Κανονική ἐπιστράτευσις ΛΑΘΡΟεἰσαγωμένων ἀπό «ἀνθρωπιστές»;

Δὲν θὰ τὸ ἀνέβαζα, ἀλλά εἶναι σχετικό τῶν ἡμερῶν. Κι ὄχι μόνον σχετικό, θὰ τολμοῦσα νὰ πῶ πώς εἶναι κι ἕνα κομματάκι ποὺ ἔρχεται νὰ συμπληρώσῃ προηγουμένη μου ἀνάρτησι.  (Ἑτοιμάζονται ἐξεγέρσεις; Κι ἐὰν εἶναι ἤδη ἕτοιμες;)

Ἀντιεξουσιαστές ποὺ στρατολογοῦν ΛΑΘΡΟμετανᾶστες μὲ σκοπό τί; Τήν κατάληψι τῆς ἐξουσίας; Ἤ μόνον τὴν δημιουργία κλίματος ἀναταραχῆς; Καὶ εἶναι δυνατόν μικρά παιδιά, ὑπό τὴν καθοδήγησι τοῦ «δασκάλου» νὰ μετατρέπονται σὲ ἐγκληματίες; Εἶναι δυνατόν; Καὶ οἱ εἰσαγγελεῖς μας; Ἀκόμη νὰ ἀναλάβουν δράσι; Ἤ τοὺς ἐμποδίζουν κάποιοι ἄλλοι;

Ὅσο γιὰ τοὺς ΛΑΘΡΟμετανᾶστες, δὲν περιμέναμε κάτι καλλίτερο!!! Αὐτά τὰ ὄντα ποὺ κατάφεραν κι ἔφθασαν ἔως ἐδῶ, ἔχω γράψει πολλές φορές γιὰ τὸ ποιόν τους καὶ γιὰ τοὺς πραγματικούς τους στόχους! Κι ἂς προσπαθοῦν κάποιοι «ἀνθρωπιστές» νὰ μᾶς πείσουν γιὰ τὸ ἀντίθετον! Θὰ ἔλεγα μάλλιστα, δίχως νὰ γίνομαι ὐπερβολική, πώς εἰδικά αὐτοί οἱ «ἀνθρωπιστές» εἶναι γιὰ ὅλους τοὺς εἰσαγωμένους «φιλάνθρωποι»!  Γιὰ τοὺς Ἕλληνες ἔχουν μία δυσφορία… Ἀλλά τὶ νά τούς κάνουμε; Αὐτοί εἴμαστε… Ἐὰν δὲν τοὺς ἀρέσουμε, ἡ ἔξοδος εἶναι ἀκόμη ἀνοικτή!

Ἀναμένοντας τὶς ἐξελίξεις ποὺ μᾶς ὀργανώνει ὁ «δάσκαλος» καὶ ἡ παρέα του,  μὲ μεγάλη ἀγωνία…

Φιλονόη.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ…ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΌ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

