Πλάκωσαν νέοι «φιλέλληνες»! Καλυφθῆτε!

Σήμερα μλλον εναι μέρα τς Σπίθας. Στν σελίδα τους χω δη βρε κάποια μαργαριτάρια θαυμάσια, ναφορικς μ τὴν ταυτότητά της φυσικά. Τὴν πραγματική κι ὄχι τῆς «ἀμέσου δημοκρατίας»… Ξεχᾶστε το αὐτό!! Πάει!! Τελείωσε!!!

λλά  βρκα κα μίαν πιστολή νός κόμη «φιλέλληνος».  Βέβαια θ μο πετε πώς γεμίσαμε πό λους ατος τώρα τελευταα!! Πλάτη ὅμως δὲν βάζει ΚΑΝΕΙΣ!!!! σως ν μο πετε μάλλιστα,  πώς λοι τους μς φωνάζουν ν ντιδράσουμε, ν ξεσηκωθομε, ν στήσουμε κρεμάλες, ν βάλουμε φωτιές, ν γκρεμίσουμε δλα δή ,τι χει μείνει ρθιο κα μετ ν τρμε πέτρες κα ξύλα γι ν χορτάσουμε τν πείνα μας!

κόμη χειρότερα, ν τ κάνουμε λα ατά κα μετά ν παρακαλμε τν κάθε σωτήρα γι ν μς σώσ, πως μόνον αὐτός ξέρει (ἤ θέλει) φυσικά!!

λαβα λοιπόν ς μήνυμα τν παρακάτω πιστολή, πο χει δημοσιευθε στν προαναφερομένη σελίδα. (Μήν δίνετε μεγάλη σημασία στς συμβουλς περί το ποίου πρέπει ν μπιστευθομε.... Γι ν ερίσκεται σ ατν τν σελίδα, μλλον κατ παραγγελίαν ερέθη….)

Στ περισσότερα πο γράφει (κα πο ξέρει θαυμάσια) εναι ληθής. Φαντάζομαι πώς θ λαβε μίαν καλή κθεσι(-σκονάκι) γι τν συντάξ της.

Μέσα σ ατν τν πιστολή, διαφαίνεται ναπτυξιακή πορεία τς χώρας μας, κατ τν εκοσαετή περίοδο 1953-1973. τησία αξησις το ΑΕΠ στ 8%. (Προσωπικς κάπως διαφορετικά τ γνώριζα τ στοιχεα, λλά ς μήν μείνω δ, γιατί πάλι θά μο πον πώς κθειάζω το οκονομικούς γκεφάλους τς χούντας. Κα καθ’ ,τι μή χουντική, κάπως μ νοχλε κάτι τέτοιο!!!)

Περνάω μως στν παρουσίασι τς πιστολς:

ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΣΘΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ – του Dr Nielsen Knudsen

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ (δ μπαίνουν ;;;;;;)

Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή ώστε η οικονομική σας κατάρρευση συνδέεται άμεσα με τον εθνικό κίνδυνο που θα καταλήξει σε ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της Ελλάδος. Οι ΗΠΑ, με τους πράκτορες της 5ης Φάλαγγος (γιατί τοτο μο θυμίζει τσιτάτα το ΚΚΕ;;;;;;) κηρύσσουν την «Νέα Τάξη», η Τουρκία (ευνοουμένη του Ομπάμα) κηρύσσει την θεωρία του ζωτικού χώρου, της «Lebensraum». (!!!) Kαι oι δύο αυτές νέες λέξεις είναι η παλιά ευρεσιτεχνία του Χίτλερ.

Οι ΗΠΑ, με φερέφωνο τον πράκτορα και συμπατριώτη τους, ονειρεύονται «Παγκόσμια Κυβέρνηση»(!!!) , την παλιά ευρεσιτεχνία της 3ης Διεθνούς του Στάλιν.  (Χίτλερ Στάλιν τελικς ταν μπνευστής;)

Ο φασισμός της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας συναγωνίζεται και εμπνέεται από τον Φασισμό της «περιούσιας φυλής» του Χίτλερ. Η βρώμικη Ιστορία επαναλαμβάνεται (;;;). Και εσείς, Έλληνες, είσαστε στο μάτι του τυφώνος. Η 5η Φάλαγγα του Χίτλερ έχει δώσει την θέση της στην 5η Φάλαγγα της «Νέα Τάξης», της Lebensraum και της 4ης Διεθνούς που λέγεται τώρα «Παγκόσμια Κυβέρνηση» που ο Πρωθυπουργός σας «με αμερικάνικη καρδιά» την θέλει …«γρήγορα»(!!!)! Ο ρους της Ιστορίας σήμερα είναι μολυσμένος με τον ιό (virus) της βλακείας των μηδαμινών «ηγετών» που στον πυρετό της αρρώστειας τους βλέπουν νοσηρές, φασιστικές, οπτασίες υποδουλώσεως των λαών. Η Κεντρική Ευρώπη το ξέρει, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;;  (!!!)

Για σας η πρώτη ένεση έγινε με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ για να σας κοιμήσει πριν από την μεγάλη εγχείρηση. (!!!)

Ερωτήσατε στην Βουλή σας ΓΙΑΤΙ το ακριβές αντίγραφο του Μνημονίου που σας επεβλήθη δεν εφαρμόζεται σε καμία άλλη χώρα που μπορεί να έχει και μεγαλύτερο χρέος από την χώρα σας;; (!!!)

ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ;;  (!!!)

Είναι σήμερα οι δειλοί που θέλουν να ρίξουν το βάρος για την καταστροφή σας «στην προηγούμενη κυβέρνηση που λιποτάκτησε»(!!!). Νομίζουν τον ελληνικό λαό ηλίθιο να πιστεύει ότι τόση ολοκληρωτική κατάρρευση και εξουθένωση ενός Έθνους μπορεί να επιτελεσθεί μέσα σε δύο ή τρία χρόνια. (!!!)

ΟΜΩΣ Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ. (!!!)

Πρέπει να ανατρέξουμε στην πολιτική που εφήρμοσε ο Ανδρέας Παπανδρέου (!!!) και ΕΜΙΜΗΘΗ ο λεγόμενος «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» σας (!!!)(πρώτα βέβαια ταν «θνάρχης» κα μετ νδρέας, λλά μλλον δν ταν καλή μετάφρασις το συμβουλευτικοῦ σημειώματος-ὁδηγοῦ!!!). Γιατί; Διότι οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους (!!!). ΔΗΛΑΔΗ:

  • Η Ελλάς, από το 1953 έβαινε σίγουρα στο να καταστεί μεγάλη οικονομική δύναμις. (;;;) (Γιὰ τὴν σύμβασι ΚΟΥΠΕΡ δὲν θὰ ἔχῃ ἀκούσῃ μᾶλλον ὁ «φιλέλλην»!!!)
  • Επί μία 20ετία (1953-1973) ετήσια αύξηση του ΑΕΠ 8%  (;;;)
  • Επί μία 20ετία ετήσια αύξηση ιδιωτικών επενδύσεων 10% (;;;)(Πότε ἀκριβῶς εἴχαμε τὰ μεγάλα κύματα μεταναστεύσεως πρὸς τὴν Εὐρώπη; Ὅταν εἴχαμε τὴν πολύ μεγάλη ἀνάπτυξι;)

Αυτή η πρόοδος όπου όλοι στην Ευρώπη μιλούσαμε για το «ελληνικό οικονομικό θαύμα» ανησύχησε την Αμερικανική κυβέρνηση(!!!) δικά θ λεγα!!! χι ατος πο λέγχουν κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή στὸν πλανήτη. Θέλει ν λίγοις ν μς π πώς τ χαζο-μερικανάκια μς τν φεραν!! Τόσο ζώα γίναμε; Γιατὶ ὅμως κι ἐτοῦτο μὲ παραπέμπει ὡς «σύνθημα» κάπου ἀλλοῦ;). Γιατί; Διότι αν η Ελλάς είχε γίνει οικονομική δύναμη στην ξηρά, όπως ήταν στην θάλασσα, θα ήταν αδύνατη η νοσηρή επιρροή των διαφόρων Πιουριφόϊ. (Ή μήπως δεν ξέρετε ότι το βαθύ κράτος σήμερα βρίσκεται μέσα στους τοίχους της Αμερικανικής πρεσβείας;). (!!!) Οι λόγοι του παμπάλαιου «Ανατολικού Ζητήματος» ακόμη σας βαρύνουν. Η οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδος έπρεπε να σταματήσει. (!!!)

Η πρώτη κίνηση άρχισε με τον «ΕΘΝΑΡΧΗ» που θέλησε να μιμηθεί τα διατεταγμένα από το βαθύ Αμερικανικό κράτος συνθήματα του εξ Αμερικής ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ τός καλέ κόμη ταν ορά το μπαμπ του… Κα μ τν ΑΣΠΙΔΑ τόν τσίμπησαν! χι ν προλάβ νά στήσ καί σύστημα ξεπουλήματος!!! χι γιατί δν εχε!! λλά ξουσία δν κατεχε γιά ν φαρμόσ θεωρίες!!!). Η δίωξη των Ανδρεάδη και Νιάρχου, ο εκφοβισμός του κεφαλαίου των επενδυτών, η §3 του άρθρου 106 του Καραμανλικού Συντάγματος, ήταν η πρώτη εκδήλωση για τα σχέδια και τους σκοπούς της «Νέας Τάξης». (!!!)

Αποτέλεσμα άμεσο: πτώση του ΑΕΠ στο 3,5% και ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤ. ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ στο 0,6% (προσέχτε Έλληνες, από το 10% στο 0,6% !!!) (!!!). Στην Ευρώπη ακούσαμε το πρώτο σύνθημα «ούτε δραχμή πλέον για επένδυση στην Ελλάδα». Παράλληλα οι κραυγές του Ανδρέα Παπανδρεόυ ενάντια στο «Διευθυντήριο των Βρυξελλών» και στο «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο» και το «ενάντια στο μεγάλο και ντόπιο ξένο κεφάλαιο» (!!!).  Αυτό σημαίνει το 0,6%!  (!!!)

Ποιός είχε το βαθύ συμφέρον από την διατεταγμένη αυτή πολιτική του Ανδρέα Παπανδρέου. Όχι βέβαια ο Έλληνας εργάτης  (!!!) (Βέβαια τότε λλα λεγαν!!!). Αλλά βέβαια η Αμερικάνικη πολιτική – ή μήπως, Έλληνες, δεν το βλέπετε αυτό που ΞΕΡΟΥΜΕ στην Ευρώπη; Όταν το ΠΑΣΟΚ πήρε την εξουσία το 1981, πτώση του ΑΕΠ στο 1,5% (!!), με τις Ιδιωτ. επενδύσεις στάσιμες στο 0,6%. (!!!)

Και αρχίζει το ξήλωμα ΚΑΘΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ (!!!). Η Ελλάς που εξήγαγε ψυγεία στην Γερμανία απέμεινε να παράγει μόνο γιαούρτια (και αυτά με …εισαγόμενο γάλα). (!!!) Και ακολούθησε η μεγάλη ευρεσιτεχνία του μεγάλου οικονομολόγου  Ανδρέα Παπανδρέου, αμέσως. Από το 1981. Ποιά ήτανε;; Η θριαμβευτική επιτυχία του «Τσοβόλα δωσ-τα όλα».  (!!!) Ποιά «όλα»; Τα δανεικά. (!!!)

Το δημόσιο χρέος, από 700 εκατ. Δολάρια (300-350 ἦταν καὶ αὐτοεξυπηρετούμενον!!! Δῆλα δή, ἦταν ἐξοφλούμενον ἀπό τὰ ἐντός τοῦ κράτους ἔργα!!! Δὲν χρειαζόμασταν ἐξωτερικό δανεισμό! Ἀλλά ἡ ἀλλοίωσις τῆς πληροφορίας μὲ πονηρεύει!) που το άφησε η Χούντα έφτασε σήμερα με γεωμετρική πρόοδο τα 400 δισεκατομμύρια Ευρώ!!!   (!!!)

