Εὐτυχῶς… Ἔφθασαν οἱ διαστημάνθρωποι!

Τὸ τί χαρά πῆρα δὲν λέγεται! 

Εἶχα πολὺ μεγάλην ἀγωνία… Θὰ ἔλθουν… Δὲν θὰ ἔλθουν… Κι ἐὰν ἔλθουν καὶ εἶναι κακοί; Ἤ ἐὰν ἔλθουν καὶ εἶναι πολὺ καλοὶ… Τόσο καλοὶ ποὺ κάποια δικά μας, γήινα κωλόπαιδα, τοὺς ἁρπάξουν τὰ διαστημόπλοια καὶ τὴν κοπανίσουν… Ξέρουν αὐτοὶ τὸ γιατί… Πολὺ καλὰ τὸ ξέρουν…

62 μαθητές “βλέπουν” ufo να προσγειώνεται στο σχολείο τους!Το Ariel School είναι ένα ιδιωτικό σχολείο στη Ζιμπάμπουε, στο οποίο φοιτούν παιδιά διαφόρων κοινωνικών τάξεων. Ήταν 14 Σεπτεμβρίου του 1994, όταν 62 από τους μαθητές του σχολείου, υποστήριξαν ότι είδαν ενα “περίεργο ιπτάμενο αντικείμενο να προσγειώνεται στο προαύλιο”! Την ιστορία αυτή, όπως συνέβει 16 χρόνια πριν, αλλά και την εξέλιξή της σημερα, σας μεταφέρει το pyles.tv.

Η προσγείωση στο προαύλιο του σχολείου. Οι καθηγητές είχαν συνεδρίαση εκείνη την ημέρα και τα παιδιά βρίσκονταν συγκεντρωμένα στην αυλή, υπό την επιτήρηση μίας μητέρα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Ξαφνικά, είδαν ένα “παράξενο σκάφος” να κατεβαίνει στο πίσω μέρος του σχολείου, ενώ σε κοντινή απόσταση το ακολουθούσαν τρία μικρότερα “ιπτάμενα αντικείμενα” τα οποία επίσης πετούσαν σε πολύ χαμηλό ύψος.

Όπως περιγράφουν οι μαθητές το UFO προσγειώθηκε περίπου 100 μέτρα από το σημείο που έπαιζαν, σε μία δασώδη περιοχή με πυκνή βλάστηση. Το τμήμα αυτό, ανήκει μεν στο σχολείο αλλά, αποτελεί “απαγορευμένη περιοχή” για τα παιδιά, για λόγους ασφάλειας.

Ο “μικρός άνθρωπος” που βγήκε από το άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο”

Όταν τα πιο τολμηρά από τα παιδιά, πλησίασαν κοντά για να δουν καλύτερα, αντίκρυσαν έναν “μικρό άνθρωπο” -όπως τον χαρακτήρισαν- στην κορυφή του άγνωστου σκάφους. Είχε ύψος περίπου 1 μέτρο, λεπτό λαιμό, μακριά μαύρα μαλλιά και πολύ μεγάλα μάτια. Με γρήγορες κινήσεις κατέβηκε από το ufo και άρχισε να περπατάει προς την κατεύθυνση των παιδιών.

Μόλις εκείνος σήκωσε το κεφάλι του και τα είδε, έκανε μεταβολή, μπήκε τρέχοντας στο σκάφος και εξαφανίστηκε στον ουρανό πάνω από το σχολείο. Πολλοί από τους μαθητές έτρεξαν τρομαγμένοι προς την μητέρα- επιτηρήτρια, η οποία όλη αυτήν την ώρα βρισκόταν στην καντίνα του σχολείου – ένα σημείο που δεν έχει οπτική επαφή με το δάσος.

Τα περισσότερα έκαναν λόγο για “φάντασμα”, ενώ τα λίγο μεγαλύτερα σε ηλικία προσπαθούσαν να περιγράψουν το ufo! Όπως ήταν φυσικό, η ενήλικη γυναίκα δεν πίστεψε λέξη από όσα άκουσε και μάλωσε τους μαθητές για την ομαδική “φάρσα” που σκαρφίστηκαν!

Η αναστάτωση των παιδιών ήταν τόσο μεγάλη που δεν δικαιολογούνταν αν επρόκειτο περί οργανωμένης “ζαβολιάς”. Αυτό ανάγκασε τον διευθυντή του σχολείου, κ. Colin Mackie,να μιλήσει στις αστυνομικές αρχές για το γεγονός. Την επόμενη κιόλας ημέρα έφτασε στο σχολείο η Cynthia Hind, η πιο γνωστή ερευνητής τέτοιων φαινομένων στην Αφρική.

Οι παιδικές ζωγραφιές για το συμβάν.

Αμέσως ζήτησε από τα 62 παιδιά να ζωγραφίσουν τι είχαν δει στο προαύλιο του σχολείου τους. Μόνο οι 35 από τους μαθητές ανταποκρίθηκαν, οι οποίοι όπως είχε υποστηρίξει η Hind “δεν μπορούσαν να δουν ο ένας τα σχέδια του άλλου. Όταν πήρα στα χέρια μου τα περίπου 35 σχέδια, διαπίστωσα ότι είχαν εκπληκτικές ομοιότητες μεταξύ τους. Ουσιαστικά όλα τα παιδιά είχαν απεικονίσει το ίδιο θέμα”!

Στις εικόνες, βλέπετε δύο από τις ζωγραφιές των παιδιών!

Και τηλεπαθητική επικοινωνία παιδιών- “εξωγήινου”;Το θέμα απασχόλησε όλα τα διεθνή ΜΜΕ, και κίνησε το ενδιαφέρον μεγάλων επιστημόνων. Ανάμεσά τους ο ψυχίατρος, καθηγητής του Χάρβαρντ, δρ John Mack, που μαζί με την ερευνήτρια Dominique Callimanopoulos επισκέφθηκαν 12 από τα μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά, στα σπίτια όπου ζούσαν με τους γονείς τους.Στις συζητήσεις που είχαν μαζί τους, κάποια από αυτά υποστήριξαν, πως την στιγμή που είδαν τον “μικρό άνθρωπο” να βγαίνει από το ufo, αισθάνθηκαν σαν να “επικινωνούσε” τηλεπαθητικά με το μυαλό τους! ” Ήταν σαν να έκουγα μία φωνή μέσα στο κεφάλι μου να με μαλώνει λέγοντας: “Γιατί μολύνετε και καταστρέφετε τη Γη; Πρέπει να αλλάξετε συμπεριφορά γιατί θα καταστρέψετε τον πλανήτη σας”, περιέγραψαν!Τι λένε σήμερα οι “μικροί” αυτόπτες μάρτυρες

Κανένας από τους ερευνητές που ασχολήθηκαν τότε με το γεγονός δεν κατάφερε να πει με απόλυτη σιγουριά, τι είχε συμβεί. Ο μεγάλος αριθμός των μαρτύρων, σε συνδυασμό με το μικρό της ηλικίας τους, είχαν δημιουργήσει σύγχυση στους μελετητές του περιστατικού. Επιπλέον δύο ημέρες πριν από το συμβάν στο Ariel School, η τοπική αστυνομία είχε δεχτεί τηλαφωνήματα από κατοίκους της Ζιμπάμπουε που “είχαν δει κάτι περίεργο στον ουρανό”!

Γι αυτό το λόγο, πριν από έναν χρόνο το Ινστιτούτο John E. Mack, αποφάσισε σε συνεργασία με τον δημιουργό ντοκιμαντέρ Randall Nickerson, να αναζητήσει τους “μικρούς μαθητές” του 1994, και να καταγράψει την άποψή τους σήμερα.

Οι “αυτόπτες μάρτυρες” που ζουν σε διάφορα σημεία του κόσμου, ενήλικοι πλέον, μίλησαν για την μοναδική εμπειρία τους. “Οι ιστορίες τους δεν έχουν αλλάξει καθόλου! Ομολογώ ότι εντυπωσιαστήκαμε γιατί περιμέναμε πως -αν ήταν “παιδική φάρσα”- μετά από τόσα χρόνια κάποιος θα το παραδεχόταν, ή έστω θα έπεφτε σε αντιφάσεις κατα την περιγραφή του γεγονότος”, δηλώνει ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ.

Το pyles.tv, έχοντας συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, καταλήγει στο συμπέρασμα πως οι 62 μαθητές πράγματι είδαν “κάτι” εκείνο το πρωινό της 14ης Σεπτεμβρίου 1994. “Κάτι” που το παιδικό μυαλό τους κατέγραψε ως “ανεξήγητη εμπειρία”! Το πόσο “γήινο” ή “εξωγήινο” ήταν αυτό, προφανώς δεν θα το μάθουμε ποτέ!

Το θέμα αυτό έχει αποτελέσει αντικείμενο δεκάδων τηλεοπτικών εκπομπών. Επιλέξαμε το βίντεο που ακολουθεί- αν και η εικόνα δεν είναι καλή- γιατί σε αυτό υπάρχουν πλάνα από το σχολείο, τα παιδιά και τις ζωγραφιές τους!

Ἀλλὰ βρὲ παιδιά… Ὅπως μᾶς τοὺς περιγράφουν, μᾶλλον σὲ κάτι μπασμένο… Σὲ κάτι ὑπανάπτυκτο… Σὲ κάτι τέλος πάντων ποὺ ἀκόμη καὶ τὰ παιδάκια γιὰ παιχνιδάκι τὸ προσλαμβάνουν… Κάτι σὲ πιὸ μεγάλο δὲν εἴχατε; Σὲ πιὸ τρομακτικό; Σὲ πιὸ ἐπιβλητικό; Ἢ δὲν σᾶς βγῆκε τὸ πείραμα; 

Ἂϊντε βρέ… Εἴπαμε… Ἔχουμε καὶ νερατζάκι γλυκό νὰ τοὺς τρατάρουμε… Νὰ τοὺς φέρετε κι ἀπὸ ἐδῶ… Ὄχι σὲ ὁλόγραμμα.. Κανονικούς! Ὅπως στὴν Ζιμπάμπουε… Νὰ ἔχουν καὶ τὰ δικά μας παιδάκια παιχνιδάκια…

Φιλονόη.

Σχετικὰ θέματα:

Βάσις ὑποδοχῆς ἐξωγηΐνων στό Καζακστάν;

Ἐπί τέλους!!! Ἔφθασαν τὰ ἐξωγήινα!!!

Γκαίητς καὶ μπίλντεμπεργκ κατά ἀνθρωπότητος;

Νέα τάξις καί παγκόσμια διακυβέρνησις! (μέρος Α’)

Ἡ νέα τάξις, οἱ …«ἐξωγήϊνοι» καί οἱ ……«παραπληροφορημένοι»! ἢ Νέα τάξις καί παγκόσμια διακυβέρνησις! (μέρος Β’)

Νέα τάξις καί παγκόσμιος διακυβέρνησις ἢ Τά μουσαφιριά! (μέρος Γ’)

Παρέλασις Μόσχας! ἢ Νέα τάξις καί παγκόσμια διακυβέρνησις! (μέρος Δ’)

Ὁλόγραμμα: Ὅπλον καταστολῆς

Ἔρχεται τὸ τέλος ἢ ἡ ἀπελευθέρωσις;

2012 ἢ 2021;

Τί θὰ γίνῃ μὲ τοὺς ἐξωγήινους; 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Εὐτυχῶς… Ἔφθασαν οἱ διαστημάνθρωποι!

    • Μὴν μοῦ τὸ χαλᾶς! Αὐτοὶ εἶναι κουδουνίστρες! Μὴν τὰ μπερδεύουμε! Θέλεις κουδουνίστρες τῶν διαστημανθρώπων; Θὰ συμφωνήσω. Ἀλλὰ κουδουνίστρες!

Leave a Reply