Ἡ παράνομος κυβέρνησις!

Αὐτοὶ εἶναι οἱ ἀπεργοί! 44 ἡμέρες ἀπεργία πείνας καὶ ἰδοῦ!! Δῆλα δή ἐὰν ἔτρωγαν πῶς θὰ ἦταν; Σὰν τὸν Πάγκαλο;

Φαντάζεστε τὸν Ὀμπάμα νὰ συνδιαλεγόταν μὲ τὸν Ὀσάμα; (Λέμε τώρα….) Δὲν συμβαίνουν σὲ κανέναν πλανήτη αὐτὰ ποὺ συμβαίνουν στὸν πλανήτη  …Ἑλλαδιστάν!  

Κι ὅμως, παρὰ τὶς παρανομίες τους, ἐξακολουθοῦν θρασύτατα νὰ μᾶς ἐμπαίζουν! 

Ἀπὸ «ἐλευθεροτυπία» διαβάζουμε:

Συνάντηση με το διευθυντή του γραφείου του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και τον υπασπιστή του, είχαν σήμερα εκπρόσωποι των πρώην απεργών πείνας της «Υπατίας».

Οι πρώην απεργοί συζήτησαν τα ζητήματα της δυνατότητας πραγματοποίησης ταξιδιού στη χώρα τους, του δικαιώματος επαγγελματικής απασχόλησης και της δυνατότητας να εργάζονται ως μισθωτοί, σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας, για το διάστημα που θα τελούν σε αναστολή απομάκρυνσης, βάσει και της κοινοτικής οδηγίας για τις επιστροφές των παράνομων μεταναστών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο με τον πρέσβη Κυριάκο Αμοιρίδη και τον ταξίαρχο Νικόλαο Μάρκου, οι οποίοι τόνισαν ότι ο υπουργός έχει ενσκήψει πάνω από το ζήτημά τους για το θέμα των ταξιδίων. Όσον αφορά στο θέμα της αιτούμενης επιστροφής, δήλωσαν πως το υπουργείο δεν είναι άμεσα αρμόδιο και πως συνυπογράφει το Προεδρικό Διάταγμα, που προετοιμάζουν τα υπουργεία Εσωτερικών και Εργασίας.

Κοινῶς; Μᾶς ἐπεξεργάζονται κανονικότατα! Δὲν θυμᾶμαι ΠΟΤΕ νὰ ἔχῃ ξανασυμβεῖ κάτι ἀνάλογο σὲ ἄλλους πλανῆτες… ΠΟΤΕ!!! Ἐδῶ ἔχουν καταφέρει οἱ παράνομοι νὰ γλεντοῦν στὴν πλάτη τῶν νομίμων! Καὶ νὰ τὸ θεωροῦν φυσικότατον! 

Φιλονόη.

Σχετικά θέματα:

Δικαιώθηκαν; Λᾶθος! Ἀδικήθηκαν ὅλοι οἱ ἄλλοι! 

φωτογραφία ἀπὸ ἐδῶ

(Visited 11 times, 1 visits today)
Leave a Reply