Θρίαμβος του πολιτικαντισμού. Δανείσου και Μοίραζε χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς. (!!!) Αυτή η μοιρασιά ήταν η μεγαλοφυής έμπνευση του οικονομολόγου που εξασφάλισε θέση Σουλτάνου στον πολιτικό βίο της χώρας σας. (!!!) Συστηματική αποβιομηχάνιση με παράλληλη δαιμονοποίηση του επενδυτικού κεφαλαίου και παράλληλη αυθαιρεσία των εργατοπατέρων σας που νομίζουν ότι «βοηθούν» τον εργάτη ενώ είνα αυτοί που τον κατέστρεψαν. (!!!) (Τος ποίους μως ποις ξέθρεψε; Ποιν βόλευαν; πό πο πληρώνονταν; Πο ερίσκονται σήμερα; Καὶ τὶ σχέσι ἔχουν μὲ τὸν γράφοντα; Καὶ μὲ τὸν λήπτη τῆς ἐπιστολῆς;;;;)

Αυτοί που διώχνοντας το επενδυτικό κεφάλαιο δημιούργησαν την ανεργία(!!!). Πόλεμος κατά της Πεσινέ, εκδίωξη της Πιρέλλι (προς την Τουρκία), Σόγιας (προς την Μάλτα), αμόκ ενδυναμούμενο από το ΠΑΣΟΚ «ενάντια στο μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο», παροχές για άγρα ψήφων με διαρκώς αυξανόμενο δανεισμό. (!!!)

ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

Είναι τυχαία όλα αυτά ή είναι καθοδηγούμενα (!!!); ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ (!!!) ; Ποιός δολοφονεί το εθνικό φρόνημα του λαού;  Και τώρα; Ποιός ωφελείται;  (!!!)

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ. (;;;) (Εἶπα ἐγώ γιὰ τσιτάτα τοῦ ΚΚΕ ἀλλά ποιὸς ἀκούει;)

Το προσκείμενο στην Αμερικανική κυβέρνηση περιοδικό Stratfor  σας το λέει κατάμουτρα: «η Ελλάς δεν έχει καμμία γεωστρατηγική θέση για την Δύση και συνεπώς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ».  (;;;) Συνεπώς, είστε η μόνη χώρα που καταδικάστηκε στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ (!!!) . Ο Αμερικάνος πρωθυπουργός  σας, έκανε …«σκληρή διαπραγμάτευση» ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΝΩΘΕΝ με σαφείς σκοπούς. (;;;)

Κατάφερε με τον μαθητευόμενο μάγο, άπειρο και ανώριμο, Υπουργό της Οικονομίας να σας επιβάλει το καπέλο του ΔΝΤ (!!!).  Τώρα, λέγει ο Πρωθυπουργός σας, «πρέπει να βιαστούμε για την Παγκόσμια κυβέρνηση»(!!!). Και, αφού διώξατε τους μεγάλους Έλληνες επενδυτές τρέχει να βρει επενδυτές στην …Τουρκία (!!!)! Όνειρο καμουφλαρισμένου φασισμού και υποτέλειας ενός ηλιθίου (!!!). Αυτή είναι η ανατομία του εγκλήματος που διέπραξε ο πολιτικός κόσμος εναντίον του ελληνικού λαού (!!!).

ΚΑΙ ΤΩΡΑ: Αν όπως σας το λένε δεν έχετε «ούτε φίλους ούτε συμμάχους στην Δύση», τι πρέπει να κάνετε; Σας το είπε ο Θεοδωράκης (;;;): ή γινόσαστε Ήρωες ή ραγιάδες.

ΕΛΛΗΝΕΣ: η Ευρώπη σας θέλει πάντα Ήρωες (;;;). Αν δεν έχετε φίλους και συμμάχους στην Δύση ψάχτε τους εκεί που υπάρχουν και σας έχουν ανάγκη (;;;). Ψάχτε τους στον ιστορικό (για σας) Βορρά και στην μεγάλη ανερχόμενη δύναμη της Ασίας (;;;). Αλλά αυτό θέλει τόλμη που η πολιτική σας ηγεσία δεν την έχει διότι δεν τολμά κανείς να απαλλαγεί από τα ταμπού της υποτέλειας (!!!). Άρα(;;;);

που (!!!) κα (;;;) καθείς βγάζει τ δικά του συμπεράσματα!

