Ὁ φανατισμὸς τῶν μουσουλμάνων!

Ἡ παρακάτω ἐπιστολὴ εἶναι δημοσιευμένη στὸ Hellas on The Web. Εἶναι ἕνα δεῖγμα τοῦ ἀκράτου φανατισμοῦ ποὺ ἐνσταλάζεται στὰ μυαλὰ τῶν ὅσων ζοῦν μέσα σὲ κάθε μορφῆς ἐκπαίδευσι, ποὺ ἀκυρώνει τὴν ἐλεύθερη σκέψι! 

Ἐὰν μὲ ῥωτήσετε, τὰ γνωρίζω ἀπὸ πρῶτο χέρι. Κάποιοι ὅμως ποὺ ἀρνοῦνται πεισματικῶς νὰ δοῦν τὴν πραγματικότητα, χρειάζονται μίαν τέτοια πληροφορία. 

Φιλονόη.

Ο φανατισμός των Μουσουλμάνων: μια επιστολή που πρέπει να διαβαστεί…

«Ειρήνη σε εσένα» … μέχρι εκεί που δεν είσαι αντίθετος από «εμένα»

Ο θρησκευτικός ακραίος λόγος τις περισσότερες φορές ξεκινάει ωραία, όμως, όσο πιο πολύ αρθρώνεται, τόσο περισσότερο ξεδιπλώνει το μίσος. Για να μαθαίνουμε τι ακριβώς μας περιμένει, εμάς τις δυτικές κοινωνίες, ας διαβάσουμε τις σκέψεις που έστειλε με μορφή επιστολής μία κατά τα άλλα (φαινομενικά) μορφωμένη μουσουλμάνα, από την πόλη Marietta της πολιτείας Georgia των ΗΠΑ, η οποία, αφού απείλησε πρόσφατα τον δημοσιογράφο Peter King, απειλεί τώρα τον Νεοϋορκέζο γερουσιαστή Greg Ball, ο οποίος έλαβε στο γραφείο του ένα ύποπτο πακέτο που περιείχε ένα γράμμα και ένα λούτρινο πίθηκο που έφερε το Αστέρι του Δαβίδ, το απόγευμα της Τρίτης που μας πέρασε.

Η επιστολή ξεκινά με τα λόγια “Asa Lamu Laikum Dead Man Walking” (το πρώτο μέρος μεταφράζεται σε “ειρήνη σ’ εσένα” στα Αραβικά), και αναφέρεται στον Ball χαρακτηρίζοντας τον ως “crazy, Christian cracker[*] (τρελό, λευκό, βλάχο χριστιανό) που στερείται πολιτικής ορθότητας, επικαλούμενη την πρόσφατη δημόσια συζήτηση  σχετικά με την εσωτερική ασφάλεια, τους βετεράνους και τις στρατιωτικές υποθέσεις. Η υπογράφουσα την επιστολή αυτοπροσδιορίζεται ως αγγελιοφόρος του Αλλάχ και υπερασπιστής του Ισλάμ, και χαρακτηρίζει τη συζήτηση ως «κήρυξη πολέμου κατά των μουσουλμάνων».

Σύμφωνα με άρθρο του MSNBC.com στη συζήτηση αυτή, η οποία είχε ως στόχο να αξιολογήσει την ετοιμότητα της Νέας Υόρκης όσον αφορά τις τρομοκρατικές επιθέσεις, συμμετείχαν ομιλητές που υποστηρίζουν ότι “το Ισλάμ αποτελεί απειλή για τις ΗΠΑ” και έκαναν λόγο για στρατόπεδα εκπαίδευσης τρομοκρατών.

Παραθέτουμε το πρωτότυπο [Αγγλική] της επιστολής καθώς και μετάφραση της:

Jameela
11 April 2011
Senator Greg Ball
817 Legislative Office Building Empire State Plaza
Albany, NY 12247

Ειρήνη σ’εσένα Νεκρέ περιπατητή,

Ο Sinclair Lewis προέβλεψε: “… αν ερχόταν ποτέ ο φασισμός στην Αμερική, θα ήταν τυλιγμένος σε μια σημαία και θα κουβαλούσε ένα σταυρό …” και είναι προφανές ότι είσαι μια υπερήφανη, βρωμολευκή χριστιανή λάμια, που βαδίζει προς την καταστροφή της με βάδισμα χήνας, κουβαλώντας το σταυρό, ντυμένος με τη σημαία, και με μίσος για τους Μουσουλμάνους. Αντί να χτυπάς τους διανοητικά ανώτερους μουσουλμάνους, δεν θα έπρεπε, ένας όμορφος, καννιβαλισμένος τρελός, χριστιανός βλάχος όπως εσύ, να βρίσκεται στην εκκλησία μασουλώντας το πτώμα ενός Εβραίου θεού και ξεπλένοντας το με το αίμα του Εβραίου θεού υπό το πρόσχημα της “Θείας Κοινωνίας”; Ας γίνει γνωστό! Εμείς οι μουσουλμάνοι αρνούμαστε να δειπνήσουμε με τη σάρκα του Ιησού Χριστού, την ανθρώπινη θυσία σας, σε οποιαδήποτε μορφή. Ως εκ τούτου, δεν θα υπάρξει μαζικός προσηλυτισμός από το Ισλάμ στον Χριστιανισμό. Λίγοι μουσουλμάνοι θα αλλαξοπιστήσουν, αλλά μόνο εκείνοι που είναι προορισμένοι να καούν στο πυρ της κόλασης με τους όμοιους σου. Η συμμετοχή σου στην κήρυξη πολέμου εναντίον των μουσουλμάνων στις 8/4/2011, υπό το πρόσχημα ακρόασης με θέμα “Μουσουλμανική ριζοσπαστικοποίηση / πολιτισμός της Τζιχάντ” επέδειξε πλήρη έλλειψη πολιτικής ορθότητας από την πλευρά σου και λόγω της έλλειψης της πολιτικής ορθότητας σου, ο Κύριός σου, ο Αλλάχ σε εχει καταδικάσει με καρκίνο του προστάτη.[**] Θα είναι πολύ δύσκολο για σένα να περπατάς σαν χήνα όταν οι όρχεις σου πρηστούν στο μέγεθος μιας μπάλας ποδοσφαίρου και το πέος σου κρέμεται στα γόνατα σου και η ύβρις και η φιλαργυρία σου αντικατασταθεί με ταπεινοφροσύνη και εξαιρετικό πόνο.

Ο πρώην πρόεδρος Ρόναλντ Ρίγκαν δήλωσε: “… η αυτοάμυνα δεν είναι μόνο δικαίωμά μας, είναι καθήκον μας …” και εάν οι εχθρικοί Εβραίοι καταφέρουν να μαστιγώσουν τους χριστιανούς σκλάβους τους (οδηγώντας τους έτσι) σε μια φρενίτιδα αιμοδιψούς δολοφονίας μουσουλμάνων ώστε να καταστρέψουν το Ισλάμ, η  Εσωτερική Ασφάλεια θα μάθει το πραγματικό νόημα του να είσαι “αόρατος” (stealth). Oi Μουσουλμάνοι προτιμούν την ειρήνη, ωστόσο, τα εχθρικά πνεύματα είναι επιζήμια για την ειρήνη και δεν θα το επιτρέψουμε. Η αυτοάμυνα είναι δικαίωμά μου και καθήκον μου και θα πληρώ πάντα το καθήκον μου,  στο όνομα του Αλλάχ θα εξουδετερώσω λεγεώνες. Και πού στο διάολο βρίσκονται οι Επανορθώσεις μου; Σας ζητώ να διενεργήσετε ακρόαση για να διαπιστωθεί εάν τα χρήματα για τις Επανορθώσεις που υποσχέθηκε η αμερικανική κυβέρνηση στους Αφρο-Αμερικανούς για τους αιώνες βάναυσης δουλείας, δαπανήθηκαν στη χρηματοδότηση των λαθροκυνηγών χοίρων για τη βάναυση, σατανική και σαδιστική υποδούλωση των Παλαιστίνιων. Επίσης, ενημέρωσε τους συναδέλφους σου ότι ο Αλλάχ θα σας ρωτήσει για τη Διατροφή του Λυκόφωτος [***] (Τwilight Diet) την Ημέρα της Ανάστασης.

