνυμα

(Visited 62 times, 1 visits today)
One thought on “Ἡ Ἑλλάς τῶν Ἑλλήνων!

 1. Προς το παρών ζούμε σε κράτος που πιστεύει σε αυτό

  .αυτό που είπε, ο πρώτος Οικουμενικός πατριάρχης μετά την άλωση Κωνσταντινοπόλεως Γένναδιος Β΄, ο Σχολάριος: «Ουκ ειμί Έλλην, αλλά χριστιανός».

  Πολύ θα θέλαμε να ζούσαμε σε αυτό

  φιλόσοφος Γεώργιος Γεμιστός ή Πλήθων: «Έλλην ειμί, ως η φωνή και η πάτριος παιδεία μαρτυρεί»

  Αφαίρεσα το βυζαντινός γιατί δεν συνάδει με την δήλωση του ιδίου , είμαι Έλλην .

  Θα σου πω μια μικρή ιστορία για να αποφασίσεις σε ποιο από τα δυο κράτη ζεις .

  Μια φορά κι έναν καιρό όχι πολύ παλαια πήγαμε μια ομάδα ανθρώπων στον δήμο Σπάρτης και προτείναμε στην δημοτική αρχή , να βάλουμε εμείς όσα χρήματα χρειαστούν για να στηθεί το άγαλμα του Πλήθωνος του γεμιστού , ( εκεί δίδαξε ) ο δήμος απλά θα διέθετε γι αυτόν τον σκοπό μια πλατεία .
  Η απάντηση δεν ήταν μόνο αρνητική το ότι δεν μας πέταξαν έξω από το δημαρχείο με τις κλωτσες πάλι καλά .
  Τρεις ημέρες μετά μας φώναξαν στο δημαρχείο για να μας προειδοποιήσουν ότι δεν θα μας το επιτρέψουν ούτε καν σε ιδιωτικό χώρο , ( δεν ξέρω μάλλον μας παρακολουθούσαν γιατί την προηγούμενη ψάχναμε να αγοράσουμε ένα μικρό κομμάτι γης κάπου έξω από την πόλη επάνω στον δρόμο που πάει στο Γύθειο ) .
  Δεν ξέρετε που πάτε να μπλέξετε μας είπαν όταν μας έβγαζαν για δεύτερη φορά έξω από το κτήριο .
  Εσύ τώρα σκέψου και αποφάσισε που ζεις .

Leave a Reply