Μία παρατήρησις μόνον:

πάρχει μία ρχή, στος κανόνες τς προπαγάνδας παγκοσμίως:

ταν θέλς ν περάσς να μήνυμα κάπου, πς ννέα λήθειες κι να ψέμα!! Τ κατάφερες!!! ρκε βέβαια τ ψέμα ν εναι καλό! (Σς θυμίζει κάτι σ Λαζόπουλο ατό; Σ Λιακόπουλο;)

Γιᾶ νὰ μετρήσουμε τὰ (;;;) καὶ τὰ (!!!) ξανά!!!

Φιλονόη.

Υ.Γ. Ἴσως νὰ φαντάζω πολύ στριμμένη καὶ ἄσκεφτη! Ἴσως κάποιοι νὰ θυμώνουν μὲ ὅσα γράφω. Ἐκτός φυσικὰ ἀπὸ τὸ θεωρητικόν γεγονός τοῦ δικαιώματός μου στὴν ἐλευθέρα ἔκφρασι, ὑπάρχει καὶ κάτι ἄλλο. Ἡ παντελής ἄγνοια τοῦ λαοῦ μας, γιὰ τὶς σημαντικότατες ἔννοιες «δημοκρατία» καὶ «ἄμεσος δημοκρατία»! Ἐκτὸς ἐλαχίστων ἐξαιρέσεων, οἱ περισσότεροι ἀγνοοῦν καὶ φυσικά δὲν κατανοοῦν τίποτα ἀπό τὴν οὐσία τῶν λέξεων. Οἱ περισσότεροι ἴσως νὰ φαντάζονται κάτι σὰν μίαν ὀχλοβοή μέσα σὲ ἕνα γήπεδο, μὲ πέντε ἤ δέκα κεντρικούς ὁμιλητές καὶ ἀπό κάτω κάτι χιλιάδες χέρια νὰ χειροκροτοῦν ἤ νὰ μουντζώνουν. Φυσικά καὶ δὲν εἶναι μόνον αὐτό! Τὸ σημαντικότερον ὅλων εἶναι ἡ ἀπουσία παιδείας μας ἤ ἀκόμη κι αὐτοπαιδείας μας. Αὐτὸ ὅμως μᾶς κάνει χειραγωγησίμους κι ἐλεγχομένους. Συνεπῶς στὰ χέρια ἐπιτηδείων εἴμαστε παιχνιδάκια. Καὶ οἱ ἐπιτήδειοι ἔχουν ἀναλάβει τὴν  Σπίθα. Ἐσείς ἀποφασίζετε.

«κίνησις ἀνεξαρτήτων πολιτῶν σπίθα»

σχετικά θέματα:

Ἔως ἐδῶ Μίκη! Ἀπό ἐδῶ καὶ πέρα ΜΟΝΟΙ μας!

Δημητροκάλλης: «Μόνον ἔτσι θὰ μπορέσουμε νὰ ἐπιβάλλουμε τὶς ἀπόψεις μας»

Σήμερα κεντᾶμε στὸ στημόνι τοῦ Δημητροκάλλη. 

Κουλουβάχατα! 

Θεοδωράκης: Συγγνώμη γιὰ τὸν Δημητροκάλλη!  

Κι ἄλλη ἀνάρτησις γιὰ τὴν σπίθα! 

Μία σκληρὴ ἄποψις γιὰ Ληναῖο Καζάκη!  

Μὴν πουλᾶτε δημόσια γῆ! Ξεπουληθεῖτε ἐσεῖς!

Τί κρίμα τόση ἐλπίδα νὰ σβήνῃ σὲ μίαν σπίθα!  

Ὁ Μίκης ἠ σπίθα καὶ ἡ καϋμένη πατρίδα!


(Visited 32 times, 1 visits today)
12 thoughts on “Πλάκωσαν νέοι «φιλέλληνες»! Καλυφθῆτε!

Leave a Reply