Γκαίητς καὶ μπίλντεμπεργκ κατά ἀνθρωπότητος;

Μήπως τελικῶς δὲν εἶναι καὶ τόσο ….μύθος;

Μήπως πράγματι κάποιοι ἀνεγκέφαλοι ἐγκέφαλοι ἔχουν προγραμματίσει τὸν ἀφανισμό τοῦ ἀνθρωπίνου εἴδους;

Μήπως τελικῶς αὐτός ὁ «θεός»  ποὺ κυβερνᾶ τὸν πλανήτη, δὲν εἶναι καί τόσο ἀθῶος; Μήπως δὲν εἶναι μόνον τό χρῆμα ποὺ ἐπιζητᾶ; Μήπως ἀναμένει καὶ κάτι ἄλλο; (Ἀνάλογες ἀναφορές καὶ στὸ νἄχαμε τὶ  νἄχαμε, ἕναν πλανήτη νἄχαμε! )

Ἀναρωτιέμαι, ἀρκετά χρόνια τώρα, γιὰ τὸ ποῦ θὰ καταλήξῃ ἡ ἀνθρωπότης. Ὅπως ἐπίσης ἀναρωτιέμαι καὶ γιὰ τό ποῦ θὰ μποροῦσε νὰ καταλήξῃ ἐὰν δὲν εἶχε κάποιον ἐπάνω ἀπό τὸ κεφάλι της νὰ τῆς καταστρέφῃ τὶς ἰσορροπίες καὶ νὰ τῆς κλέβῃ ζωτικὸ  χῶρο καί χρόνο…

Φιλονόη.

Υ.Γ. Κάποτε ὁ Δίας προσεπάθησε νὰ καταστρέψῃ τὴν ἀνθρωπότητα. (Κατακλυσμός Δευκαλίωνος!) Κάποιαν ἄλλην στιγμή κι ὁ Γιαχβὲ τὰ ἴδια πῆγε νὰ κάνῃ. (Κατακλυσμός Νῶε-;;;;;-)… Τί στὰ κομμάτια γίνεται μὲ τοὺς θεοὺς τῆς ἀνθρωπότητος; Ὅταν μᾶς βαρεθοῦν ὡς παιχνιδάκια μᾶς …πνίγουν; Κι ἐπεί δή τώρα ἀργεῖ ὁ κατακλυσμός, ἀνέλαβαν κάποιοι «ἐλέῳ θεοῦ παντοκράτορες» τὸν ἀφανισμό μας;

Τα σχέδια της Bilderberg και του Gates για βίαιη μείωση του πληθυσμού –

Ιδρυτής της Microsoft και ένας από τους πλουσιότερους άνδρες στον κόσμο, ο Bill Gates, καταβάλλει προσπάθειες, εδώ και χρόνια, προκειμένου να δημιουργήσει για τον εαυτό του, την εικόνα ενός καλοήθους φιλάνθρωπου που διαθέτει τα δισεκατομμύρια  του ιδρύματος (γέμισε ο κόσμος με ιδρύματα και ΜΚΟ)  Bill & Melinda Gates, για την αντιμετώπιση ασθενειών, την επίλυση της έλλειψης τροφίμων στην Αφρική και τη μείωση της φτώχειας.

Πρόσφατα  έκανε και την παρθενική του εμφάνιση (η σύζυγός του Μπελίντα έχει συμμετάσχει αρκετές φορές)  στην συνεδρίαση της λέσχης Bilderberg (όλοι οι λύκοι στην ίδια την αγέλη). Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι εισηγήθηκε στα υπόλοιπα οικονομικά ελιτίστικα γεράκια της λέσχης. Μπορούμε όμως να υποθέσουμε, αν λάβουμε υπόψη την είδηση ….

σύμφωνα με την οποία  ο Μπιλ Γκέιτς δήλωσε σε πρόσφατο συνέδριο της TED, μιας οργάνωσης η οποία επιχορηγείται από έναν από τους μεγαλύτερους ρυπαίνοντες με τοξικά αποβλήτα τον πλανήτη, ότι τα εμβόλια θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού (ευγονική), προκειμένου να επιτευχθεί  μείωση των εκπομπών CO2  που οδηγούν στην υπερθέρμανση του πλανήτη.

Στην ομιλία του με τίτλο «Καινοτομία στο μηδέν» αναφέροντας ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός θα αυξηθει σε 9 δισεκατομύρια, ο Gates είπε, “Αν κάνουμε μια πραγματικά σπουδαία δουλειά με τα νέα εμβόλια, την υγειονομική περίθαλψη και τις υπηρεσίες υγείας που σχετίζονται με την αναπαραγωγή (έκτρωση), θα μπορούσαμε να μειώσουμε τον πληθυσμό κατά ίσως 10 ή 15 τοις εκατό.”

Πως η βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης και τα εμβόλια που υποτίθεται σώζουν ζωές, θα οδηγήσουν σε.. μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού είναι σχήμα οξύμωρο, εκτος αν ο Gates αναφέρεται σε εμβόλια που στειρώνουν τους ανθρωπους, το οποίο είναι ακριβώς η ίδια μέθοδος που προτείνεται στο βιβλίο του σύμβουλου του Λευκου Οίκου John P. 1977 Holdren ,Ecoscience, το οποίο απαιτεί ένα δικτατορικό “πλανητικό σύστημα” για την εφαρμογή δρακόντειων μέτρων μείωσης του πληθυσμού μέσω των κάθε λογής τεχνικών, συμπεριλαμβανομένης της στείρωσης.

Δεν αποτελεί κάτι νέο ο ζήλος με τον οποίο μέλη της λέσχης  έχουν υποστηρίξει τις δρακόντειες πολιτικές του ελέγχου πληθυσμών στις δημόσιες ομιλίες και τις γραφές τους. Πράγματι, η οικογένεια Rockefeller χρηματοδότησε την έρευνα ευγονικής στη Γερμανία μέσω των ιδρυμάτων kaiser-Wilhelm στο Βερολίνο και το Μόναχο. Το ίδρυμα Rockefeller εγκωμίασε  τον Χίτλερ  για το πρόγραμμα στειρώσεων στη ναζιστική Γερμανία. Ο Δαβίδ Rockefeller συμμετείχε στην πρώτη συνεδρίαση Bilderberg το 1954 και είναι τώρα ο προϊστάμενος της «οργανωτικής επιτροπής» Bilderberg.

Ένα κοινό πρόγραμμα εμβολιασμού οργάνωση-Rockefeller παγκόσμιας υγείας ενάντια στον τέτανο στη Νικαράγουα, το Μεξικό και τις Φιλιππίνες ήταν στις αρχές του 1990 στην πραγματικότητα μια συγκεκαλυμμένη δοκιμή στη χρησιμοποίηση των εμβολίων για να αποβάλει ιατρικά τα μωρά των γυναικών.
Μετά την παρουσίαση μιας εξίσωσης από τον Γκέητς, στο εν λόγω συνέδριο, που περιλαμβάνει τον αριθμό των ανθρώπων στον πλανήτη και τις εκπομπές CO2, ο Gates είπε, “Πιθανόν ένας από αυτούς τους αριθμούς πρόκειται να φτάσει πολύ κοντά στο μηδέν.”  Τί εννοούσε ;

Παρακολουθείστε το βίντεο που αναφέρεται στην λέσχη Bilderberg και στα σχέδια για μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού της γης:

πηγή μήνυμα καὶ ἀκτιβιστής

σχετικά θέματα:

Ἑλληνισμός ἤ ἀσιατισμός

2012 ἢ  2021

 νἄχαμε τὶ  νἄχαμε, ἕναν πλανήτη νἄχαμε!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply