Μόνον τὰ γυμναστήρια θὰ μᾶς σώσουν!

Προσπαθεῖ ὁ γεροντᾶκος νὰ ὑπερασπιστῇ τὸν ἑαυτόν του καὶ τὴν περιουσία του μὲ ἕνα τραπεζομάχαιρο, καὶ τρώει δέκα χρονάκια! Κι ὁ κλέπτης μὲ τρεῖς μῆνες, κι αὐτοὺς μὲ ἀναστολή, χασκογελᾶ! (Λεπτομέρειες στὸ Ἐλᾶτε, κλέψτε, βιᾶστε, σκοτῶστε…).

Δὲν τοῦ ἔφταναν οἱ κλέπτες… Δὲν τοῦ ἔφτανε ὁ τρόμος….. Στὰ 77 του χρόνια νὰ δοκιμάσῃ καὶ τὸ πικρόν ἐτοῦτον ποτήριον ἀπὸ τὴν ἀλλοπρόσαλλον ἐτούτη ἐξουσία!!!

Πάει ὁ ἄλλος γεροντᾶκος νὰ ὑπερασπιστῇ ἐπίσης τὸν ἑαυτόν του, καὶ ἁρπάζει τὴν καραμπίνα! Τραβᾶτε του μίαν σύλληψι τοῦ βρωμογέρου ποὺ δὲν ἔκατσε νὰ τὸν καθαρίσουν οἱ  ἐγκληματίες! Πᾶρτε του καὶ τὰ ὅπλα γιὰ νὰ μὴν ξανατολμήσῃ νὰ διανοηθῇ πὼς ἔχει τὸ δικαίωμα νὰ ὑπερασπίζεται ἑαυτόν!

Τελικῶς, ὁ μόνος ποὺ δὲν διώκεται γιὰ σύλληψι κακοποιῶν (καὶ μάλλιστα ἀλλοδαπῶν, ὅπως κι ὄλα τὰ παραπάνω «λουλούδια») εἶναι ἕνας δημοτικὸς σύμβουλος ποὺ τοὺς ἔπιασε μὲ τὰ χεράκια του, δίχως βοηθήματα! Οὔτε ὅπλα, οὔτε τραπεζομάχαιρα, οὔτε σφενδόνες!

Ἐν ὁλίγοις!  Μᾶς λένε τὰ σαΐνια οἱ κουδουνίστρες μας:

ὅλοι στὰ γυμναστήρια! Ὅλοι στὴν ἄθλησι! Κόψτε τὸ τσιγάρο καὶ πιᾶστε τὸ μονόζυγο! Τὰ βάρη! Τὴν ἐλευθέρα πάλη! Τὶς πολεμικὲς τέχνες! Ὅ,τι σᾶς ἀρέσει! Μόνον τὰ χεράκια σας καὶ τὰ ποδαράκια σας ἐπιτρέπονται στὴν ἄμυνα!

Σὲ κάθε ἄλλην περίπτωσι, θὰ μᾶς χώνουν στὴν στενή! Μὰ στὴν πάρα πολὺ στενή!

Τὰ νούμερα!

Φιλονόη.

Υ.Γ. Ἡ φωτογραφία μοῦ ἔδοσε μίαν ἰδέα… Ποιόν πιστεύετε πὼς πρέπει νὰ χρησιμοποιοῦμε γιὰ σᾶκο προπονήσεως; Ἀλήθεια, τὰ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ἀπὸ τὰ χέρια τῶν ΛΑΘΡΟεποίκων, ποιός θὰ τὰ μαζέψῃ;


Πυροβόλησε τους κλέφτες και τον συνέλαβε η Αστυνομία

Πήγαν για ληστεία και κατέληξαν στο νοσοκομείο
Παραμονή πρωτοχρονιάς στις 4:30 το μεσημέρι στην Παραλία Αυλίδος Χαλκίδας, στη «Μεγάλη Ράχη», 2 δράστες ετών 33 και 31 εισέβαλαν στο σπίτι ενός άτυχου 83χρονου με σκοπό να τον κλέψουν.

Ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε τους κλέφτες και αυτοί του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν με κατσαβίδι και ξύλινο μπαστούνι. Ο 83χρονος στη προσπάθειά του να προφυλαχτεί πυροβόλησε με δίκαννο κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε νόμιμα τον ένα δράστη στη κοιλιά. Ο 33χρονος θύτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το συνεργό του και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται φρουρούμενος ενώ ο συνεργός του τράπηκε σε φυγή.

Επίσης συνελήφθη και ο 83χρονος άντρας από τις Αρχές και κατασχέθηκαν όλα τα όπλα που βρέθηκαν στο χώρο.

σκεφτόμαστε ἑλληνικά

Αχαϊα: Δημοτικός σύμβουλος… ράμπο συνέλαβε 3 οπλισμένους διαρρήκτες!

Αστυνομική καταδίωξη σε βάρος τριών σεσημασμένων και οπλισμένων διαρρηκτών, με πρωταγωνιστές όχι αστυνομικούς αλλά έναν δημοτικό σύμβουλο και έναν πολίτη…

 

Όλα αυτά συνέβησαν πριν από μερικά βράδια στην περιοχή της Άρλας και μάλιστα οι δύο θαρραλέοι πολίτες κατόρθωσαν να ακινητοποιήσουν, να συλλάβουν και να παραδώσουν τους οπλισμένους δράστες στην αστυνομία…

Οπως γράφει σήμερα η εφημερίδα “Κόσμος”, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης. Ένας 50χρονος Βούλγαρος και ο 18χρονος γιος του, μαζί με έναν 30χρονο Ρουμάνο εισέβαλαν σε σπίτι της Άρλας για να κλέψουν. Δεν βρήκαν τίποτα πολύτιμο και αποφάσισαν να φύγουν.

Όμως έγιναν αντιληπτοί από έναν ηλικιωμένο γείτονα ο οποίος ειδοποίησε τον δημοτικό σύμβουλο της Ενωτικής Κίνησης για τη Δυτική Αχαΐα Θανάση Πουλίδα, ο οποίος μαζί με το συμπολίτη του Γιώργο Γκαρέλα άρχισαν να ψάχνουν στον επαρχιακό δρόμο προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες.

Τελικά τους εντόπισαν και τότε άρχισε η καταδίωξη, που θύμιζε σκηνές από κινηματογραφική ταινία περιπέτειας και όλα αυτά στους χωματόδρομους της Άρλας! Κάποια στιγμή, όμως, ο δημοτικός σύμβουλος και ο πολίτης μπόρεσαν να πλησιάσουν αρκετά με το αυτοκίνητό τους το όχημα των διαρρηκτών, να το προσπεράσουν και να μπουν μπροστά τους, αναγκάζοντάς τους να σταματήσουν.

Κατέβηκαν κάτω και φαίνεται ότι… το ‘λεγε η καρδιά τους. Ακόμα και όταν ο ένας από τους δράστες πήγε να τραβήξει το όπλο του και να τους απειλήσει, ούτε καν που πρόλαβε! Οι δύο θαρραλέοι άνδρες τον αφόπλισαν, ενώ πιάστηκαν στα χέρια μαζί του αλλά και με τους άλλους δύο. Και παρά το γεγονός ότι ήταν λιγότεροι, μπόρεσαν να τους ακινητοποιήσουν και τους τρεις…

Δημοτικός σύμβουλος και πολίτης ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές και παρέδωσαν τους τρεις διαρρήκτες. Όπως διαπιστώθηκε αργότερα, επρόκειτο για τρεις από τους πλέον επικίνδυνους κακοποιούς οι οποίοι είχαν διαπράξει περισσότερες από 30 με 40 διαρρήξεις σε σπίτια σε όλη την Αχαΐα.

Μάλιστα στην μετέπειτα έρευνα που έκαναν οι άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν στην περιοχή του Αλισσού ένα σπίτι στο οποίο οι δράστες διέμεναν και έκρυβαν όλα τα κλοπιμαία…

newsit

 

(Visited 7 times, 1 visits today)
Leave a Reply