Ἀνάκτησις Ἑλληνικῆς Ἰσχύος.

 

Οἱ παρακάτω προτάσεις μὲ βρίσκουν σύμφωνη σχεδόν ἀπολύτως. Προτείνω μελέτη τους καὶ συνειδητοποίησί τους ἀπό ὅλους ὅσους ἀποφασίσουν πὼς πρέπει νὰ δράσουν ὑπέρ Ἑλλάδος.

Ἡ ἀνάκτησις τῆς διακυβερνήσεως τῆς Πατρίδος μας ἀπὸ Ἕλληνες εἶναι πλέον τόσον ἀναγκαία, ποὺ καθίσταται πρώτη σκέψις καὶ στόχος ὅλο καὶ περισσοτέρων πολιτῶν.

Ὑπάρχουν βεβαίως καὶ κάποιοι ποὺ συνειδητῶς ἐπιλέγουν νὰ ὑποσκάπτουν τὴν ἐθνική ἀνεξαρτησία. Ἐὰν κάτι τέτοιο ἀποδεικνύεται, τότε θὰ πρέπῃ νὰ ὑφίστανται ἀνάλογες συνέπειες μὰ αὐτὲς ποὺ ἀντιστοιχοῦν στὴν ἐσχάτη προδοσία.

Φιλονόη.

ΙΣΧΥΣ

Η ΕΛΛΑΣ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΛΟΙΔΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΙΣΧΥ

ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ GAT ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΑΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΑΓΑΘΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ.

ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΤΑΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.

ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΗ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΕΡΧΟΝΤΩΝ-ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ-ΑΠΟΙΚΩΝ-ΕΠΟΙΚΩΝ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4.000.000) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΒΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000.000 ΕΥΡΩ (ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ,ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΕΠΕΙΔΗ Η “ΠΑΙΔΕΙΑ” ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΔΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ( ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ, ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ).

ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΑΝ Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΣΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΕΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ;

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ.
1) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ GAT. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΔΑΣΜΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.

2) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΝΙΑΙΟ ΦΟΡΟ ΣΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ (ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΔΕΚΑΤΗ) ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΕ ΟΜΟΙΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ. ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ.

3) ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΑΡΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 3-4 ΒΑΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ. ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΜΠΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΙΤΑΡΙ.(ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΖΕΙΑ). ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑ. ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ. Η ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΗΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

4) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 3-5 ΜΟΝΑΔΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΜΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΚΕΡΔΟΥΣ ΣΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.(ΠΧ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΙΚΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΕΡΔΟΥΣ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ, 30-50%).
ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΛΟΓΩ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ Κ.Λ.Π ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10ΕΤΙΑΧ3. ΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ, ΕΞΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ 90 ΕΤΗ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
ΟΜΟΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ.

5) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 4 ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ. (ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ 26 ΔΙΣ). ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΩΝΤΑΣ 2-3 ΜΕΓΑΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΟ ΣΕ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ (ΡΩΣΟΥΣ-ΓΑΛΛΟΥΣ-ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ Κ.Λ.Π).
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΛΛΩΝ ΟΜΟΕΙΔΩΝ ΤΟΙΟΥΤΩΝ.
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ 26ΔΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ. (ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ)

6) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΙΜΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΟΠΟΣ (ΟΠΩΣ 5).ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΕΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.

7) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ “ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΜΠΛΟΚΗΣ”. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ (ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ) ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΤΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΝΟΥΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.
ΑΝ ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΤΕ ΙΣΟΒΙΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ (ΑΠΛΑ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ) ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΧΩΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

8) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΑΚΤΕΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ.(ΟΣΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ “ΜΑΧΗΤΙΚΕΣ”). ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΜΥΝΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

9) ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΤΗΝ ΙΣΟΒΙΟ ΦΥΛΑΚΙΣΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕΛΗ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ.
ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 60 ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΝ ΕΝΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΗΜΕΥΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

10) ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ, ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΓΕΝΕΕΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ 39 ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΟ 69 ΕΤΟΣ.
ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΑ 10 ΕΤΗ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΘΟΥΝ 30 ΕΤΗ.
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ή ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ. ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

11) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΡΗΧΘΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ (ΙΣΩΣ) ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΩΣ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΗ.* ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΑ 12 Ν.Μ (ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΑ 200Ν.Μ) ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Α.Ο.Ζ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ Ο.Η.Ε ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΛΥΣΙΣ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΡΗΧΘΕΙ ΕΜΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

12) ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ή ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ή ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΚΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΜΕΡΕΣ Ή ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ Ή ΑΛΛΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.

ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
*ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΔΕΙΤΕ: http://www.aigaio.org/page4.html
“Με την αναγνώριση του Αιγαίου ως Παρακτίου Αρχιπελάγους το κάθε νησί δεν αποτελεί μια αυθύπαρκτη οντότητα, αλλά συνδέεται αρρήκτως με το διπλανό του, δημιουργώντας μια ενίαια αρχιπελαγική κυριαρχική αλυσίδα, εντός της οποίας η σημερινή διελκυστίνδα με την Τουρκία για το δικαίωμα επέκτασης των χωρικών μας υδάτων στα 12 ν.μ. ή για το δικαίωμα των νησιών να παράγουν την υφαλοκρηπίδα τους δε θα είχε απολύτως καμία σημασία ή αιτία ύπαρξης”


(Visited 19 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Ἀνάκτησις Ἑλληνικῆς Ἰσχύος.

 1. Η ΣΤΡ.ΘΗΤΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ -ΕΝΕΡΓΩΣ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ (ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ ) ΩΣ ΕΘΝΟΦΟΥΡΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΕΟΜΗΝΙΩΝ-ΕΣΩΤ.ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΑ- ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ)
  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ )ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.
  ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥ ΦΟΡΟΥ ΣΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΕΙΔΗ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ . Η ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ….)ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ . ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ , ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ .

 2. Κι’ἐγώ θεωρῶ ὃτι διετής θητεια εἶναι ἀρκετή, ἐκτός περιπτώσεων με σοβαρές εἰδικότητες οἱ ὁποῖες θα δίνουν ἒπειτα ἐπαγγελματική διέξοδο.
  Ὑπηρέτησα 28 μῆνες στήν πολεμική ἀεροπορεία. Ἀπό τούς μῆνες αὐτούς, οἱ πέντε ἦσαν γιά νά μέ ἐκπαιδεύσουν σέ κάποια εἰδικότητα. – Ἡλεκτρονικοῦ ἀεροσκαφῶν.-
  Μέ χρησιμοποίησε ἡ Π.Α. γιά δύο χρόνια καί μοῦ ἒδωσε θεωρητική καί πρακτική ἐμπειρία γιά τό ὑπόλοιπο στάδιο τῆς ζωῆς μου.
  Ἀνάλογα θά μποροῦσε νά γίνη μέ πολλές εἰδικότητες.
  Ὁ στρατιώτης θά ἒπρεπε νά πληρώνεται γιά νά ἀντιμετωπίζη μέ ἀξιοπρέπεια τίς ἀνάγκες τῆς ζωῆς του.
  Αλλά μέσα ἀπό ἓνα τέτοιο πρακτικό σύστημα, θα λείψουν οἱ ταλαιπορείες τῶν φροντιστηρίων καί τῶν ἂσκοπων ἐξετάσεων.
  Ἡ ζωή μας πρέπει νά εἶναι ἁπλή … Καί ὃμως μᾶς τήν δυσκόλεψαν σκληρά ὃλοι οἱ ἐξωτερικά βερνικωμένοι “προοδευτικοί” μας “σωτῆρες” , εἰδικα αὐτοί πού μετεκπαιδεύτηκαν στήν Δύσι, μαζί μέ τό σκοτεινοῦ κάλλους παιδαγωγικό μας ἰνστιτοῦτο.

 3. Ἐπίκαιρο :
  Ἓνας στρατιωτης σήμερα, πέρνει μισθό ἀπό τήν πολιτεια 8 Ευρώ μηνιαίως !
  Στήν χώρα μέ τίς σπατάλες, τίς ρεμοῦλες, τίς οἰκονομικές ἀτασθαλίες, ὁ στρατιώτης εἶναι ἓνα τιποτένιο ἀνθρωπάκι προορισμένο μόνον γιά ἀγγαρεῖες.
  Ἒτσι τόν θέλουν αὐτοί πού μᾶς κυβερνοῦν καί ἒχουν ὡς στόχο τήν διάλυσι τῆς πατρίδας μας.

Leave a Reply