Τελικῶς δὲν τὴν γλυτώνουμε τὴν μπούργκα;

Τὸ βλέπω ποὺ ἔρχεται.. Ἀλλὰ δὲν ξέρω πῶς νὰ τὸ σταματήσω… 

Στὴν Βρετανία ἤδη ξεκίνησε… Ἂς πρόσεχαν… Ἂς προσέχαμε κι ἐμεῖς… ΓΑΠάτους δὲν θέλαμε;

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Φόρα μαντίλα ή πέθανε!

 Ισλαμιστές εξτρεμιστές που υποστηρίζουν την καθιέρωση του νόμου της Σαρίας στη Βρετανία, έχουν απειλήσει να σκοτώσουν γυναίκες που δεν καλύπτουν τα κεφάλια τους.

 Έχουν επίσης αναρτήσει προειδοποίηση για «ελεύθερες από γκέι ζώνες» (“gay-free” zones) και κατέστρεψαν αφίσες που έδειχναν μοντέλα με μπικίνι.

Υπάρχουν φόβοι πως σκληροπυρηνικοί μουσουλμάνοι επιβάλλουν τις αξίες τους σε άλλους στο δήμο του Tower Hamlets του Ανατολικού Λονδίνου.

Μία μη μουσουλμάνα Ασιάτισσα Φαρμακοποιός στο Whitechapel με δυτική ένδυση είπε πως της ζητήθηκε να φορέσει μαντίλα για να μην τιμωρηθεί.

Αργότερα, υποστήριξε πως ένας δεύτερος άντρας της είπε:«Εάν συνεχίσεις να κάνεις αυτά τα πράγματα θα σε σκοτώσουμε». Η αστυνομία διεξάγει έρευνες.Τελικῶς δὲν τὴν γλυτώνουμε τὴν μπούργκα;2

Ο Paul Rickett, αξιωματικός του Δήμου του Tower Hamlets είπε: «Οποιοσδήποτε βρεθεί να διαπράττει τέτοιες πράξεις θα αντιμετωπίσει ποινές εγκληματία».

Ο Khalid Mahmood, βουλευτής από το Perry Barr του Birmingham όπου καταστράφηκαν οι αφίσες είπε:«Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να δεχθούν τους άλλους».

Ο σκληροπυρηνικός μουσουλμάνος κληρικός Anjem Choudary είπε: «Μπορούν να πουν: «Αδερφή είναι υποχρεωτικό να καλύπτεις τα μαλλιά σου». Μα κανένας δεν μπορεί να πει «Θα σε σκοτώσουμε»»

Το Φεβρουάριο η κοινωνική υπηρεσία πήγε σε έναν άντρα γιατί απειλούσε να σκοτώσει την ξαδέρφη του εάν δεν κάλυπτε το κεφάλι της.

Κόκκινος Οὐρανός

  Ἂλλως τε ἢδη ἔχουμε τὰ πρῶτα δείγματα! Παρατηρήσεις, ἐνοχλήσεις, πιέσεις σὲ κορίτσια γιὰ ἀλλαγὴ ἐνδύσεως καὶ καταλήγουμε σὲ ὑποδείξεις τῆς ἀστυνομίας! (Ὁδηγὸς ΕΛ.ΑΣ. πρὸς γυναῖκες: βᾶλτε μπούργκα!)

Πιστεύει κάποιος πὼς τὸ αὔριο θὰ εἶναι καλλίτερο; Καλὰ…. Μὴν τὴν πάθῃ μόνον ὅπως ὁ Κούνδουρος…

Φιλονόη.

(Visited 34 times, 1 visits today)
Leave a Reply