Τὸ ΚΙΣ δὲν φορολογεῖται, διότι… ἔτσι βολεύει!

Ὑπάρχει νομικὴ ῥύθμισις τέτοια ποὺ τοὺς ἐπιτρέπει νὰ μὴν …φορολογοῦνται! Κράτος ἐν κράτει!

Ἐπιβάλλει φόρους στοὺς ἑβραίους ἀλλὰ δὲν τοὺς ἀποδίδει στὸ Ἑλληνικὸ Κράτος!

Ἀπὸ τὰ ἄγραφα;

Γιὰ νὰ καταλάβετε καλλίτερα. Ἀσκοῦνται δραστηριότητες ἐντὸς Ἑλλάδος, πάσης φύσεως, ἀλλὰ δὲν ὑποχρεοῦνται σὲ φόρο! Ὁ μόνος ποὺ πληρώνει φόρους τελικῶς στὴν Ἑλλάδα εἶναι μόνον ὁ ΕΛΛΗΝ! Ἑβραῖοι, ΛΑΘΡΟέποικοι, ΜΚΟ δὲν φορολογοῦνται! Κράτος δικαίου; Χὰ χὰ χὰ…..

Δὲν εἶναι ὅμως μόνον αὐτό! Ἔχουμε κι ἄλλα ἐνδιαφέροντα!

Γιὰ διαβᾶστε καὶ τὸ παρακάτω:

10.000.000 ευρώ ως «ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ» στην ισραηλιτική κοινότητα της Θεσσαλονίκης!

Ψηφίστηκε στη Βουλή με ονομαστικές ψηφοφορίες επί έξι άρθρων, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Την ώρα που ο ελληνικός λαός έχει κάνει το σκατό του παξιμάδι, το άρθρο 45 αποζημιώνει με 10 εκ. ευρώ την ισραηλιτική κοινότητα της Θεσσαλονίκης, για την χρησιμοποίηση του νεκροταφείου της προκειμένου να ανεγερθεί στον ίδιο χώρο το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της πόλης.
Απορία: Οι εβραίοι τι είχαν πληρώσει για το εν λόγω νεκροταφείο; Κι άλλη απορία: Δεν μπορεί η εβραϊκή κοινότητα να αντιληφθεί το μέγεθος της κρίσης της ελληνικής κοινωνίας και να παραιτηθεί των… δικαιωμάτων της; Και μια τελευταία απορία: Γιατί έπρεπε να περάσει με ειδικό άρθρο το εν λόγω «χρέος»; Τι εξυπηρετήσεις σε βάρος των φορολογουμένων κάνει ο Πρωθυπουργός μας;
Στο ίδιο άρθρο προβλέπεται και η αποπληρωμή των χρεών του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ύψους τουλάχιστον 85 εκ. ευρώ, υπό την προϋπόθεση της ανάληψης εκ μέρους του Δημοσίου, της πλειοψηφίας στο Διοικητικό του Συμβούλιο.
Ολα καλά!

ἐγκληματικότητα

Η φορολόγηση και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Κ.Ι.Σ.)

Σε απάντηση του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, σε ερώτηση του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ., Κυριάκου Βελόπουλου, για το πώς φορολογούνται η Ορθόδοξη Εκκλησία και τα άλλα δόγματα, κρίναμε ότι η απάντηση του κ. Παπακωνσταντίνου δεν ήταν ικανοποιητική και ζητήσαμε να μας διευκρινίσει τι φόρο πληρώνουν τα τζαμιά, οι Μουφτείες των Μουσουλμάνων με τα βακούφια τους, τι πληρώνουν οι προτεστάντες, η Εκκλησία των Αρμενίων, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, οι Ιεχωβάδες, αν μισθοδοτούνται από το Κράτος οι επίσκοποι των Καθολικών.

Ελπίζουμε (γράψαμε στην «Ελεύθερη Ωρα» της Τρίτης) να βρει την ευκαιρία και να πληροφορήσει τον ελληνικό λαό ότι το νέο Νομοσχέδιο δεν εξαιρεί καμία θρησκεία και κανένα δόγμα από τη φορολογία. Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο θεώρησε ότι θίγεται και μας ζητάει να βάλουμε την απάντησή μας εντός πλαισίου και με τα στοιχεία που περιελάμβανε το δημοσίευμά μας.

Μας γνωρίζει ότι οι Εβραϊκοί Οργανισμοί και οι Εβραίοι ως άτομα υποχρεούνται και καταβάλλουν τις φορολογικές υποχρεώσεις όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες. Σαφώς, διευκρινίζεται ότι δεν υπάρχει κανένας νόμος που να διαφοροποιεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο – πολλώ δε μάλλον να απαλλάσσει τους Εβραίους από τη φορολογία. Αν είναι έτσι, χαιρόμαστε γι’ αυτό και τελειώνει εδώ το ζήτημα.

Με την ευκαιρία, όμως, θα ρωτήσουμε τον Πρόεδρο και τη Γεν. Γραμματέα του Κ.Ι.Σ.: Υπεγράφη προεδρικό διάταγμα στις 22-3-1978 με αριθμό 182 όπου καθορίζεται το Κ.Ι.Σ. ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου κι έχει και ασκεί δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει; Ειδικότερα, με αυτό το Προεδρικό Διάταγμα «το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος), δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους Εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του Ελληνικού Κράτους»;

Θα περιμένουμε εναγωνίως την απάντηση επ’ αυτού, από το Κ.Ι.Σ. Οι καλοί λογαριασμοί και τα καθαρά λόγια κάνουν τους καλούς φίλους.

Ἐλεύθερη ὥρα

Μίλησε κάποιος γι ενομία; Γι σους ρους ντιμετωπίσεως τν πολιτν; Γι δικαιοσύνη; Καλά…. Εναι βαριά καλογερική… Κι κόμη βαρύτερη συνείδησι… Πο ν τν βρον κάποιοι γι ν τν χουν;

Φιλονόη.

(Visited 39 times, 1 visits today)
Leave a Reply