Ἡ μαντάμ Ἀρβελέρ καὶ τὰ ψέμματά της!

Ἔχω ξανὰ ἀσχοληθεῖ μὲ τὴν μαντάμ! Σήμερα ἀναδημοσιεύω ἀνάλογες ἀπαντήσεις μὲ τὶς δικές μου, διότι ἡ μαντάμ Ἀρβελέρ, τό ἔχει παρακάνει! Ἀνήμερα τῆς ἐθνικῆς μας ἐορτῆς βγῆκε νὰ μᾶς κράξῃ διότι, λέει, δὲν εἶμαστε Ἕλληνες! Ἡ μαντάμ βυζαντινολόγος! Ποὺ εἶναι κι ἐπιστήμων! Καὶ ἀπό κοντά τὰ δημοσιοκαφράκια γνωστά παπαγαλάκια ποὺ χάιδευαν βερεμοτατσοπουλοδραγῶνες…. Τόση ἀντίληψις!!!

Φιλονόη.

Κα ΑΡΒΕΛΕΡ… τώρα καταλάβαμε γιατί γίνατε Πρύτανης με τόσους Μεγαλοσταυρούς! Καταλάβαμε ποιοί σας τους έδωσαν!

Δείτε πρώτα το βίντεο με την Αρβελερ και μετά διαβάστε την απάντηση ενός απλού Έλληνα… που δεν είναι Πρύτανης! και δεν έχει Μεγαλοσταυρούς!

Το δόγμα αυτό δεν είναι άλλο από αυτό που αμφισβητεί την ιστορική συνέχεια των έλληνων από την αρχαιότητα εως τώρα. Το εξαιρετικά ύποπτο είναι οτι αναπαράγεται για πολλοστή φορά απο την κ. ΑΡΒΕΛΕΡ ,στην επέτειο της 25 ΜΑΡΤΙΟΥ,σε μία χώρα όπου κάποιοι με νομικίστικες μεθοδεύσεις απόδοσης ιθαγένειας σε ΑΣΙΑΤΕΣ και ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ,επιδιώκουν την αλλοίωση του εθνικού τοπίου,ενώ πλέον ,είναι αναμενόμενο ,ο καθεστώτικός και αντιελληνικός αυτός εμετός να αναπαράγεται απο τους δογματικούς και ιδεοληπτικούς και ίσως αρκούντως αμαθείς , ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ και ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ.
Ετσι λοιπόν,η κ.ΑΡΒΕΛΕΡ,θεωρόντας οτι η …
ανάλυση φιλολογικών κειμένων,η γλωσσομάθεια,και η επιτρέψτε μας να είμαστε επιφυλακτικοί για τα πανεπιστήμια του συστηματος,πρυτανοποίηση της,είναι αρκετα για να αποφασίσει περί της γεννετικής προέλευσης των ελλήνων,η οποία όπως λέει ,είναι μεικτή απο όλους αυτούς που πέρασαν μας λήστεψαν ,μας έσφαξαν,αλλά ωωω του θαύματος,οι έλληνες που έμειναν ζωντανοί ,ήταν αρκετοι και την γλώσσα και τα ήθη να τους διδάξουν. είναι πράγματι λυπηρό ,που η υποτιθέμενη επιστήμων αποφασίζει οτι κάτι,είναι έτσι….επειδή,η ίδια το λέει.

Δείχνει ότι απλά ,δεν έχει καμμία σχέση με την επιστήμη,και οτι η όποια θέση έχει πιθανόν την έχει προκειμένου να παρουσιάζει παραδοξότητες ενάντια στο ελληνικό γένος. Η κυρία αυτή λοιπόν,καλό είναι να γνωρίζει

1.οτι,περί της καταγωγής των ελλήνων αποφαίνεται η επιστήμη της γεννετικής ,και της ανθρωπολογίας,συνεπικουρούμενη απο την λαογραφία και την εθνολογία.

2.οτι Ηεπιστήμη έχει σαν θεμέλιο λίθο της ,την απόδειξη,και η απόδειξη είναι πρωτίστως συνδεδεμένη με τα μαθηματικά και τις θετικές επιστήμες,οπότε ας ασχολήθει με αυτό το οποίο κάνει καλύτερα ,που είναι οι διαλέξεις επι των έργων ανθρώπων σημαντικότερων της ιδίας,αφού η ίδια είναι στείρα πρωτογενούς πνευματικής ενέργειας.

Τα όσα είπε αμφισβητώντας την καταγωγή και την συνέχει των ελλήνων ,είναι απλά …..κουραφέξαλα…
ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ,για αυτό και το βήμα της δόθηκε απο τους τοιούτους τύπους ,που είναι ανάξιοι σχολιασμού. Η υπερτιμημένη κ. ΑΡΒΕΛΕΡ ,έκανε το λάθος να αγνοήσει οτι ακόμα στην ΕΛΛΑΔΑ υπάρχει η θετική σκεψη,η οποία αποκλείει κάθε είδους προπαγάνδα. Θα την βοηθήσουμε λοιπόν να μην πέσει στο μέλλον σε τέτοια ατοπήματα

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ Ξεκινώντας από ένα κομμάτι που θα έπρεπε να το γνωρίζει,αλλά μάλλον οι θέσεις που κατέλαβε ήταν τοσο προ…δο(σ)μένες,ώστε αμέλησε να ασχολήθει με σημαντικό κομμάτι του γνωστίκου της αντικειμένου,διότι δεν χρειαζόταν να κοπιάσει ,επισημαίνουμε λοιπόν, ότι ΟΙ αρβανιτες ,είναι τόσο αλβανοί,όσο οι είναι οι αιγυπτιώτες….αιγύπτιοι,για να την βοηθήσουμε,αιγυπτιώτες…είναι οι έλληνες της αιγύπτου

Στις επόμενες παραπομπές έχουμε την εργασία του μέγιστου καθηγητη κ.κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ,η οποία είναι μια ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ,οχι φιλολογικό κείμενο,νουβέλα,η κείμενο δογματικής απο αυτά που είναι συνηθισμένη η εν λόγω κυρία.Θα την συμβουλεύαμε να τα μελετήσει,ίσως πριν το τέλος της ζωής της ,καταφέρει να ξεφύγει απο τον ύποπτο δογματισμό και να προσεγγίσει την επιστημη. Η εργασία του κ. Τριανταφυλλίδη στηρίζεται στο μέτρο και στην αποδειξη…..είναι θετική εργασία ,όπου υπάρχει το μέτρο,και γίνεται μέτρηση,και αποδεικνύει τα αντίθετα απο αυτά που πιστεύει χωρίς να ερευνά,η κυρία.

Αποδεικνύει την γεννετική συνέχειά μας ,και το ότι ούτε σλαβοι,ούρτε αλβανοι,ούτε τούρκοι,ούτε αφρικανοί νοθεύσαν το αίμα μας. Η δεύτερη εργασία που χρονικα είναι πρωτη,είναι η εργασία του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΡΗ ΠΟΥΛΙΑΝΟΥ,που είχα την ευκαιρία να μελετήσω στα 12 μου χρόνια,όταν μάλλον η κυρία εργαζόταν για να γίνει πρυτανης.

Αποδεικνύει με διαφορετική μέθοδο αυτό που προανεφερα…..δηλαδή την συνέχεια μας απο την αρχαιότητα.Είναι πολύ σημαντική,γιατι???διοτι ο ΑΡΗΣ ΠΟΥΛΙΑΝΟΣ,καθότι διεθνιστής και αριστερός ,ξεκίνησε να αποδείξει το αντιθετό,υπερίσχυσε όμως η επιστήμη,και το ήθος του ανδρός,και είπε την αληθεια.Κατι που η κυρία μαλλον αγνοει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ Κ. ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΗΣ ΣΟΡΒΟΝΗΣ.
Η τριτη παραπομπή μας είναι μια τρέχουσα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ….. μια εργασία που εξελίσεται εν θερμώ με εξέταση δηλαδή τωρινών δειγμάτων σε παγκόσμιο πληθυσμό. Ας μελετήσει την παραπομπή μας στο διαλειμμά τακτοποίησης των μεγαλόσταυρων που απο ότι φαίνεται ,έλαβε για το τίποτα Αφού τα μελετήσει ,καλό είναι να ζητήσει συγγνώμη είτε απο εμας για το λάθος της,είτε απο τους εργοδότες της ,δίοτι δεν έκανε με σωστό τρόπο την προπαγάνδα της

Σε κάθε περίπτωση ,η αντιεπιστημόνικη παρουσία της ,μας έπεισε για την πλαστότητα του πνευματικού κόσμου,ο οποίος μέσα απο τίτλους και φανφάρες προωθει δογματικές πολιτικές επιλογές,στην συγκεκριμένη περιπτωση ξεκαθαρα ανθελληνικές και αρα αντιανθρωπιστικές.

ΥΓ Θα ήταν παραλειψη να μην αναφέρουμε το γιατί η κ. ΑΡΒΕΛΕΡ και το δίδυμο των τηλεοπτικών κλόουν,προωθήσαν την αμφισβήτηση της καταγωγής μας,λέγοντας μάλιστα οτι αρκεί να μιλάς ελληνικά ,αρα είσαι έλλην……υπόψιν οτι ομιλώ κινεζικά ,και η μιση υφήλιος άγγλικα,δεν είμαι κινέζος ,και η μίση υφήλιος δεν είναι αγγλοι….επιπλέον ο πρωθυπουργός μας ομιλεί αγγλικα καλύτερα απο τα ελληνικά…..

Η επιδίωξις λοιπόν και το τέχνασμα είναι ένα. Η κ. ΑΡΒΕΛΕΡ μας λέει ότι εφόσον δεν είμαστε απόγονοι των ελλήνων,και ηρθαμε απο αλλού,δεν έχουμε το δικαίωμα της αποκλειστικής κυριαρχίας επι της ΕΛΛΑΔΟς,και έτσι και αυτοί που η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ μας κουβαλά ,θα γίνουν και αυτοί έλληνες,και έτσι και οι νυν πακιστανοαφγανοαφρικανοι,θα έχουν δικαίωμα επί της γης μας…..

Κ.ΑΡΒΕΛΕΡ δεν απευθύνεστε σε γαλλάκια τα οποία πιθανόν να σας φιλεύαν και με έναν ακόμα μεγαλόσταυρο,η, έναν πρυτανικό θωκο για τις φιλολογικές σας ασυναρτησιες……αλλά σε έλληνες και όπως φαινεται σε απογόνους του ΟΔΥΣΣΕΑ….
και απέχετε πολύ απο το να είστε η ΚΙΡΚΗ για να μας μαγέψετε.

Σύνδεσμος
Δείτε Άρης Πουλιανός.

Δείτε επίσης το
DNA, Έλληνες, Αφρικανοί, Σκυπετάροι και Σκοπιανοτουρκομένιοι./ Φιλοπατρία – Τριανταφυλλίδης.

epirus-ellas

HellenicRevenge

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply