Ἡ φύσις θεραπεύει τὸν καρκίνο!

(Μήπως ἔπρεπε νά βάλω ὅμως ἐρωτηματικό στόν τίτλο;)

Ἐδῶ καὶ χρόνια καταπιάνομαι μὲ φυσικοὺς καὶ περαδοσιακοὺς καὶ ἱπποκρατικοὺς τρόπους θεραπείας. Ἄλλοτε τὰ καταφέρνω κι ἄλλοτε ὄχι, ἀναλόγως τῆς ὀρθῆς διαγνώσεως καθὼς καὶ τῆς ἐγκυρότητος τῆς ὁποιασδήποτε θεραπευτικῆς πληροφορίας-ἰδέας-προτάσεως. Παρ΄ ὅλα αὐτὰ ὅμως τὰ …«πειράματά» μου τὰ ἐφαρμόζω ἀποκλειστικῶς καὶ μόνον στὸ σῶμα μου, τοῦ ὁποίου καὶ φέρω ἀποκλειστικῶς καὶ μόνον ἐγὼ τὴν εὐθύνη τῆς καλῆς ἢ κακῆς του λειτουργίας. Συνεπῶς ὁποιαδήποτε πληροφορία δὲν ἐνέχει τὴν μορφὴ συμβουλῆς παρὰ μόνον τὴν ἰδίαν τὴν πληροφορία καθὼς ἐπίσης καὶ τὴν προτροπὴ τῆς ἐρεύνης πρὸς ὅλους.

Πρὸ μηνῶν ἕνας φίλος μὲ ἐνημέρωσε γιὰ τὶς θεραπευτικές ἰδιότητες τῶν πικρῶν καρπῶν. Μοῦ ἐξήγησε τὸν τρόπο ποὺ δροῦν καὶ τὰ θετικὰ ἀποτελέσματα ποὺ μποροῦν νὰ ἐπιφέρουν σὲ πολλῶν εἰδῶν σοβαρές ἀσθένειες.
Ἀδυνατῶ φυσικὰ νὰ ἐπαληθεύσω ἢ νὰ διαψεύσω τὰ ὅσα μοῦ εἶπε. Ἐν τούτοις, ἀκριβῶς διότι δὲν ἦταν ὁ μόνος ποὺ μοῦ μετέφερε αὐτὲς τὶς πληροφορίες… Κι ἀκριβῶς διότι ὀφείλουμε νὰ ἐρευνοῦμε τὰ πάντα…
Μὰ κι ἐπεὶ δὴ πάντα μέσα μου, βαθειά, πιστεύω πὼς πάντα ἡ Φύσις μᾶς δεικνύει τὸν δρόμο καὶ τῆς θεραπείας καὶ τῆς ἀληθείας μὰ καὶ τῆς ἀπελευθερώσεως…
…ἀπεφάσισα νὰ σᾶς παρουσιάσω μέρος τῶν πληροφοριῶν ποὺ ἔλαβα ἀπὸ τὸν φῖλο μου, ὅπως κατάφερα νὰ τὶς ἐντοπίσω στὸ διαδίκτυον.

Πρὸς ὥρας ὅμως ἀπολαῦστε τὴν Τοξότισσα ποὺ μᾶς γράφει γιὰ τὸ βερύκοκκο καὶ τοὺς πικρούς καρπούς γενικότερα. Σκέπτομαι ὅμως νὰ ξεκινήσω καὶ νὰ γράψω γιὰ τὸ συγκεκριμένο θέμα συντόμως.  Ἡ φύσις ἔχει πάρα πολλά μυστικά ποὺ ὁ ἄνθρωπος ἀπαιτεῖται νὰ γνωρίζῃ! Γιὰ νὰ συμβῇ ὅμως τοῦτον ἀπαιτεῖται νὰ ἀπαλλαγοῦμε ἀπὸ τὰ «στεγανά μας» καὶ νὰ …«ἀφουγκρασθοῦμε».

Φιλονόη.

Η πιο δυνατή αντικαρκινική ουσία της γης: Β17 η οποία βρίσκεται στα κουκούτσια από βερύκοκκα.

Πριν λίγους μήνες άκουσα από πολύ δικό μου άνθρωπο για τη θεραπεία του καρκίνου με κουκούτσια από βερύκοκκα, τα οποία στο εξωτερικό τουλάχιστον πωλούνται και σε ειδική συσκευασία. Τη μέθοδο αυτή ανακάλυψε αναζητώντας εναλλακτική θεραπευτική μέθοδο, μελετώντας ένα σχετικό βιβλίο-οδηγό. Σήμερα μου εστάλη ένα κείμενο, το οποίο διαφωτίζει ακόμη περισσότερο το θέμα αυτό.
Για πολλούς ίσως μοιάζει “τρελό” ή απίθανο, καθώς πέρα από τις κλασσικές (έως και αυτοκτονικές) μεθόδους “αποκατάστασης” του καρκίνου, (ακτινοβολίες, χημειοθεραπείες ή εγχειρήσεις) δεν τους είναι γνωστή η απέραντη σοφία της φύσης… τόσο του σώματος μας, όσο και της Φύσης που μας περιβάλει. Και πως να τους είναι γνωστό όταν ζούμε την εποχή της επίσημης παραπληροφόρησης και της κερδοσκοπίας των φαρμακευτικών καρτέλ… Ας μην ξεχνάμε πως κατά τον Δρ. Χάμερ ο καρκίνος δεν είναι καν ασθένεια, αλλά ένας βιολογικός μηχανισμός επιβίωσης του σώματος σε ισχυρά ψυχο-λογικά “σοκ”… (δείτε σχετικά κείμενα στην ετικέτα Δρ Χάμερ)
Παραθέτω λοιπόν το αξιόλογο αυτό κείμενο.
Φενάκη τα φάρμακα κατά του Καρκίνου;
ΣΑΒΒΑΤΟ, 28 ΜΑΡΤΙΟΣ 2009
Υπάρχει ένας λαός, ο μακροβιότερος στον κόσμο, όπου ο καρκίνος είναι εντελώς άγνωστος. Πρόκειται για την φυλή Χούνζα, που ζει στο Πακιστάν και αυτοαποκαλούνται απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Το φαινόμενο αυτό δεν άφησε αδιάφορους τους επιστήμονες. Κλιμάκιο από το Μεμόριαλ πήγε στην περιοχή και μελέτησε τη διατροφή των Χούνζα. Με έκπληξη διαπίστωσαν, ότι οι Χούνζα τρώνε πολλά βερύκοκκα και τα κουκούτσια επίσης από τα βερύκοκκα. Μάλιστα όσο περισσότερα βερύκοκκα παράγει και καταναλώνει ένας Χούνζα, τόσο περισσότερο ανεβασμένη είναι η κοινωνική του θέση. Όταν ένας δυτικός ιατρός επισκέφθηκε τους Χούνζα, του προσέφεραν βερύκοκκα και αυτός έφτυνε τα κουκούτσια. Έτσι του είχαν μάθει. Οι Χούνζα έκαναν όλοι έναν μορφασμό αηδίας. Πέταγε το καλύτερο.
  • Θυμηθείτε. Το κουκούτσι από το βερύκοκκο είναι πάρα πολύ πικρό.
  • Θυμηθείτε! Το πικρό είναι αναγκαίο για τον καρκίνο.
  • Θυμηθείτε! Το πικρό ανοίγει την όρεξη και πολλοί καρκινοπαθείς δεν έχουν όρεξη και πεθαίνουν από καχεξία (υπερβολικό αδυνάτισμα).
  • Θυμηθείτε! Το κουκούτσι από το βερύκοκκο έχει βιταμίνη Β17.
  • Θυμηθείτε! τα παλικάρια των φαρμακευτικών έθαψαν την εφαρμογή της επιστημονικής γνώσης στο πεδίο του καρκίνου και εκ. άνθρωποι θα πεθάνουν άδικα (Otto Warburg).
Τι έγινε μετά; Ο Διευθυντής ερευνών του Μεμόριαλ (δεν μιλάμε για οποιοδήποτε νοσοκομείο – είναι η Μέκκα του καρκίνου) ο περίφημος επιστήμονας Κανεμάτσου Σιγκουίρα, έκανε πειράματα με ποντικούς. Η ουσία που ανακάλυψε ο βιοχημικός Ernst Krebs έκανε τα πειράματα πάνω σε ποντικούς. Η ουσία που ανεκάλυψε ο βιοχημικός Ernst Krebs μέσα στα βερὐκοκκα, ονομάστηκε Λεατρίλη ή βιταμίνη Β17. Ο Σιγκουίρα έμεινε έκπληκτος. Ήταν η δυνατότερη αντικαρκινική ουσία του κόσμου που είχε δοκιμάσει ποτέ, όπως δήλωσε. Τι θα κάνατε εσείς και εγώ αν ακούγατε τέτοια καλό νέο; Δεν θα πηδάγατε από τη χαρά σας; Ο καρκίνος ήταν τελειωμένος. Αμ δε. Το χρήμα βασιλεύει. Πήγε λοιπόν στους ανωτέρους του και τους είπε τα ευχάριστα νέα. Η πιο δυνατή αντικαρκινική ουσία της γης: Β17 η οποία βρίσκεται στα κουκούτσια από βερύκοκκα. Τι θα κέρδιζαν αυτοί με την αντικαρκινική αυτή ουσία προσβάσιμη στον καθένα; Θα έχαναν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Αν τα κέρδη τους ανέρχονται σε πολλά δις μόνο από την Ελλάδα, φανταστείτε τι γίνεται σε όλο τον πλανήτη. Άλλωστε τα μέλη του Δ.Σ. του Μεμόριαλ ήταν όλοι αντιπρόσωποι φαρμακευτικών εταιρειών[3].
Του είπαν λοιπόν να συνεχίσει τα πειράματα και να αποδείξει πως ήταν λάθος. Το ακούτε ΛΑΘΟΣ. Οι διαδικασίες τροποποιήθηκαν και σχεδιάστηκαν με σκοπό να αποτύχουν και τελικά απέτυχαν. Αντικατέστησαν τον Σιγκουίρα με έναν κτηνίατρο, ο οποίος χορήγησε στα πειραματόζωα διαφορετική δόση από αυτή που χορηγούσε ο Ιάπωνας επιστήμονας και τα πειραματόζωα πέθαναν. Τα αποτελέσματα αυτού του ψευδοπειράματος δόθηκαν στη δημοσιότητα. Τα υπόλοιπα τα ανέλαβαν τα παπαγαλάκια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Φυσικά από το 1980 που συνέβη οι αποδείξεις ακόμη αναμένονται. Δεν αποδείχθηκε! Ήταν απάτη η Β17, έλεγαν οι ιατροί που δεν γνώριζαν τις λεπτομέρειες.Κανένας δεν θα μάθαινε την πραγματικότητα αν δεν επαναστατούσε η συνείδηση ενός θαρραλέου δημοσιογράφου που ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Μεμόριαλ γνώριζε την απάτη.
Ο Ράλφ Μος, δεν άντεξε το βάρος της συγκάλυψης ενός τόσο μεγάλου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας. Εδώ παίζονταν οι ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Βγήκε και κατήγγειλε ευθαρσώς τη μεγάλη απάτη. Τιμή στον θαρραλέο δημοσιογράφο. Τιμή στο Σιγκουίρα. Τιμή στον Κρεμπς που βρήκε έναν πολύτιμο σύμμαχο στη μάχη κατά του για τον καρκίνου. Από τις ελληνικές εφημερίδες μόνο «Το Βήμα» ανέφερε στις 23/5/1980 ακροθιγώς το θέμα, χωρίς να εισέλθει στην ουσία του θέματος. Ποιος Έλληνας γνωρίζει αυτή την μεγάλη απάτη (σύμφωνα με τον Μοςς);
Τα κουκούτσια από τα βερύκοκκα σύμφωνα με τον Σιγκουίρα:
α) σταμάτησαν τις μεταστάσεις,
β) βελτίωσαν την γενική υγεία,
γ) εμπόδισαν την ανάπτυξη μικρών όγκων,
δ) παρείχαν ανακούφιση από τον πόνο,
ε) ενεργούν πολύ σημαντικά στην πρόληψη του καρκίνου.
Επίσης η πρώτη επίσημη τονίζω επίσημη αναφορά του Μεμόριαλ υπογράμμιζε με ιδιαίτερη έμφαση τα θετικά πλεονεκτήματα της Β17. Μετά έπεσε γραμμή[4]. Ξέρετε εσείς… Γραμμή και την ακολούθησαν άπαντες. Χρειάζονται περισσότερες αποδείξεις!. Δεν αποδείχθηκε! Απορώ! Γιατί να μην βάζουμε ένα ερωτηματικό όταν ακούμε αυτό το μονότονα επαναλαμβανόμενο μότο των φαρμακευτικών. 
  • Θυμηθείτε! Τα κουκούτσια από τα βερύκοκκα στο μανάβη της γειτονιά σας έχουν την ίδια αξία με τα κουκούτσια από τα βερύκοκκα των Χούνζα.
Αν λοιπόν αυτοί οι «κύριοι» έσβησαν έναν ερευνητή του κύρους του Κανεμάτσου Σιγκουίρα, που γι΄αυτόν είχε ειπωθεί από τον αντιπρόεδρο του Μεμόριαλ, ότι είναι ευρέως γνωστός στον κόσμο της έρευνας και ότι οι συνάδελφοί του ερευνητές τον εκτιμούν απεριόριστα. Αν αυτοί οι κύριοι δολοφονούν τους ιατρούς στη Χιλή κ΄αλλού, καταλαβαίνουμε όλοι πως ο πραγματικός καρκίνος για την υγεία της ανθρωπότητας βρίσκεται στα διοικητικά συμβούλια των φαρμακευτικών εταιριών.
Δεν μιλάμε βέβαια για ελληνικές μικρές εταιρίες, αλλά για σύγχρονα πολυεθνικά θηρία., που επιβάλλουν την άποψή τους με χημειοθεραπείες. Όποιος ασθενήσει από καρκίνο, θα υποστεί από τις Φαρμακοβιομηχανίες τα μαρτύρια της κόλαση: Γραμμικούς επιταχυντές κοβάλτια, χημειοθεραπείες, εξορκισμούς, για να φύγει ο δαίμονας καρκίνος, διαρκείς εξετάσεις που κρατούν τον άρρωστο σε διαρκή αγωνία, ανασφάλεια, φόβο πανικό, – σωστό θρίλερ. Τώρα το νικήσαμε το εξωαποδώ – δεν αναφέρουμε ούτε το όνομά του και χτυπάμε ξύλο, όταν ακούμε τη λέξη καρκίνος.
Βέβαια τα κυτταροτοξικά φάρμακα, ακτινοβολίες κ.λ.π., είναι γνωστό – και κανείς δεν το αρνείται-, ότι προκαλούν καρκίνο. Είναι δηλαδή βασικές αιτίες ανάπτυξης καρκίνου. Ο άρρωστος όμως, έκανε ότι ορίζουν η φαρμακοβιομηχανίες: Καλό για την τσέπη τους, κακό για τον άρρωστο. Μην ξεχνάτε: Τα όρια της τσέπης τους, είναι τα όρια της σκέψης τους. Κουβέντα αυτοί για τη διατροφή. Ρωτείστε έναν ιατρό αν έχει κάτι διδαχθεί για τη διατροφή στις Ιατρική Σχολές. Οι φαρμακοβιομηχανίες θέλουν τον ιατρικό κόσμο στο σκότος της άγνοιας για τη διατροφή και υπερήφανο για τις φαρμακευτικές του γνώσεις σε σημείο, που να υποτιμά τη διατροφή, όπως στην περίπτωση του μυλωνά.
Κανόνας Νο1:
• Τρώτε πικρά, τρώτε βερύκοκκα και τα κουκούτσια τους.
• Πίνετε χυμό από φύλλα ελιάς.
• Τρώτε ραδίκια και πίνετε το ζουμί τους με λεμόνι κάθε μέρα.
• Τρώτε αγκινάρες (πικρές).
• Πίνετε ζουμί από άγριες αγκινάρες (πολύ πικρό), Βολβούς (πικρό) ή Γαϊδουράγκαθο (silybuns marianum), αυξάνει την παραγόμενη γλουταθειόνη υπεροξειδάση: Εξαιρετικό τονωτικό – αποτοξινωτικό για όλες τις παθήσεις του συκωτιού.
Ας ακολουθήσουμε τη συμβουλή των καλύτερων Γερμανών ιατρών, της περίφημης Επιτροπής Ε. Η Επιτροπή Ε, κατατάσει τα πικρά βότανα ως εξής:
  • (1) κάσσια (quassia amara)
  • (2) γεντιανή
  • (3) άγρια αψιθιά.
  • (4) Φλοιός Gonolobus cocdurango,
  • (5) Centantium pulchellum,
  • (6) cot αρπαγόφυτο (από την έρημο Καλαχάρη της Αφρικής (τόβρίσκετε στα φαρμακεία).
  • 7) φλούδα νερατζιού.
  • 8) γαϊδουράγκαθο (cnicus benediktus).
  • 9) Ραδίκι.
  • 10) κανέλα.
  • 11) κόλιανδρος.

Οι πικρές αυτές τροφές ανοίγουν την όρεξη. Ο καρκινοπαθής συνήθως δεν έχει όρεξη και πεθαίνει από καχεξία. Διεγείρουν την ορμόνη γαστρίνη, που με τη σειρά της διεγείρει την παραγωγή και την απελευθέρωση υδροχλωρικού οξέως. Όλοι το γνωρίζουν: Τα πικρά βοηθούν στην όρεξη.

Αν το σώμα μας έχει μετατραπεί σε ζαχαροπλαστείο, από τα πολλά γλυκά, ποτά, πατάτες κ.λ.π., {όλα αυτά μετατρέπονται σε γλυκόζη) και συγχρόνως έχουμε απορρίψει την πικρή γεύση, δεν θα πάθουμε καρκίνο; Το κλειδί είναι η ισορροπία (ομοιόσταση στην ιατρική γλώσσα).
[1] What to eat if you have cancer, Maureen Keane, Daniella Chace, Mc Graw Hill 2007.
[2] Η χαρά της ανακάλυψης, Pichard Feynman, Εκδόσεις Κάτοπτρο, σελ. 211
[3] Εφημερίδα «Το Βήμα», 23/5/1980
[4] A summary of the effect of amygdalin upon spontaneous mammary Tamors in mice, Sloan Kettering, report June 13, 1973
Σημείωσις
Παραθέτω ἐπίσης τὸ παρακάτω, ἀδυνατῶντας νὰ ἐξακριβώσω τὴν ἀλήθεια τῆς μαρυτρίας. Καλῇ τῇ πίστει τὸ δημοσιεύω.

Η ΕΠΑΡΑΤΟΣ…..

Το «παραμύθι» που σήμερα θα σας πώ, είναι πολύ παλιό, το έζησα γύρω στο 2000, την εποχή που όλος ο κόσμος ζούσε την εικονική πραγματικότητα του milleniun.

Ήταν μια νέα, όμορφη κοπέλα. Σπούδαζε ιατρική στο παν/μιο της Θεσσαλονίκης, κι όλος ο κόσμος ήταν στα πόδια της. Την συνάντησα σε μια σύναξη για την παρουσίαση ενός πολύ καλού βιβλίου. Μας σύστησαν, και σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα, μου είπε το πρόβλημα της :

Καρκίνος στις ωοθήκες.

Το είπε σοβαρά, χωρίς πάθος, αλλά με μια περίεργη αξιοπρέπεια στον χρωματισμό της φωνής της.
Ήταν μόλις 23 ετών, και μιαν ανάσα από το πτυχίο της. Στην αρχή δεν κατάλαβα το λόγο αυτής της εξομολόγησής της.

Λίγο αργότερα μου είπε ότι ακολουθούσε μια εξωφρενική δίαιτα με ψάρι, λαχανικά,  ελαιόλαδο, ιχθυέλαιο και κουκούτσια από βερύκοκκα.

Στη λέξη βερύκοκκα, άστραψε στο μυαλό μου, ο λόγος, η αιτία της κουβέντας της. Πριν αρκετά χρόνια, είχα ασχοληθεί με μιαν εταιρεία, που προωθούσε καλλυντικά που βασίζονταν στο λάδι απ το κουκούτσι του βερύκοκκου.

Το «Μότο» της εταιρείας, ήταν ότι:  μπορείς να τα φάς χωρίς πρόβλημα.

Η κοπέλα με είχε ακούσει να επαινώ τα σχετικά καλλυντικά, κι έτσι μου μίλησε Θυμάμαι οτι είπαμε αρκετά πράγματα, αλλά η προσοχή μου επικεντρώθηκε στο βιβλίο, και την έχασα. Συναντηθήκαμε σε μιαν ημερίδα για τα  αυτοάνοσα το 2005. Ήταν πλέον ιατρός με ειδίκευση στην ανοσολογία, και μόλις είχε επιστρέψει από το Μόναχο.

Η χαρά από τη συνάντηση υπήρξε αμοιβαία, και το μεσημέρι αντί για φαγητό, καθίσαμε στο Βυζαντινό, και για 3 ώρες μου διηγήθηκε το δικό της παραμύθι. Με βεβαίωσε ότι δεν το έχει πεί σε πολλούς, απλά γιατί δεν την πιστεύουν.Τα παρακάτω, είναι απομυθοποιημένα, έχουν γραφεί πάμπολλες φορές στο διαδίκτυο,  έχουν γελοιοποιηθεί το ίδιο πολλές φορές ως ανόητα μυθεύματα, και έχουν περάσει στην αφάνεια, γιατί έτσι το θέλουν οι ισχυροί.

Χαλαρώστε και διαβάστε με προσοχή. Ακόμα κι αν στο τέλος χαμογελάσετε. Δεν θα μπορείτε, κάποια στιγμή στο μέλλον να πείτε, ότι δεν σας είχαν ενημερώσει.

σ.σ.. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, η ιατρός δεν επιθυμεί κοινοποίηση του ονόματός της, ούτε του νοσοκομείου που εργάζεται.
Οι λόγοι προφανείς. Δεν είναι διατεθειμένη, σε αυτή τη φάση τουλάχιστον, να συγκρουσθεί με το σύστημα. Άρα μη μου ζητάτε συστάσεις, που δεν μπορώ να σας δώσω.

Η γιαγιά μου, όταν πρό αμνημονεύτων χρόνων άρχιζε να μου λέει ένα παραμύθι,  ξεκινούσε με τη φράση: Κόκκινη κλωστή δεμένη στην ανέμη τυλιγμένη.
Πάμε λοιπόν.

Υπάρχει ένας λαός,  όπου ο καρκίνος είναι  άγνωστος. Πρόκειται για την φυλή των Χούνζα,  που ζει στο Πακιστάν και ισχυρίζεται ότι είναι σπορά των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Το φαινόμενο αυτό της μακροβιότητος, δεν άφησε αδιάφορους τους επιστήμονες όλου του κόσμου, αλλά κυρίως των Αμερικανών. Με έκπληξη οι ερευνητές, διεπίστωσαν, ότι οι Χούνζα έτρωγαν πολύ απλά φαγητά, αλλά και πολλά βερύκοκκα, μαζί με τα κουκούτσια τους εννοείται την ψίχα από το κουκούτσι. Μάλιστα όσο περισσότερα βερύκοκκα παράγει και καταναλώνει ένας Χούνζα, τόσο περισσότερο ανεβασμένη είναι η κοινωνική του θέση. Όταν ένας δυτικός ιατρός επισκέφθηκε τους Χούνζα, του προσέφεραν βερύκοκκα και αυτός έφτυνε τα κουκούτσια. Έτσι του είχαν μάθει. Οι Χούνζα έκαναν όλοι έναν μορφασμό αηδίας, και του είπαν ότι:  Πέταγε το καλύτερο.Το κουκούτσι από το βερύκοκκο είναι πάρα πολύ πικρό.
Το πικρό ανοίγει την όρεξη.
Οι καρκινοπαθείς, γενικά δεν έχουν όρεξη και πεθαίνουν από καχεξία και υπερβολικό αδυνάτισμα. 

Το κουκούτσι από το βερύκοκκο έχει βιταμίνη Β17. Τα γνωστα συμφέροντα έθαψαν την εφαρμογή της επιστημονικής γνώσης στο πεδίο του καρκίνου και η ιστορία λησμονήθηκε.

Ο βιοχημικός Ernst Krebs ανεκάλυψε μέσα στα βερύκοκκα, μιαν ουσία που ονομάστηκε Λε-ατρίλη ή βιταμίνη Β17.

Ο Διευθυντής ερευνών του Μεμόριαλ που είναι η Μέκκα του καρκίνου ο περίφημος επιστήμονας  Κανεμάτσου Σιγκουίρα, πειραματίσθηκε με ποντικούς, χρησιμοποιώντας λεατρίλη.Ήταν η δυνατότερη αντικαρκινική ουσία που είχε δοκιμάσει ποτέ, όπως δήλωσε. Πήγε λοιπόν στους ανωτέρους του και τους είπε τα ευχάριστα νέα. Η πιο δυνατή αντικαρκινική ουσία της γης: Β17 η οποία βρίσκεται στα κουκούτσια από βερύκοκκα. Τι θα κέρδιζαν αυτοί με την αντικαρκινική αυτή ουσία προσβάσιμη στον καθένα; Απλά τίποτα, ίσως λίγη δόξα. Άλλωστε τα μέλη του Δ.Σ. του Μεμόριαλ  ήταν όλοι στο μισθολόγιο φαρμακευτικών  εταιρειών.

Του είπαν λοιπόν να συνεχίσει τα πειράματα και να αποδείξει πως ήταν λάθος. Ήταν απάτη η Β17, έλεγαν οι ιατροί που δεν γνώριζαν τις λεπτομέρειες. Κανένας δεν θα μάθαινε την πραγματικότητα αν δεν επαναστατούσε η συνείδηση ενός θαρραλέου δημοσιογράφου που ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Μεμόριαλ γνώριζε την απάτη.Ο Ράλφ Μοςς, δεν άντεξε το βάρος της συγκάλυψης ενός τόσο μεγάλου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας. Εδώ παίζονταν οι ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Βγήκε και κατήγγειλε ευθαρσώς τη μεγάλη απάτη.

«Το Βήμα» ανέφερε στις 23/5/1980 ακροθιγώς το θέμα, χωρίς να εισέλθει στην ουσία του. Τα κουκούτσια,  συμφωνα με τον Σιγκουΐρα  σταμάτησαν τις μεταστάσεις, βελτίωσαν την γενική υγεία, εμπόδισαν την ανάπτυξη μικρών όγκων, παρείχαν ανακούφιση από τον πόνο, ενεργούν πολύ σημαντικά στην πρόληψη του καρκίνου. Επίσης η πρώτη επίσημη, τονίζω επίσημη, αναφορά του Μεμόριαλ υπογράμμιζε με ιδιαίτερη έμφαση τα θετικά πλεονεκτήματα της Β17. Κι όμως. Τα κουκούτσια από τα βερύκοκκα στο μανάβη της γειτονιάς έχουν την ίδια αξία με τα κουκούτσια από τα βερύκοκκα των Χούνζα. 

Προσοχή όμως : 1-2 πυρήνες από βερύκοκκο  αποτελούν ασφαλή προς κατανάλωση ημερήσια  ποσότητα, δεδομένου ότι οι σπόροι αυτοί είναι  δυνητικά δηλητηριώδεις και απλά πρέπει να  ξέρουμε οτι δεν υπερβαίνουμε αυτή την δόση.

Τί σημαίνει αυτό; Τυχόν ίχνη κυανιούχων  ενώσεων μεταβολίζονται. Η πρόσληψη  κυανίου  μέσω τροφής δεν έχει αθροιστικό αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο σαν να καταναλώνεις λ.χ. βαρέα μέταλλα με άλλα λόγια, μπορείς να ξαναφάς κουκούτσια βερύκοκκου και αύριο, και ξανά μεθαύριο, χωρίς βλαβερές συνέπειες

Αν λοιπόν αυτοί οι «κύριοι» έσβησαν έναν ερευνητή του κύρους του Κανεμάτσου Σιγκουίρα καταλαβαίνουμε όλοι πως ο πραγματικός καρκίνος για την υγεία της ανθρωπότητας βρίσκεται στα διοικητικά συμβούλια των φαρμακευτικών εταιρειών.

Δεν μιλάμε βέβαια για ελληνικές μικρές εταιρείες, αλλά για σύγχρονα πολυεθνικά θηρία, που επιβάλλουν την άποψή τους με πανάκριβες χημειοθεραπείες, θεραπευτικά πρωτόκολλα τα λένε. Όποιος ασθενήσει από καρκίνο, θα υποστεί  τα μαρτύρια της κόλασης:
Γραμμικούς επιταχυντές κοβάλτια, σωστό θρίλερ.

Κανόνας Νο1: 

Τρώτε πικρά, τρώτε βερύκοκκα  και τα κουκούτσια τους, 1-2 πυρήνες την ημέρα.Τρώτε ραδίκια άγρια, πικρά και πίνετε το ζουμί τους με λεμόνι κάθε ημέρα. 

Τρώτε αγκινάρες, άγριες πικρές. Πίνετε ζουμί από άγριες αγκινάρες πολύ πικρό. 

Τρώτε. Βολβούς πικρούς. 

Βρέστε Γαϊδουράγκαθο, υπάρχει στις εξοχές, σε κάθε βουνό της ευλογημένης μας χώρας, silybuns marianum, βράστε το και πιέστε το ζουμί του, αυξάνει την παραγόμενη: γλουταθειόνη.

Είναι ένα Εξαιρετικό τονωτικό –αποτοξινωτικό  για όλες τις παθήσεις του συκωτιού. 

Ας ακολουθήσουμε τη συμβουλή των καλύτερων Γερμανών ιατρών, Κι όμως , ό,τι κι αν λένε για τους Γερμανούς, έχουν κορυφαίους  ιατρούς, κι όχι φερέφωνα των φαρμακευτικών γιγάντων, της περίφημης Επιτροπής Ε.
Η Επιτροπή Ε, κατατάσει τα πικρά βότανα ως εξής:

  • 1) κάσσια (quassia amara)
  • 2) γεντιανή 
  • 3) άγρια αψιθιά 
  • 4) Φλοιός Gonolobus cocdurango 
  • 5) Cen-tantium pulchellum 
  • 6) cot αρπαγόφυτο, από την έρημο Καλαχάρι της Αφρικής Το βρίσκετε στα φαρμακεία
  • 7) ΦΛΟΥΔΑ ΝΕΡΑΤΖΙΟΥ
  • 8) ΓΑΪΔΟΥΡΑΓΚΑΘΟ (cnicus benediktus)
  • 9) ΡΑΔΙΚΙ
  • 10) ΚΑΝΕΛΛΑ
  • 11) κόλιανδρος.

Οι πικρές αυτές τροφές ανοίγουν την όρεξη κι όχι μόνο. Ο καρκινοπαθής συνήθως δεν έχει όρεξη και πεθαίνει από καχεξία. Διεγείρουν την ορμόνη γαστρίνη, που με τη σειρά της διεγείρει την παραγωγή και την απελευθέρωση  υδροχλωρικού  οξέως. Όλοι το γνωρίζουν:

 Τα πικρά βοηθούν στην όρεξη.

Αν το σώμα μας έχει μετατραπεί  σε ζαχαροπλαστείο, από τα πολλά  γλυκά,  ποτά,  πατάτες, και κάθε είδους γευστικές βδελυγμίες, που βασανίζουν το συκώτι και τρελλαίνουν το πάγκρεας και συγχρόνως έχουμε απορρίψει την πικρή γεύση μετά αναρωτιόμαστε γιατί έπεσε σε εμάς ο πρώτος αριθμός  του λαχείου.

Το κλειδί είναι η ισορροπία σε όλα, ομοιόσταση, το λένε στην ιατρική γλώσσα.

Κάπου εδώ τέλειωσε η κουβέντα με την φίλη απ το παρελθόν. Ήταν 2005.

Σήμερα είναι μια κορυφαία ανοσολόγος, στην Γερμανία δυστυχώς. Εξακολουθεί να τρέφεται λιτά, και μου ζητά, κάθε χρόνο, συνήθως μέσα Μαϊου με μέσα Ιουνίου να της στείλω αρκετά κιλά κουκούτσια απο συγκεκριμμένη ποικιλία  βερύκοκκων. Το κάνω με χαρά, άλλωστε τρώω την σάρκα τους.

Χαιρετε.

Σημείωση συντάκτη:

Αυτό το κείμενο έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και επ ουδενί σκοπό να παρέξει Ιατρική Συμβουλή, Διάγνωση Ή Θεραπεία.

πηγὴ

Ἐν τούτοις, ἀκριβῶς διότι ἔχω συζητήσει μὲ ἄτομα ποὺ ἐφήρμοσαν μέρος ἢ τὸ ὅλον τῶν παραπάνω, ἄνευ ἐπὶ πλέον σχολιασμῶν, σᾶς τὰ γνωστοποιῶ. Τὸ ἐὰν κάποιος ἐπιλέξῃ, γιὰ τὴν δική του καὶ μόνον ζωή, νὰ ἐφαρμόση κάτι ἀπὸ τὰ παραπάνω (ἢ κι ὅλα), εἶναι μία εὐθύνη ποὺ μόνος του θὰ ἐπιλέξη νὰ ἀναλάβη καὶ μόνος του θὰ διαπιστώση -ἢ ὄχι- τὴν ἀλήθεια τους.
Ἄλλως τε… τὸ εἴπαμε. Ἡ ζωή μας εἶναι ἡ μία καὶ μόνη καὶ πραγματική μας περιουσία. Ἐμεῖς θὰ ἀποφασίσουμε, ἐμεῖς θὰ ἀναλάβουμε τὴν εὐθύνη της κι ἐμεῖς θὰ ὑποστοῦμε τὶς συνέπειες ἀπὸ κάθε μας καλὴ ἢ κακὴ ἐπιλογή.
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply