Οὔτε τρύπα θὰ δεχθῇ νὰ καλύψῃ τόσην ἀθλιότητα!

Ἐὰν συμβαίνουν τὰ παρακάτω ἀθλιότατοι…

Ἐὰν ἀληθεύουν οἱ καταγγελίες γελοιοδέστατοι…

Ἐὰν ἕνα ἀκόμη παιδί ἔπεσε θύμα βιασμοῦ τοῦ αἰσχροτάτου συστήματός σας…

Ἐὰν ἕνας ἀκόμη νεαρός ἔπεσε θύμα ξυλοδαρμοῦ τῶν αἰσχροτάτων ὑπανθρωπαρίων ποὺ μᾶς κουβαλήσατε…

Ἐὰν, λέγω, έὰν….

Πολὺ φοβοῦμαι πὼς δὲν ὑπάρχει ΤΙΠΟΤΑ ἱκανό νὰ σᾶς σώσῃ ἀπὸ τὴν ὀργή ποὺ δημιουργήσατε… Δὲν ὑπάρχει τίποτα νὰ σᾶς σώσῃ ἀπὸ τὸν πόνο ποὺ γενήσατε… Δὲν ὑπάρχει τίποτα νὰ σᾶς προσφέρῃ μίαν

Οὖτε κἄν ὁ διακτινισμός… Οὖτε κἄν αὐτὸς….

Ἀθλιότατοι!!!!

Καὶ κάτι τελευταῖο: Οὔτε τρύπα δὲν θὰ δεχθῇ νὰ σᾶς κρύψῃ… Οὔτε τρύπα δὲν θὰ δεχθῇ νὰ καλύψῃ τόσην ὕβρι….  Οὔτε τρύπα δὲν θὰ δεχθῇ νὰ καλύψῃ τόσην ἀθλιότητα!

Φιλονόη.

Έγινε βιασμός στην πλατεία Μέμου;
Στον Κορυδαλλό και την Νίκαια γίνεται χαμός από ξυλοδαρμούς ανάμεσα σε Πακιστανούς και Έλληνες, αυτό μας το επιβεβαίωσε και η αστυνομία, εκείνο όμως που μας είπε πως πλανάται ως φήμη χωρίς να έχει καταγγελθεί, είναι το παρακάτω e-mail περί βιασμού ανήλικης, που έλαβε το Crimes on air:
“Ανάστατη παραμένει η τοπική κοινωνία πέριξ του Κορυδαλλού, από τα τραγικά συμβάντα τα οποία έλαβαν χώρα το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Μία  ώρα πριν τα μεσάνυχτα ένα ζευγάρι εφήβων βρισκόταν στη πλατεία Μέμου στον Κορυδαλλό. Τη στιγμή εκείνη πλησιάζει μια ομάδα  οκτώ Πακιστανών το ζευγάρι και αρχίζει να εξελίσσεται το δραματικό γεγονός της υπόθεσης. Αρχικά οι τρεις άνδρες  ακινητοποιούν το νεαρό και οι άλλοι πέντε άνδρες κρατούν την έφηβη μόλις δεκατεσσάρων ετών και τη βιάζουν κατ’ εξακολούθηση. Η ωμή αγριότητα αυτών των ανθρώπων δε σταματά εδώ έχουν ως θεατή το νεαρό που προσπαθεί να βοηθήσει την άτυχη φίλη του χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, μέχρι να ικανοποιήσουν στο έπακρο τις γενετήσιες ανάγκες τους. Έπειτα η ομάδα των Πακιστανών αφού ολοκλήρωσε αυτό το απάνθρωπο έγκλημα αποχώρησε προς τη περιοχή Περιβολάκι. Έγιναν έρευνες αμέσως μετά το συμβάν  αρχικά από φίλους των εφήβων στις γύρω περιοχές και έπειτα της αστυνομίας χωρίς κάποιο αποτέλεσμα προς το παρόν.

Το ίδιο απόγευμα λίγες ώρες νωρίτερα μια ομάδα ροπαλοφόρων  Πακιστανών περίπου είκοσι ατόμων κατευθύνεται προς τη παιδική στέγη Νίκαιας.  Τη στιγμή εκείνη στο μέσο της πλατείας βρίσκεται ένας από τους πρωταγωνιστές του όλου δράματος ένας 17χρονος νεαρός. Η ομάδα των Πακιστανών τότε άρχισε να τον κυνηγάει, νεαρός τρέπεται προς άτακτη φυγή και αναζητεί βοήθεια σε ένα κατάστημα ψιλικών. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ακούγοντας τις φωνές των εξαγριωμένων αλλοδαπών εξέρχεται από το κατάστημα για να κλειδώσει το αυτοκίνητο του, τότε η ομάδα των Πακιστανών εισβάλει στο κατάστημα και κάνει τα πάντα γυαλιά καρφιά. Τη στιγμή που καταστρέφουν στο πέρασμά τους τα πάντα ο ιδιοκτήτης αναζητεί βοήθεια σε κοντινό καφενείο όπου αμέσως έξι άνδρες τρέχουν για να σταματήσουν αυτή την εγκληματική ενέργεια. Τελικά βρέθηκε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στο νοσοκομείο από σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Ο 17χρονος σε μία ακόμη προσπαθεία   να ξεφύγει για ακόμη μια φορά από ξυλοδαρμό τρέχει και κατευθύνεται προς το σχολείο Ηράκλειτος όπου συναντά μια ακόμη ομάδα Πακιστανών. Αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο αιμόφυρτος από άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από 18 άνδρες. Το γεγονός παρακολουθούσε μια κυρία η οποία κάλεσε αμέσως την Άμεσο Δράση η οποία μόνο άμεση δεν ήταν καθώς έφτασε στο σημείο μισή ώρα μετά ενώ το κοντινότερο αστυνομικό τμήμα της περιοχής βρίσκετε σε μικρή απόσταση από το συμβάν”.

 πηγή: crimes on air

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply