Ποιός εἴπαμε πὼς φταίει;

Πρ μερικν βδομάδων γραφα, πολ θυμωμένη μολογ, τ ἔσεῖς φταῖτε γιὰ τοὺς δύο θανάτους. Τ πιστεύω βαθύτατα.

Παρ το ,τι τ στοιχεα πο φορον στν πόθεσι, φθάνουν μ τ σταγονόμετρο στν δημοσιότητα (κα σως ς ναν βαθμό ν εναι παραίτητον) θ πανέλθω σήμερα γι ν σς ξαναπροσφέρω τν θυμό μου, τν γανάκτησίν μου κα τν βεβαιότητα μου γι τς εθνες σας.

Τ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ς πλα, φθασαν στν λληνικ παράνομη γορά, μετ τν φιξι τν ΛΑΘΡΟβαλκανίων. Τος ποίους μως ποιός τος φερε; Ποιός νοιξε τ σύνορα κα ρμηξαν μέσα λοι ατο ο δολοφόνοι; μήπως δν ταν δολοφόνοι κι γιναν δ;

Ετε λευκός, ετε γχρωμος, γκληματίας εναι γκληματίας. ξω π τ Πολυτεχνεο, στν καδημία Πλάτωνος κα σ κάποιες σκοτεινς στος τν θηνν γίνεται πισήμως μπόριον πλων. Τ χουν καταγγείλει πολίτες ρκετς φορές. χει διαφορήσει πολιτεία κα τ ργανά της, λες τς φορές. π μίαν σκοπιά, θ λεγα, ἐὰν μουν θρασύς, πς τελικς Νέμεσις, ταν ρχεται, δν πολογίζει τίποτα. λλ δν τό λέω. Κα δν τ λέω διότι ατ τ παιδιά πο δολοφονήθηκαν, π τ δικό σας χέρι, ταν παιδιά! Δν εχαν προλάβει ν πάρουν μέρος στ παιχνίδια σας κα ν λειτουργον μ τν δική σας λογική! Γι τοτο κα εναι θα θύματα τς δικς σας γκληματικς στάσεως.

Τ μόνον πο μ νδιαφέρει εναι ν δειάσ Πατρίδα ΜΟΥ π λα ατ τ πάνθρωπα ντα πο μς κουβαλήσατε! Μ κάθε τρόπο! κόμη κι ἐὰν ατό σημαίνει πς θ πεμβ στρατός. Διότι, τσι πως τ κάνατε, μόνον στρατός, κι ατό μ πολλ ρωτηματικά, μπορε ν καθαρίσ τν τόπο π τκόπρανα πο τν γεμίσατε!.

Φιλονόη.

Μεταφέρω π τ crimes on air λην τν καταγγελία, πο πλς πιβεβαιώνει σα λη λληνικ κοινωνία πλέον πιστεύει. Τν εθύνη σας!

 

Ξανά οι δολοφόνοι των ανδρών της ΔΙΑΣ


Γράφει ο βασίλης χήτος

Με το δάκτυλο στην σκανδάλη είναι οι αστυνομικοί της Αττικής, αφού ξαναχτύπησε σύμφωνα μ’ όλες τις ενδείξεις η δολοφονική συμμορία των  Αλβανών πουσκότωσε στου Ρέντη τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Το Crimes on air βρέθηκε στα διόδια  Αφιδνών εκεί όπου την περασμένη Τρίτη το βράδυ «διμοιρία» δώδεκα κακοποιών εισέβαλε με Καλάσνικοφ, στη μεγαλύτερη  μάντρα αυτοκινήτων και άρπαξαν με την βία εφτά αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού. Οι ληστές έδεσαν και φίμωσαν τον φύλακα και χάθηκαν μέσα στην νύχτα. Το σοβαρό περιστατικό μέχρι τώρα έχει κρατηθεί μυστικό από τις διωκτικές αρχές στην προσπάθειά τους να μπορέσουν να  αιφνιδιάσουν όταν καταφέρουν να εντοπίσουν τους δράστες. Από μάνδρα της Εθνικής Οδού στην Νέα Ερυθραία, είχαν αφαιρεθεί άλλα οχτώ αυτοκίνητα και ένα απ’ αυτά είχε χρησιμοποιηθεί στην φονική ενέδρα την 1η Μαρτίου στου Ρέντη.

Το δολοφονικό χέρι, πάντως που εκείνο το βράδυ κρατούσε το καλάσνικοφ και σκότωσε τους δύο άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ στου Ρέντη, πιθανότατα να ανήκει σε σεσημασμένο Αλβανό μεγαλοκακοποιό που οι φίλοι του τον αποκαλούν χαϊδευτικά «Τόνυ».
Στο συμπέρασμα αυτό έχουν καταλήξει οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, έχοντας στα χέρια τους δακτυλικό αποτύπωμα του σκληρού Αλβανού ληστή. Το σημαντικό ίχνος, το οποίο αποκάλυψε την ταυτότητα του 36χρονου, βρέθηκε στο πορτμπαγκάζ και πιο συγκεκριμένα στο γρύλλο του Audi Α4, που κλάπηκε την ίδια στιγμή από την ίδια μάντρα με το γκρι Volvo όπου επέβαιναν οι δολοφόνοι νωρίς το βράδυ, όταν έκαναν το αιματοκύλισμα στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού, πίσω από την αντιπροσωπεία της Τζάγκουαρ. Οι κλοπές των δύο αυτοκινήτων έγιναν στις 17 Ιανουαρίου, μαζί με άλλα έξι από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στο 18ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Νέας Ερυθραίας.
Ενα από τα κλεμμένα αυτοκίνητα -μάρκας Volvo- βρέθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2011 να έχει χρησιμοποιηθεί από δουλέμπορους που διακινούσαν λαθρομετανάστες στις Φερές Εβρου. Την ίδια ημέρα, ένα άλλο αυτοκίνητο από την ίδια κλοπή -μάρκας Bmw- βρέθηκε χτυπημένο και εγκαταλελειμμένο στη Ραψάνη της Λάρισας.
Το στοιχείο-κλειδί, όμως, προέκυψε στις 22 Φεβρουαρίου, όταν στο Αγρίνιο αστυνομικοί υποχρέωσαν σε καταδίωξη κακοποιούς να εγκαταλείψουν το AudiA4, που ανήκει στην ίδια παρτίδα με τα άλλα οχτώ συνολικά κλεμμένα αυτοκίνητα από τη μάντρα της Νέας Ερυθραίας. Οι δράστες φέρεται να έσπασαν την πόρτα των γραφείων της μάντρας και να αφαίρεσαν από το ντουλαπάκι τα κλειδιά τα οποία αντιστοιχούσαν στα οχήματα που, τελικά, έκλεψαν. Στο Αγρίνιο, ωστόσο, πολύ πριν την καταδίωξη οι ληστές είχαν μείνει από λάστιχο και έβαλαν τη ρεζέρβα. Οταν βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητο, πάρθηκαν  αποτυπώματα ακόμη και από το γρύλλο. Ετσι, οι διωκτικές Αρχές, αφού έγινε το μακελειό στου Ρέντη με το γκρι Volvo, έπεσαν πάνω στο στοιχείο που τους έδειξε τον «Tόνυ». Από το Audiπάρθηκαν επίσης για εξέταση γόπες τσιγάρων, αλλά και δύο ποτήρια καφέ στην προσπάθεια των Αρχών να αποκαλυφθεί και το DNA των επιβατών. Ο «Τόνυ» είναι το σκληρό καρύδι των Αλβανών, οι οποίοι στην ομάδα τους δεν αποκλείεται να έχουν εντάξει και ομογενείς από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης. Τα φονικά όπλα με τα οποία οι στυγνοί δράστες έστησαν την ενέδρα στους δύο αστυνομικούς βρέθηκαν μέσα στο Volvo, το οποίο άφησαν λίγα μόλις χιλιόμετρα παρακάτω.
Ενα από τα κλεμμένα Volvo είχε εντοπιστεί στις 11 Φεβρουαρίου 2010 να το χρησιμοποιούν ως όχημα διαφυγής οι κακοποιοί που λήστεψαν την Εθνική Τράπεζα στα Ασπρα Σπίτια Βοιωτίας. Οι τέσσερις δράστες έσπασαν με βαριοπούλες την πρόσοψη και με δύο καλάσνικοφ άρπαξαν περίπου 150 χιλιάδες ευρώ.
Στη συνέχεια, άρπαξαν άλλες 100 χιλιάδες ευρώ από τα ταμεία και μαζί με τους συνεργούς τους διέφυγαν. Οπως όμως διαπιστώθηκε την επομένη, οι δράστες αυτής της ληστείας είχαν νοικιάσει σπίτι στο Κυριάκι Βοιωτίας που χρησιμοποίησαν ως κρησφύγετο έπειτα από τη ληστεία.

Επίσης, κάμποσες ημέρες μετά τη δολοφονία των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ Γιάννη Ευαγγελινέλη καιΓιώργου Σκυλογιάννη στην οδό Παπαφλέσα 64, στην Ανω Γλυφάδα βρέθηκε καμένο ένα από τα κλεμμένα Volvo από την έκθεση της Νέας Ερυθραίας. Οι Αλβανοί, σύμφωνα μ’ όλες τις ενδείξεις, δράστες εξακολουθούσαν δηλαδή να βρίσκονται στην Ελλάδα και παρά την… επικήρυξή τους. Ο «Τόνυ» κατονομάζεται ως ο Αλβανός εγκέφαλος που έχει πολλά πεδία δράσης, με «στρατό» κυρίως από συμπατριώτες του που τους αναθέτει από ληστείες τραπεζών, περιπτέρων μέχρι και μεταφορές λαθρομεταναστών από τον Εβρο έως και το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Ο εύσωμος κακοποιός ξέρει τι εστί κρατητήριο και κελί και από ό,τι φαίνεται θα παλέψει πολύ σκληρά για να παραμείνει ελεύθερος.

crimes on air

(Visited 14 times, 1 visits today)
Leave a Reply