Έχω συμπεριλάβει ένα δώρο για εσένα, τη δική σου λούτρινη μινιατούρα Εβραίου (βλ. εικόνα) που μπορείς να λατρεύεις με την ησυχία σου στο σπίτι σου. Ο ακόλουθος στίχος του Κορανίου επιβεβαιώνει ότι οι κύριοι σου της AIPAC (The American Israel Public Affairs Committee) δεν είναι παρά ένας λυσσασμένος και άπιστος όχλος με ζώα του σταύλου και του ζωολογικού κήπου, τα οποία παριστάνουν τα ανθρώπινα όντα και η λούτρινη μαϊμού / μινιατούρα Εβραίου που σου δωρίζω αναπαριστά επακριβώς τι είναι οι Εβραίοι και τι λατρεύετε εσείς οι ηλίθιοι χριστιανοί. Η καννιβαλιστική λατρεία του χριστιανισμού δεν στηρίχτηκε ούτε σε πραγματικά περιστατικά ούτε στην πίστη, η καννιβαλιστική λατρεία του χριστιανισμού στηρίχτηκε πάνω στην ηλιθιότητα και τις εικασίες, και οι εικασίες δεν αποτελούν υποκατάστατο της αλήθειας. Το Πυρ της Κόλασης θα βρίθει ηλιθίων, γνωστών και ως Χριστιανών.

Είπε ο Μωάμεθ στο λαό των Γραφών: «Να σας ενημερώσω για κάτι χειρότερο από αυτό, όσον αφορά την αποζημίωση από τον Αλλάχ; Εκείνοι [οι Εβραίοι] που βίωσαν την Κατάρα του Αλλάχ και την Οργή Του, και εκείνοι που έχει μεταμορφώσει σε πιθήκους και γουρούνια, καθώς και εκείνοι που λατρεύουν ψευδείς θεότητες [Taghut].  Αυτοί κατατάσσονται σε χειρότερο βαθμίδα [στο Πυρ της Κόλασης κατά την Ημέρα της Ανάστασης], και είναι πολύ περισσότερο παραστρατημένοι από το σωστό μονοπάτι [της ζωής σε αυτό τον κόσμο]».

Διάβασε το Κοράνι και θα μάθεις ότι ο Αλλάχ, ο Κύριος όλων όσων υπάρχουν, έστειλε στα παιδιά του Αδάμ, έναν άραβα Προφήτη γνωστό και ως Προφήτη Μωάμεθ (η ειρήνη μαζί του), επειδή o Αδάμ, ο πρώτος άνθρωπος και πατέρας της ανθρωπότητας (δηλαδή οι μη-Εβραίοι) ήταν Άραβας και μιλούσε αραβικά. Αυτό σημαίνει ότι ολόκληρος ο πληθυσμός του πλανήτη είναι αραβικής καταγωγής, όπως είμαστε όλοι παιδιά του Αδάμ, με εξαίρεση τους Εβραίους, που είναι τα παιδιά του Ισραήλ, δηλαδή του Iblis, δηλαδή του Σατανά. Η βρωμολευκή φυλή σου είναι πολύ μακριά από την φυλετική καθαρότητα του άραβα πατέρα μας Αδάμ και, αυτόματα, αυτό καθιστά τη βρωμολευκή φυλή σου, μια απεμπλουτισμένη από ηθική και μελανίνη φυλή σκουπιδιών και όχι την κυρίαρχη φυλή, παρά μόνο κυρίαρχη στην ηλιθιότητα. Ο Αλλάχ θα ξεφορτωθεί τη φυλή σου με τον τρόπο που ξεφορτώνεται τα σκουπίδια που έχει δημιουργήσει. Ο Αλλάχ θα κάψει τους λατρεύοντες τους Εβραίους, βρωμολευκούς κώλους σας στο Πυρ της Κόλασης την Ημέρα της Ανάστασης, την ημέρα που η αληθινή δικαιοσύνη θα υπερισχύσει και όχι τα διεφθαρμένα, Ιουδαιο-χριστιανικά σκατογουρούνια που έχει μεταμφιεστεί σε αμερικανικές αξίες σε όλο τον κόσμο και που σύντομα θα βρουν ένα σκληρό και αποφασιστικό τέλος, μαζί με την εξαφάνιση των λαθροκυνηγών χοίρων της Παλαιστίνης.