Διαβάστε το μήνυμα που μας έστειλε πριν από λίγο…

Ανεβαίνοντας με τα πόδια την Ηπείρου,αναγκαστικά σταμάτησα έξω από το μέγαρο της Υπατίας λόγω του ότι το φανάρι ήταν πράσινο για τα αυτοκίνητα και περίμενα να περάσω.
Είδα κόσμο μαζεμένο έξω από την πόρτα και στην γωνία της Ηπείρου με την Πατησίων και είπα να δω τι γίνετε.Το έπαιξα και εγώ λοιπόν περίεργος και πήγα προς τον πάγκο που έχουν στήσει και μοιράζουν φυλλάδια.
Πήρα ένα δήθεν να διαβάσω και ταυτόχρονα κοίταξα τον κόσμο που ήταν μαζεμένος και είδα πως πολλοί από αυτούς ήταν αλλοδαποί και μπορούσε να τους διακρίνει και ο πλέον αδαής από τα χαρακτηριστικά τους.Ηλικιακά δεν ήταν κανένας τους πάνω από 25 ετών.Μαζί τους ήταν και έλληνες αγόρια και κορίτσια.
Φαινομενικά όλα ήταν νορμάλ και πίστεψα πως ήταν εκεί για συμπαράσταση στους απεργούς.
Δυστυχώς έπεσα έξω.
Όλοι αυτοί ήταν νωρίτερα στην πορεία συμπαράστασης που διοργάνωσε ο αντεξουσιαστικός χώρος για κάποιον που συνέλαβε η αστυνομία και  κατηγορείτε για τρομοκράτης.
Άκουσα έναν από τους αλλοδαπούς που έδειχνε να είναι  Μαροκινός ή Αλγερινός να τσακώνετε με έναν έλληνα γιατί δεν πρόλαβε να πετάξει πολλές πέτρες σήμερα.
Έπιασα δήθεν κουβεντούλα με μια κοπέλα που ήταν στον πάγκο και ταυτόχρονα έκανα πως διάβαζα το φυλλάδιο,αλλά είχα στήσει αυτί και άκουγα την συνομιλία που είχε με τους καθοδηγητές του.
Τους έλεγε με σπαστά ελληνικά: “τι πράγματα είναι αυτά,μόλις αρχίσαμε να πετάμε πέτρες μας φωνάξατε να γυρίσουμε πίσω”.
Ένας έλληνας νενέκος του απάντησε πως δεν γινόταν να μείνουν άλλο,γιατί είχαν πορεία οι αστυνομικοί μετά από αυτούς.Και ο Μαροκινός άρχισε να βρίζει την αστυνομία και να αποκαλεί τους αστυνομικούς γουρούνια,επειδή χαλάσανε την σημερινή πορεία των αντεξουσιαστών.
Άρχισα να τα παίρνω στο κρανίο,αλλά δεν μπορούσα να πω και τίποτα,γιατί ήμουν τελείως μόνος.
Όλοι γύρω μου ήταν αυτοί που αποκαλούμε οι γνωστοί άγνωστοι.
Κάποιος άλλος του είπε να σταματήσει την συζήτηση γιατί τον ακούνε και στα αυτοκίνητα που περίμεναν το φανάρι.Αυτός έκοψε λίγο και ξανάρχισε πάλι τα ίδια.
“Τότε τι μας φωνάζετε να ερχόμαστε αφού δεν είχατε σκοπό να κάνετε τίποτα” και άλλα τέτοια.
Μια κοπελίτσα ούτε 18 δεν θα ήταν,προσπαθούσε να τον ηρεμήσει.
Ξαφνικά ήρθε ένας τύπος κι αυτός αλλοδαπός και του μίλησε στη γλώσσα τους και έκαναν κίνηση να φύγουν μαζί με 5-6 άλλους.Κάποιοι νενέκοι τους χαιρέτησαν και ρώτησαν προς τα που πάνε.
Ένας από αυτούς τους απάντησε: στου Ζωγράφου πανεπιστημιούπολη.
Και έφυγαν.
Είπα από μέσα μου,δεν είναι δυνατόν αυτοί να μένουν στην πανεπιστημιούπολη γιατί δεν πρέπει να ήταν καν φοιτητές,αλλά θα μένουν εκεί εκμεταλλευόμενοι το άσυλο.  
Εγώ τότε για να μην δώσω στόχο ρώτησα αν χρειάζονται κάτι οι απεργοί να φέρω και η κοπέλα μου είπε πως ότι προσφέρω καλό θα ήταν,αλλά σύντομα πιστεύει πως θα τελειώσει η απεργία με τις πληροφορίες που έχει.Την ρώτησα αν θα είναι καλή η εξέλιξη ή κακή και μου είπε πως θα εκπλαγεί πολύς κόσμος.Και το έκοψε εκεί.
Την καληνύχτισα και έφυγα πολύ προβληματισμένος.
Μια για τους στρατούς που φτιάχνουν κάποιοι εκμεταλλευόμενοι την αδιαφορία,το πανεπιστημιακό άσυλο,την έλλειψη κρατικού μηχανισμού ασφαλείας της χώρας και φυσικά για το ποιες είναι οι πληροφορίες που είχε η κοπέλα του πάγκου της Υπατίας.
Δεν θα σας έστελνα το μήνυμα αλλά είδα πως σε ένα από τα βίντεο που έχετε αναρτήσει,τον ρόλο του καθοδηγητή στα επεισόδια στο Σύνταγμα τα έχει ένας από τους πρωτεργάτες της Υπατίας.
Που τον είδα και αυτόν εκεί απόψε.
Το βίντεο είναι σε αυτή σας την ανάρτηση.
http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/03/blog-post_8461.html
Με τίτλο ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ
Πιστεύω αυτή η καταγγελία να βοηθάει κάπως και τους πιο δύσπιστους να καταλάβουν τις σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ αντεξουσιαστών και λαθρομεταναστών.
Καλή συνέχεια στην ομάδα του eglimatikotita και ελπίζω συνεχίσετε το ίδιο δυναμικά.
Π.Κ

ἐγκληματικότητα

Σχετικά θέματα:

Ἑτοιμάζονται ἐξεγέρσεις; Κι ἐὰν εἶναι ἤδη ἕτοιμες;

(Visited 18 times, 1 visits today)
Leave a Reply