Ποῦ εἶσαι «κύριε» Σημίτη;

Ἀλήθεια, ποῦ εἶσαι; Κάτι δωράκια ἔχεις νὰ λαμβάνῃς!!! Τὸ ξέχασες;

Ἐκεῖνα τὰ μαγειρέματα; Ἐκεῖνα τὰ καλά μαγειρέματα ποὺ ἔφτιαξες τότε ποὺ μᾶς ὁμιλοῦσες γιὰ «τὸ ἑλληνικό θαῦμα»…

Εἶχες ξεχάσει νὰ συμπληρώσῃς «..τῆς ῥεμούλας» ἀπό πίσω…. Καὶ τώρα, αὐτή ἡ ῥεμούλα σὲ ἀναζητᾶ!!! Κι ὅπου καὶ νὰ εἶναι, τό βλέπω, θὰ συναντηθεῖτε….

Φιλονόη.

Ο “χαρισματικός” Κ. Σημίτης στο σκαμνί για παραποίηση οικονομικών στοιχείων

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Στην Ελλάδα της συγκάλυψης, της συσκότισης και της προστυχιάς οι κάθε λογής ανομίες και αθλιότητες των πολιτικών “μας” ταγών αποκαλύπτονται από τους ξένους, αφού εδώ βασιλεύει η μαφιόζικη omerta. Έτσι, μαθαίνουμε ότι η μηνυτήρια αναφορά Αυστριακού οικονομολόγου κατά του τότε παραποιήσαντος τα περίφημα swaps πρωθυπουργού Κ. Σημίτη στάλθηκε από τον Άρειο Πάγο στη Βουλή για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής.

Στο σχετικό ρεπορτάζ της “Καθημερινής” (φ. της 11ης Ιανουαρίου, σελ. 4) σημειώνεται ότι “από νομικής άποψης, οι τυχόν αξιόποινες πράξεις του έχουν παραγραφεί αμετάκλητα”! Έτσι, ένας άλλος “σοσιαλιστής” του γλυκού νερού κρύβεται πίσω από το πρόστυχο άρθρο 86 του Συντάγματος, όπως και τόσος πολιτικός οχετός των… συντρόφων!!

Όμως, ένας αληθινός σοσιαλιστής και… αγωνιστής δεν έχει αυτό το ανήθικο δικαίωμα. Αναλαμβάνει τις ευθύνες του ενώπιον του έθνους και απαιτεί να δικαιωθεί από τη Δικαιοσύνη. Όταν είσαι πρωθυπουργός της Ελλάδας – την οποία μάλιστα οδήγησες στην απόλυτη διαφθορά και τη χρεωκοπία – δεν κρύβεσαι πίσω από στημένες συνταγματικές διατάξεις.

Όταν ένας πρωθυπουργός – που σέβεται στοιχειωδώς τον εαυτό του, την πατρίδα και το λαό της – παρουσιάζει παραποιημένα οικονομικά στοιχεία στην Ε.Ε. για να επιτύχει τους μικροκομματικούς του σκοπούς, και εξαπατά τους Έλληνες, ε, τότε αυτός είναι υπόδικος ενώπιον της Ιστορίας.

Όταν ο εν λόγω πρωθυπουργός εξαπατούσε τον “κυρίαρχο” λαό λέγοντάς του ότι η “Ελλάδα είναι ισχυρή”, ο γράφων εξ ονόματος των γονατισμένων Ελλήνων του έδωσε την απάντηση, με ένα ομότιτλο κείμενο, το οποίο αφού αναδείκνυε το πελώριο ψεύδος, κατέληγε: “το μεγάλο φαγοπότι των “Ολυμπιακών” Αγώνων και η αδηφάγος βουλιμία των εργολαβικών συγκροτημάτων δείχνουν όλη την αποκρουστική εικόνα της λεηλασίας του δημόσιου χρήματος μέχρι τέτοιο απίθανο σημείο, ώστε να φθάνουν μέχρι τον ανασκολοπισμό της εθνικής μας ιστορίας…” (βλ. “Πολιτικά Θέματα” της 27/4/2001).

Όσοι έτρωγαν, μπούκωναν και άρπαζαν σιωπούσαν και τον χειροκροτούσαν, ενώ ο φαύλος λαός αισθανόταν… εθνικά υπερήφανος! Έκανε χαβαλέ με τα τενεκεδένια σηματάκια, τα φθηνά σωβρακάκια και χειροκροτούσε την αυτοκράτειρα στα στάδια, ικανοποιώντας τις φιλοδοξίες της… Τώρα λιμοκτονεί από τα τεράστια χρέη των πιο διεφθαρμένων Ολυμπιακών Αγώνων της ανθρωπότητας. Το τραβά ο οργανισμός του. Η Ελλάδα βιώνει στον βούρκο του πολιτικού έιτζ και οι οπαδοί των φαύλων κομμάτων εξουσίας εξακολουθούν να… χειροκροτούν.

ἐπιτροπή ἐνημερώσεως ἐπί τῶν ἐθνικῶν θεμάτων

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply