Νὰ τοὺς κάνουμε Εὐρωπαίους μήπως ἡσυχάσουμε;

Φαντασία; χουμε… Λαθρομετανᾶστες; χουμε!  

Πολιτικούς; Δν χουμε… (Ἔχουμε ὅμως κουδουνίστρες!)

Τ παρακάτω ρθρον ναφέρεται σ …μικρούς ριθμούς….. νας μικρός πολλαπλασιασμός κα τ σκηνικό …φθασε στ πραγματικά του πίπεδα…

λήθεια, μήπως «σωτηρία» μας θ ταν ν τος στείλουμε ς ερωπαίους πολίτες εἰς τς Ερώπας; Μήπως;

Φιλονόη.

Υ.Γ. Ερωπαοι δν γίνονται… λλά πόσο καλό θ κανε στν Ερώπη να δειασμα στς «ντιρρατσιστικές» τους κοινωνίες μερικν κατομμυρίων πό δατους;…. Θ τς μόρφαινε φαντάζομαι… Κα τος λληλεγγύους πό κοντ! Γι ν πολαμβάνουν προνόμια! Καὶ τὶς κουδουνίστρες μας φυσικά! Γιὰ νὰ «νομοθετοῦν» καταλλήλως!


Φανταστείτε 1.000.000 ένοπλους μουσουλμάνους να ξεσηκώνονται κατευθυνόμενα εναντίον της χώρας

Αυτοί που τόσα χρόνια βρίζανε τον Ελληνικό λαό, ως ρατσιστή, εθνικιστή, ξενοφόβο κτλ, για να εξυπηρετήσουν τα σκοτεινά αλλά ηλίθια σχέδια των γαυγιζόντων σήμερα Δασκαλοπουλαίων, λουφάξανε μετά το μάλλον μη αναστρέψιμο κακό που προξένησαν στον Ελληνισμό.

Λουφάξανε επίσης οι Σημίτηδες που καλούσαν με διαφημίσεις τον Χασάν να έρθει στη χώρα μας και οι διάφοροι Νάκοι του Κωστάκη Καραμανλή που με «υπερηφάνεια» διοργάνωναν συνέδρια «μεταναστών» με τη παρουσία του πλέον ηλιθίου πρακτορίσκου Γραμματέα του ΟΗΕ που υπήρξε ποτέ. Λουφάξανε επίσης οι διάφοροι ηλίθιοι και ηλίθιες που ευχαριστούσαν τους μετανάστες που «διάλεξαν» την χώρα μας. Μέχρι εκεί είχε φτάσει η ηλιθιότητα.

Τι να πεί επίσης για τη «διεθνιστική» ή νεοταξική ή «ανθρωπιστική» ή «φιλανθρωπική» στάση, αριστερών (με ή χωρίς εισαγωγικά” κομμάτων που έπαιξαν και παίζουν το παιγνίδι της Νέας Τάξης και των Δασκαλοπουλαίων;

Μετά την καταστροφή που προξένησαν όλοι οι ανωτέρω και με τα προβλεπόμενα να συμβούν με βεβαιότητα στη χώρα μας οι κύριοι αυτοί πρέπει να λογοδοτήσουν. Καθώς αυτοί που μέχρι πρόσφατα ζητούσαν λαθρομετανάστευση «χωρίς ποσοστώσεις» κύριε Χρυσοχοΐδη και λοιποί !

Φανταστείτε Κύριοι καταστροφείς του Ελληνισμού, 1.000.000 ένοπλους μουσουλμάνους να ξεσηκώνονται κατευθυνόμενα εναντίον της χώρας. Και αν δεν μπορείτε να το φανταστείτε και να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα, τότε είστε ανάξιοι για τον Ελληνισμό. Η στρουθοκαμηλική σας πολιτική είναι τρομερά επικίνδυνη για τον Ελληνισμό και τη χώρα. Είναι ύψιστο θέμα για τον Ελληνισμό να απελαθούν οι λαθρομετανάστες. Ακόμα και αν σταλούν στη ΕΕ με χαρτιά.

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Πηγή Hellas On The Web

(Visited 8 times, 1 visits today)
Leave a Reply