Λαὸς ποὺ ἀναζητᾶ σωτῆρες, καταλήγει μὲ ἀφεντικά!

Διάβαζα στὸ   defencenet τίς ἐξελίξεις γύρω ἀπό τὴν Λιβύη καὶ τὸν Καντάφι. Καταφέρνει κι ἀνακτᾶ σιγὰ σιγὰ τὸν ἔλεγχο τῆς χώρας του. Σὲ κάποιους ἴσως αὐτὸ νὰ μὴν ἀρέσῃ. Ἀλλά ἐὰν παρατηρήσετε τὶς ἐξελίξεις στὴν Αὔγυπτο καὶ τὴν «ἐπανάστασι» τοῦ λαοῦ κατὰ τοῦ Μουμπάρακ, θὰ διαπιστώσετε πώς ἤδη βρέθηκαν τὰ ἀφεντικά.

Ἡ εἴδησις στὸ defencenet γράφει:

Κεραυνοβόλος προέλαση από τις δυνάμεις του Μουαμάρ Καντάφι

Λαὸς ποὺ ἀναζητᾶ σωτῆρες, καταλήγει μὲ ἀφεντικά!1Με κεραυνοβόλο πόλεμο οι κυβερνητικές δυνάμεις στην Λιβύη σαρώνουν την μία πόλη μετά την άλλη και ήδη ελέγχουν όλα τα κύρια στικά κέντρα εκτός από την Μπρέγκα και την Βεγγάζη για την οποία ετοιμάζονται προκειμένου να πραγματοποιήσουν την τελική επίθεση.

Την πλήρη ανακατάληψη των πόλεων Μπεν Τζαουάντ και Ρας Λανούφ, στην ανατολική Λιβύη όπου τις τελευταίες ημέρες διεξάγονταν σφοδρές μάχες, πανηγύρισαν σήμερα στρατιώτες πιστοί στο καθεστώς του Μουάμαρ Καντάφι μετά τη νίκη τους επί των ανταρτών.

Στο Ρας Λανούφ, το δυτικότερο προπύργιο των εξεγερμένων, οι ένοπλες δυνάμεις του καθεστώτος επέτρεψαν στους δημοσιογράφους να επισκεφθούν την περιοχή. Ένα διυλιστήριο στο Ρας Λανούφ εξακολουθεί να φλέγεται μετά την αεροπορική επιδρομή που σημειώθηκε την Παρασκευή.

Oι εξεγερμένοι ήδη ζητούν όχι απλά ζώνη απαγόρευσης πτήσεων, αλλά κανονικό βομβαρδισμό των δυνάμεων του Μουαμάρ Καντάφι από τους δυτικούς προκειμένου να διασωθούν. defencenet

Καὶ ἡ εἴδησις ἀπό τὴν ἀντιπληροφόρησι:

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ CIA Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ(;) ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ

Ο Ομάρ Σουλεϊμάν, στα αριστερά, ήταν ο προτιμώμενος υποψήφιος του Ισραήλ για να αντικαταστήσει τον Μουμπάρακ σύμφωνα με μυστικές διασυνδέσεις που δημοσιεύτηκαν στην «The Daily Telegraph» απο τις Wikileaks.Λαὸς ποὺ ἀναζητᾶ σωτῆρες, καταλήγει μὲ ἀφεντικά!2

Ο Suleiman, που έχει προωθηθεί πάρα πολύ για να πάρει την θέση του Μουμπάρακ ως πρόεδρος της Αιγύπτου, έχει κατονομαστεί ως ο προτιμώμενος υποψήφιος για την δουλειά μετά απο συζητήσεις με Αμερικανούς αξιωματούχους το 2008.
Ως μια απο τις φυσιογνωμίες κλειδιά για την ειρήνη στην Μέση Ανατολή, πρότεινε τα ισραηλινά στρατεύματα θα ήταν «ευπρόσδεκτα» στο να εισβάλλουν στην Αίγυπτο για να σταματήσουν την λαθραία διανομή όπλων στους «τρομοκράτες» της Χαμάς στην γειτονική Γάζα.
Οι λεπτομέρειες, που αναδύθηκαν απο μυστικά έγγραφα που δόθηκαν απο το Wikileaks και πέρασαν στην Telegraph, ήρθαν αφού ο Σουλεϊμαν ξεκίνησε συνομιλίες με την αντιπολίτευση πάνω στο θέμα της μελλοντικής Αιγυπτιακής κυβέρνησης.
Το Σάββατο, ο Σουλεϊμαν κέρδισε την υποστήριξη της Χίλαρυ Κλίντον(σ.σ:Οπως έχουμε δημοσιεύσει η Χίλαρυ έχει εβραϊκή καταγωγή σύμφωνα με δήλωσή της) της Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, να ηγηθεί της «μετάβασης» στην δημοκρατία μετά απο δύο εβδομάδες με διαδηλώσεις που ζητούσαν ο Πρόεδρος Μουμπάρακ να παραιτηθεί.
Ο Ντέϊβιντ Κάμερον(σ.σ:Επίσης εβραϊκής καταγωγής σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου), ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας, μίλησε στον Σουλεϊμαν στις 6 του Φλεβάρη και τον παρότρυνε να κάνει «τολμηρά και αξιόπιστα βήματα» για να δείξει στον κόσμο οτι η Αίγυπτος επιβιβάζεται σε μια «αμετάκλητη, επίγουσα και πραγματική» αλλαγή.
Οι πληροφορίες των Leaks απο δίκτυα των Αμερικανικών πρεσβειών στο Κάϊρο και το Τελ Αβίβ γνωστοποιούν την στενή συνεργασία μεταξύ του Suleiman και των κυβερνήσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ, όσο και με διπλωμάτες που ενδιαφέρονται για το ποιος θα αναλάβει την θέση του Μουμπάρακ.
Τα έγγραφα τονίζουν την λεπτή θέση την οποία η Αιγυπτιακή κυβέρνηση προσπαθεί να διατηρήσει στην πολιτική της Μέσης Ανατολής, ως ένα κορυφαίο Αραβικό έθνος με στενές σχέσεις με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Το 2008, ο Σουλεϊμάν, που ήταν αρχηγός των εξωτερικών μυστικών υπηρεσιών της χώρας, είχε γίνει το κύριο σημείο επαφής στην Αιγυπτιακή κυβέρνηση για το Ισραήλ.
Ο ίδιος ο Εχούντ Μπάρακ υπουργός Αμυνας του Ισραήλ έχει δηλώσει εντυπωσιασμένος απο τον Σουλεϊμάν του οποίου το όνομα προφέρεται «Σολιμαν» σε κάποια δίκτυα(σ.σ: Σόλιμαν – Σάλομον μοιάζουν δεν νομίζετε;).
Την ίδια ώρα διπλωμάτες του Ισραήλ προσθέτουν: «Σεβόμαστε την ανάλυση της Πρεσβείας στο Κάϊρο για σενάρια επιτυχίας, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία οτι το Ισραήλ προτιμά την περίπτωση του Ομάρ Σόλιμαν!»
Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Σουλεϊμάν “Σόλιμαν” ήταν ένας απο τους πιο έμπιστους και υψηλόβαθμους βασανιστές της CIA και της Μοσάντ. Ανέκρινε μέσω βασανιστηρίων υποτιθέμενους τρομοκράτες…
Πηγές:
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/wikileaks/8309792/WikiLeaks-Israels-secret-hotline-to-the-man-tipped-to-replace-Mubarak.html
http://www.infiniteunknown.net/2011/02/13/egypt-cia-mossad-agent-omar-suleiman-exposed/


Κι ἀναρωτιέμαι… Λαός ποὺ ἀναζητᾶ σωτῆρες, τελικῶς εἶναι καταδικασμένος στὴν σκλαβιά;

Ἀπό μίαν μεριά χαίρομαι τὸν Καντάφι ποὺ πασχίζει νὰ κρατήσῃ τὸ ὅποιο πρόβλημα τῆς χώρας του ὡς ἐσωτερική ὑπόθεσι. Ἡ ὁποία καὶ εἶναι! Ἄλλως τε, στὸ θέμα Καντάφι, ὅσα καὶ νὰ λέγονται τώρα, ὅλοι κατά βάθος γνωρίζουμε πώς, σὲ ἐσωτερικό ἐπίπεδο, ἦταν πάντα ἕνας ἡγέτης ποὺ φρόντιζε τὰ ἐθνικά του θέματα. Λίγοι σὰν κι αὐτόν!

Θυμᾶμαι καὶ τὴν ῥήσι τοῦ Γέρου: «φωτιά καὶ τσεκούρι στοὺς προσκυνημένους»… Καὶ τὰ συγκρίνω…. Θέλοντας καὶ μή… Δὲν ξέρω ἐὰν ὁ Γέρος μας εἶχε κι ἄλλες παραμέτρους, ποὺ δὲν γνωρίζουμε σήμερα, νὰ ἀντιμετωπίσῃ. Οἱ καταγραφές ὅμως τῆς ἱστορίας μᾶς ἔμαθαν πώς εἶχε προσκυνημένους. Δῆλα δή, πρόσωπα ποὺ εἶχαν ὑποταχτεῖ σὲ κάποιαν ξένη δύναμι. Κι ἔπρεπε νὰ καθαρίσῃ τὸν τόπο. Γιὰ νὰ παραδόσῃ σὲ ἐμὰς ἐλεύθερη Ἑλλάδα… Ἀνεξαρτήτως βέβαια τῶν ἐξελίξεων….

Φιλονόη

 

(Visited 13 times, 1 visits today)
One thought on “Λαὸς ποὺ ἀναζητᾶ σωτῆρες, καταλήγει μὲ ἀφεντικά!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Λαὸς ποὺ ζητᾶ σωτῆρες… » Φιλονόη καὶ φίλοι...

Leave a Reply