Ὄχι ἡ χώρα προελεύσεως στὰ πιστοποιητικὰ τῶν ἀλλοδαπῶν;

Ἀλήθεια, γιατί;

Ποιός ὁ λόγος; Γιατί ὁ Ῥαγκούσης δὲν ἐπιθυμεῖ νὰ καταγράφεται ἡ χώρα προελεύσεως τῶν ἑλληνοποιημένων ΛΑΘΡΟμεταναστῶν; Τί θέλει νὰ κρύψῃ; Μήπως τὶς, λόγῳ καταβολῶν του, ὄχι καὶ τόσο ἀγαθὲς προθέσεις πρὸς τὴν Πατρίδα μας; 

Η επίθεση που δέχεται η Ελλάδα για την αλλοίωση της Εθνικής της ταυτότητας και εν ο καιρώ αφανισμός της είναι κάτι παραπάνω από ολοφάνερη! Σειρά αυτή την φορά έχει ο Σα-Ραγκούσης ο οποίος πήρε την εξής απόφαση:

Αν αναρωτιέστε γιατί ο Σα-Ραγκούσης (όπως και η ξαδέρφη του Χάνα Νταλάρα Σα-Ραγκούση) θέλει/θέλουν να αφανιστεί ο Έλληνας και ο Ελληνισμός δείτε το παρακάτω άρθρο περί της ταυτότητος του/τους .

Γιατί ἀλήθεια ὁ Χατζάρας τὸν ὀνομάζει Σαραγκούση; Ραγκούσης ή Σαραγκούσης;

Ένα πολύτιμο ντοκουμέντο από το αρχείο του Ellis island

Διαβάζουμε

 Όνομα: Βικτωρία (Victoria)
Επώνυμο : Σαραγκούση (Saragousi)
Εθνικότητα: Αγγλική/Εβραϊκή
Τελευταία διαμονή: Καλλίπολη, Ελλάς
Ημ. Αφίξεως: 8 Σεπ.1920
Ηλικία : 23 ετών
Πλοίο :ΠΑΤΡΙΣ
Λιμάνι Αναχώρησης:Πειραιεύς
Συμπέρασμα. Μόλις πάτησε στην Αμερική, έβγαλε την κουκούλα της Ελληνίδας και από Βίκυ Ραγκούση, έγινε Βικτωρία Σαραγκούση (Victoria Saragousi)
Στο Άουσβιτς έχουμε δύο Σαραγκούσση
JO1995p12379-12388 Saragoussi Allègre né le 2 février 1910 à Salonique (Grèce) décédé le 14 novembre 1942 à Auschwitz (Pologne) JO1995p12379-12388 Saragoussi Bitty né en 1909 à Salonique (Grèce) décédé le 14 novembre 1942 à Auschwitz (Pologne)
ΥΓ.Γιαννάκη, η θεία από το Αμέρικα έστελνε ντόλαρς στον παππού; Ο Γιάννης ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ, πρώην Δήμαρχος Πάρου, είναι Υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Η Άννα ΡΑΓΚΟΥΣΗ-Νταλάρα, κατάγεται από τη Πάρο και εκτός από σύζυγος του Γιώργου Νταλάρα, είναι και βουλευτής Β’ περιφέρειας της Αθήνας, φυσικά του Τζέφρι ΠΑΣΟΚ.

 κι ἐδῶ

 

Κνωσσόπολις

Ἀλλὰ τί εἶναι αὐτὴ ἡ Χανούκα, ἀπὸ τὴν ὁποίαν φέρει τὸ ὄνομά της ἡ Χάνα; Κάτι ἔνδοξον;    

Πολλοί έχουν ακούσει “ακροδεξιούς” και “ρατσιστές” όπως τον Πλεύρη να μιλάει για τους Εβραίους. Ο Πλεύρης Κατηγορείται από τα ΜΜΕ ως ένας κακός ρατσιστής άνθρωπος που μισεί τους καλούς συνανθρώπους του. Κανείς Αδέκαστος των ΜΜΕ δεν ανέφερε ποτέ και την άλλη πλευρά των πραγμάτων, για παράδειγμα να ενημερώσει τον κόσμο για την μεγάλη Εβραϊκή εορτή Χανουκα…

για να δούμε λοιπόν τι εορτάζει αυτή η μεγάλη εορτή των Εβραίων:

Κατά την ιουδαϊκή εορτή Χανουκά (αντίστοιχη των Χριστιανικών «Φώτων») η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 του Εβραϊκού μήνα Κισλέβ και διαρκεί οκτώ ημέρες, εορτάζεται (σύμφωνα με τα βιβλία των Μακκαβαίων) η νίκη των εβραίων επί των στρατευμάτων του επίγονου του Μεγάλου Αλεξάν δρου,Αντίοχου του Επιφανούς (και η σφαγή των Ελλήνων που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη).

Ακολουθεί απόσπασμα από το βιβλίο του ραβίνου Ahron Lopiansky, με τον τίτλο «Timepieces». Αναφέρεται στην μάχη Ελληνισμού-ιουδαϊσμού, υπό την οπτική ενός ραβίνου. Βρίσκεται γραμμένο στα αγγλικά στην εβραϊκή ιστοσελίδαAish.com (και συγκεκριμένα στην σελίδαhttp://www.aish.com/h/c/b/48970041.html) όπου ταξινομούταν στην κατηγορία «Εορτολόγιο» (Holidays) και συγκεκριμένα στην ιουδαϊκή εορτή Χανουκά, κατά την οποία οι εβραίοι σύμφωνα με το βιβλίο των Μακκαβαίων, νίκησαν τα στρατεύματα του Επίγονου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντίοχου του Επιφανούς και κατέσφαξαν τους Έλληνες που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη.

Στην ίδια κατηγορία, βρίσκονται και κείμενα με τίτλο «Ελλάς, η Σκοτεινή Πλευρά», «Βλέποντας μέσα από το Σκότος», «Φωτίζοντας τις Ημέρες του Σκότους», «Η Δόξα του Ισραήλ εναντίον του Ελληνικού Κάλλους» κλπ… όπου παρουσιάζεται η «ένδοξη» κι «ανεπανάληπτη νίκη», του ιουδαϊσμού επί του Ελληνισμού, η οποία παρουσιάζεται θρησκευτικά από τους εβραίους σαν την επικράτηση του «φωτός σοφίας» από τον «εκλεκτό λαό»-Ισραήλ επί των «ανόητων», «βλαβερών» κι «άχρηστων» Ελλήνων, οι οποίοι σε κάθε τομέα (το συγκεκριμένο κείμενο αναφέρεται στην φιλοσοφία ως τρόπος ζωής), αντιπροσωπεύουν το …«σκότος».
Πέραν του γνωστού και διάχυτου φαρισαϊσμού που εξέρχεται από τα γραμμένα ενός ραβίνου το κείμενο αυτό είναι ενδιαφέρον, κυρίως διότι αποτυπώνει την θεμελιακή αντίληψη ενός εβραίου έναντι της Ελλάδας και του Ελληνισμού. Ως εκ τούτου, το κείμενο αυτό είναι απλά αντιπροσωπευτικό των όσων κατ’ ουσίαν ένας ραβίνος κηρύττει σε μια συναγωγή την ημέρα που οι εβραίοι εορτάζουν την Χανουκά.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
1. Την Χανουκά φροντίζουν να τιμούν δια κομματικού αντιπροσώπου οι κοινοβουλευτικοί μας «εθνοπατέρες» (περιλαμβανομένου και του ΛΑ.Ο.Σ – δείτε επισυναπτόμενο)
2.  Η Ορθοδοξία και η ελληνική Εκκλησία, εορτάζει κι αυτή το συγκεκριμένο ιστορικό γεγονός την 1η Αυγούστου, τιμώντας, όχι βέβαια τον Έλληνα Αντίοχο, αλλά τους Εβραίους « Αγίους Μακκαβαίους» καθώς και την μητέρα τους Σολομονή, ακόμα και τον διδάσκαλό τους Ελεάζαρο
[σύμφωνα με επίσημες διαδικτυακές χριστιανικές σελίδες (οι οποίες όμως πέφτουν σε αντιφάσεις), οι 7 αδελφοί Μακκαβαίοι πιστοί στον Θεό, βασανίστηκαν φρικτά και εκτελέσθηκαν από τον βάρβαρο, κακό Έλληνα βασιλιά γιατί δεν έφαγαν από τα απαγορευμένα φαγητά που τους πρόσφερε (!!!;;;). Τα συμπεράσματα δικά σας…]

Κνωσσόπολις

Ὅπως ἀντιλαμβάνεστε Ἕλληνες, τὸ θέμα ΛΑΘΡΟμετανάστευσις τὸ διαχειρίζονται πρόσωπα, ποὺ ὄχι μόνον δὲν ἐπιθυμοῦν νὰ τὸ λύσουν.. Ἀλλὰ νὰ μᾶς τοὺς ἐγκαταστήσουν ἐδῶ διὰ παντός! Πρὸς τοῦτο ἑτοιμάζονται νὰ τοὺς χαρίσουν κάτι ἑκατομμύρια στρέμματα γῆς… Πρὸς τοῦτο τοὺς ἑλληνοποιοῦν μὲ ἀπίστευτες ταχύτητες… Πρὸς τοῦτο ἀγνοοῦν τὸ Σύνταγμα! 

Θὰ περάσουμε καλά; Κι αὐτοί καλλίτερα; Λέτε;

Φιλονόη.

Υ.Γ. Κι ἐγὼ ποὺ εἶχα μίαν ἀγωνία γιὰ τὰ ἑλληνικὰ τῆς Νταράλα… Τώρα ἐξηγοῦνται πολλά… Πάρα πολλά!

Φωτογραφία ἀπὸ city press

(Visited 16 times, 1 visits today)
Leave a Reply