Σε συμβουλεύω να ξυπνήσεις από το αμερικανικό όνειρο, να πας σε ένα γιατρό να εξετάσει το βρωμολευκό σκουπιδόκωλο σου και να αποφύγεις τους Εβραίους γιατρούς, μην τυχόν και σου παρουν κανένα νεφρό χωρίς την άδεια σου. Θα ψάχνω στις νεκρολογίες για να διαβάσω το τέλος του έπους σου, το οποίο θα έπρεπε να λέει το εξής: απόκτημα του AIPAC, προδότης, καθίκι πολιτικός και πιστό κωλόχαρτο στους Εβραίους κυρίους του, υποκύπτει σε καρκίνο του προστάτη. Και τώρα, ανέφερε με στις Αρχές, τις ίδιες αρχές που όχι μόνο απέτυχαν παταγωδώς, αλλά αγκάλιασαν την επιθετική εξαγορά της Αμερικής από τα εχθρικά πνεύματα, δηλαδή την AIPAC. Απόλαυσε τη σύντομη και κακή ζωή σου, τα παραμύθια και τις αερολογίες που οι Εβραίοι κύριοι σου δημιούργησαν για εσάς, διότι το Πυρ της Κόλασης είναι ο τελικός προορισμός σου και ο τελικός προορισμός όλων των συναδέλφων σου.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Jameela
Messenger of Allah
& Defender of Islam

Μετάφραση, επεξεργασία, γραφικά: Independent Greek Net
(
HellasOnTheWeb.Org – MacedoniaHellenicLand.Eu)


Σημειώσεις

* cracker: προσβλητική έκφραση που χρησιμοποιείται για λευκούς με χαμηλό εισόδημα και από αγροτικές περιοχές του Νότου των ΗΠΑ, κυρίως από τις πολιτείες Τζόρτζια και Φλόριδα
** Κάνει λογοπαίγνιο με τα αρχικά των λέξεων PC= Political Correctness και PC= Prostate Cancer
***Twilight Diet: εννοεί την Θεία Κοινωνία, παρομοιάζοντας την με τα βαμπίρ της ταινίας Twilight.
Η αγγλική επιστολή.. (Διευθύνσεις κ.ά. προσωπικά δεδομένα διαγράφονται)
Jameela
11 April 2011
Senator Greg Ball
Asa Lamu Laikum Dead Man Walking,

Sinclair Lewis predicted: “…if Fascism ever came to America; it would be wrapped in a flag, carrying a cross…” and it is apparent that you are the proud, dirty-white, goose-stepping, cross bearing, flag-draped, Muslim-hating, Christian ghoul marching to your own destruction. Instead of bashing the intellectually superior Muslims, shouldn’t a handsome, cannibalized, crazy, Christian, cracker like yourself be in church chomping on Jew-god corpse and washing it down with Jew-god blood under the pretense of “Holy” Communion? Let it be known! We Muslims decline to dine on the flesh of Jesus Christ your human sacrifice, under any guise.
As such, there will be no mass conversions from Islam to Christianity; a few Muslims will convert, but only those predestined to burn in the Hell-fire with the evil likes of you. Your participation in the 4/8/11 Declaration of War against Muslims under the guise of “Muslim Radicalization/Culture of Jihad Hearings” displayed a complete lack of Political Correctness on your part and because of your lack of “PC”, your Lord, Allah has cursed you with PC; prostate cancer. It will be very difficult for you to goose-step when your testicles swell to the size of soccer balls and your junk is flopping about your knees and your hubris and avarice are replaced with humility and exquisite pain.
Former president Ronald Reagan stated: “…self-defense is not only our right, it is our duty…” and should the hostile Jew’s succeed in whipping their Christian slaves into a Muslim-murdering, blood-thirsty frenzy, bent on the destruction of Islam; Homeland Security will come to know the real meaning of stealth. Muslims prefer peace; however the hostile jinn species are averse to peace and won’t allow it. Self-defense is my right and my duty and I always fulfill my duty, Insha Allah I will neutralize legions. And where in the fuck are my Reparations? I am requesting that you hold hearings to determine if the Reparations promised to African-Americans by the U.S. Government for centuries of brutal slavery was spent financing the Pig Poachers of Palestine’s brutal, satanic and sadistic enslavement of the Palestinians. Also, inform your colleagues that Allah will question you all about the Twilight Diet on the Day of Resurrection.
I have included a gift for you, your own stuffed miniature Jew that you can worship in the privacy of your own home. The following Verse of the Qur’an confirms that your AIPAC jinn masters are nothing more than a rabid and perfidious mob of barn and zoo animals perpetrating as human beings and the plush monkey/miniature Jew I have gifted you with is an accurate representation of who the Jews are and what you stupid Christians worship. The Cannibal Cult of Christianity was not founded on facts nor faith, the Cannibal Cult of Christianity was founded on stupidity and conjecture and conjecture is no substitute for the truth. The Hell-fire will be brimming with the stupid aka Christians.
(Say [O Muhammad to the people of the Scripture): “Shall I inform you of something worse than that, regarding the recompense from Allah? Those [Jews] who incurred the Curse of Allah and His Wrath, and those of whom [some] He transformed into monkeys and swines, and those who worshipped Taghut [false deities]; such are worse in rank [on the Day of Resurrection in the Hell-fire], and far more astray from the Right Path [in the life of this world]”.)
Read the Qur’an and you will learn that Allah, the Lord of all that exists, sent to the Children of Adam, an Arab Prophet aka Prophet Mohammed {pbuh} because Adam, the first man and father of all humanity (non-Jews) was an Arab, as Adam spoke Arabic. This means the world’s entire population are of Arab descent, as we are all the Children of Adam, with the exception of the Jews, they are the Children of Israel aka Iblis aka Satan. Your dirty-white race is far removed from the racial purity of our Arab father Adam and by default, this makes your dirty-white race the morally and melanin depleted garbage race and not the master race, only master fools. Allah will dispose of your garbage race in the manner in which Allah Disposes of the garbage that He has created. Allah will burn your Jew-worshipping, dirty-white, garbage asses in the Hell-fire on the Day of Resurrection, the Day when true justice shall prevail and not the corrupt, Judeo-Christian swine shit masquerading as American Values around the globe which will soon come to a brutal and decisive end, along with the demise of the Pig Poachers of Palestine.
I advise you to wake up from the American Dream, go to a physician and get your dirty-white garbage ass examined and avoid Jew physicians, lest they harvest a kidney from you without your permission. I will be scanning the obituaries to read the end of your saga, which should read: AIPAC purchased, treasonous, scumbag politician and loyal ass-wipe to his Jew masters, succumbs to prostate cancer. Now report me to the authorities, the same authorities who utterly failed to prevent and even embraced the hostile takeover of America by the hostile jinn species aka AIPAC. Enjoy your brief and evil life of fairy tales and hokum your evil Jew masters created for you because the Hell-fire is your final destination and the final destination of all your colleagues.
Kind Regards,
Jameela
Messenger of Allah
& Defender of Islam
(Visited 15 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Ὁ φανατισμὸς τῶν μουσουλμάνων!

    • Δὲν νομίζω. Ἔχω προσωπική ἐμπειρία ἀπὸ τέτοια μπουμπούκια. Καὶ δυστυχῶς κάποιες φορὲς εἶναι ἰδιαίτερα ἀκραῖοι!

Leave a Reply