Ἡ ἀποδοτική ἐπιχείρησις κράτος-παρακράτος Α.Ε.

Ἡ ἀποδοτική ἐπιχείρησις κράτος-παρακράτος Α.Ε.Γράφουμε ἐδῶ καὶ δύο ἡμέρες ἀρκετοί στὸ διαδίκτυο,  γιὰ τὴν τόσο καλά στημένη ἐπιχείρησι τῶν μπαχαλάκηδων καὶ τῶν κουκουλοφοράκηδων καὶ τῶν ἀναρχο-αυτονομοαπλύτων….  Κάτι περίεργα στησίματα, κάτι περίεργες συμπτώσεις.. Κι ὅλα σιγὰ σιγὰ ἀποκαλύπτονται.

Σήμερα μεταφέρω τὶς σκέψεις τοῦ Νίκου Χιδίρογλου γύρω ἀπὸ τὴν τόσο καλά στημένη πιχείρησι κράτος-παρακράτος Α.Ε., ποὺ ἐξαφανίζει ἐν ριπῇ ὀφθαλμοῦ κάθε σύνολον ἀνθρώπων ποὺ θέλουν νὰ ἐκφράσουν μίαν ὁποιαδήποτε διαμαρτυρία!

Ὅμως, σημαντική παρατήρησις!!! Δὲν εἶδα ΠΟΤΕ τοὺς μπαχαλάκηδες, κάπου μέσα σὲ ἕνα ἰσλαμικό πανηγύρι νὰ κωλυσιεργοῦν τὴν …θρησκευτική ἀνάγκη τῶν …πιστῶν!!! Δὲν εἶδα τοὺς μπαχαλάκηδες ΠΟΤΕ σὲ μίαν πορεία διαμαρτυρίας τῶν ΛΑΘΡΟμεταναστῶν πρὸς τὸ ἀστυνομικό τμῆμα Ὁμονοίας (ἄς ποῦμε) νὰ καταστρέφουν ἐμπορεύματα καὶ «ἐπιχειρήσεις» των… Ἢ στὸ μπαϊράμι τους… Ἢ στὸ ῥαμαζάνι τους… Ἢ κάπου τέλος πάντων ποὺ διαμαρτύρονται οἱ ΛΑΘΡΑΙΟΙ. Τί νά σημαίνῃ ἄρα γε αὐτό; Μήπως ἁπλούστατα τὰ ἐξῇς:

1ον. Μπαχαλάκηδες= στρατευμένοι σύμμαχοι συστήματος-κράτους, συνεπῶς συνεργον μ κάθε ΛΑΘΡΑΙΟ πέρ τς τν λλήνων καταστολς;

2ον. Μπαχαλάκηδες= ἀνθέλληνες, γιατί ΠΑΝΤΑ λληνικές πιχειρήσεις κα περιουσίες καταστρέφουν. ΠΟΤΕ κάτι ἀλλοδαπό !

3ον. Μπαχαλάκηδες= χειρίστη ἔκφρασις ῥατσιστικῶν καὶ φασιστικῶν συμπεριφορῶν, διότι πς μή συμφωνών μαζί τους, κινδυνεύει σοβαρότατα γίεια του;

Ἄς διαβάσουμε τὸν Νίκο Χιδίρογλου, γιατί κι αὐτός, κάτι ἀνάλογον λέει….

Φιλονόη.

Όταν δεν μπορεί το σύστημα, σκάνε μύτη οι κουκούλες!

Οι παρακρατικοί της Νέας Τάξης Πραγμάτων, δεν έχουν αφήσει εδώ και δεκαετίες μαζική εκδήλωση στην Ελλάδα, χωρίς να παρεισφρήσουν και χωρίς να δημιουργήσουν επεισόδια.

Λειτουργούν ως προπομπός της καταστολής, δημιουργώντας τις απαραίτητες συνθήκες και το άλλοθι για την παρέμβαση των ΜΑΤ και τη χρήση χημικών και δακρυγόνων. Τα ίδια έκαναν και την Τετάρτη, στοχεύοντας μάλιστα αυτούς που κρατούσαν ελληνικές σημαίες.

Guess why ή ελληνιστί, μαντέψτε γιατί. Πάντα εκεί, συνεπείς με την αποστολή τους: να προβοκάρουν, να τρομάξουν τον κόσμο ωθώντας τον στην ιδιώτευση, ώστε να μονοπωλήσουν αυτοί τη «διαμαρτυρία» και να συνδράμουν το σύστημα.

Αν τους επικρίνεις τους κουκουλοφόρους την ώρα της «δράσης» τους, κινδυνεύεις να χάσεις ακόμα και τη ζωή σου! «Δημοκρατικά» και «προοδευτικά» πράγματα, από μια δράκα ανθρώπων, που δήθεν κόπτονται για την… ελευθερία! Ποια «ελευθερία» όμως; Κατ’ αυτούς, την «ελευθερία» σε έναν κόσμο απαλλαγμένο από τους ιδεολογικούς αντιπάλους τους!

Τι έγινε, θα βρουν τους ενόχους;
Στη Marfin, έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι. Επίσης, πριν από λίγο καιρό ξυλοκοπήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Κωστής Χατζηδάκης. Μήπως η ηγεσία της ΕΛΑΣ σφυρίζει αδιάφορα; Μήπως αυτό είναι καραμπινάτη παράβαση καθήκοντος;

Μήπως δεν είδε η ΕΛΑΣ τα πρόσωπα που χτύπησαν τον πρώην υπουργό, πρόσωπα που τα είδε όλη η υφήλιος μέσω των διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων; Μήπως είναι ανίκανοι να κάνουν τη δουλειά τους; Μήπως το «πρόβλημα» είναι ότι κάποιοι και δη κατευθυνόμενοι, πρέπει να καλυφθούν από το σύστημα; Αν είναι κάποιος Έλληνας κάτοικος σε συνοικία της Αθήνας, που διαμαρτύρεται για την υποβάθμιση της ζωής του, συλλαμβάνεται ή ανευρίσκεται αμέσως…

Συγκλίνουσες επιδιώξεις
Να εξηγούμαστε: υπάρχουν και οι «χρήσιμοι» ηλίθιοι. Αυτοί, οι οποίοι χρησιμοποιούνται από το σύστημα (εν αγνοία τους ίσως…), γιατί τυγχάνει οι επιδιώξεις των αριστεριστικών & αντιεξουσιαστικών καταγωγίων τους, να συμπίπτουν με αυτές των διεθνών κερδοσκόπων.

Η πλατφόρμα συνεργασίας ή σύμπλευσης, είναι ο διεθνισμός, αλλά και η κοινωνική ελευθεριότητα, η οποία όμως, αυτό δεν θα σας το πουν οι της ριζοσπαστικής αριστεράς (γιατί δεν τους συμφέρει να ακουστεί και να καταστεί συνείδηση στον κόσμο), ενθαρρύνει την κατανάλωση.

Και έτσι, οι πολυεθνικές κερδίζουν και κερδίζουν πάρα πολλά, τρυγώντας όλο τον πλούτο των κοινωνιών της σκλαβιάς σε μια επίπλαστη ευμάρεια, της αποχαλίνωσης και της απανθρωπιάς… Είναι ενδιαφέρον πάντως να δούμε ποιους χρηματοδοτούν άνθρωποι σαν τον Σόρος (μέχρι και τα computers αντιεξουσιαστικής ιστοσελίδας στην Αργεντινή).

Σκοτεινοί οι καιροί μας
Ζούμε ζοφερές μέρες, υπό ολοκληρωτικό καθεστώς, που παραβιάζει βάναυσα το Σύνταγμα και περιορίζει δραστικά τις ελευθερίες μας. Το σχέδιο νόμου κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, είναι χαρακτηριστική περίπτωση λογοκρισίας & απόπειρας φίμωσης της αντίθετης άποψης. Και γιατί κάποιοι και είναι πολλοί αυτοί, λένε, ότι όπου δεν μπορούν αλλιώς οι του συστήματος, έρχονται τα πρόθυμα παιδιά με τις κουκούλες; Θεωρία συνωμοσίας; Ίσως. Ας πάψουν όμως οι παρακρατικοί μηχανισμοί, να την επιβεβαιώνουν και δη παντοιοτρόπως.

Νίκος Χιδίρογλου

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply