Ἀλβανικὲς συμμορίες.

Ἐπικίνδυνες καὶ ὑπαρκτές! Ἀπὸ τὶς πλέον ἐπικίνδυνες στὴν Εὐρώπη… Καὶ χρειάστηκε βρὲ φωστῆρες ἔρευνα; Γιατί δὲν ἐρχόσασταν νὰ ῥωτήσετε ἐμᾶς; Ἐμεῖς τὶς ζοῦμε καθημερινῶς!

– Επιτέλους στα χέρια της Αστυνομίας οι δράστες που είχαν δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην ΕΥΔΑΠ και στους αγρότες στην περιοχή της Βοιωτίας 

– Δυο Αλβανοί και ένας Έλληνας κάτοικοι Λαμίας, οι δράστες, ο ένας αναζητείται.

– Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής και σε άλλες αξιόποινες πράξεις και ψάχνει συνεργούς

Οι συγκεκριμένοι δράστες ήταν το τελευταίο διάστημα ο μεγάλος πονοκέφαλος για τη ΔΕΗ την ΕΥΔΑΠ αλλά και τους αγρότες της Κωπαΐδας και της ευρύτερης περιοχής της Βοιωτίας, αφού είχαν ρημάξει τους μετασχηματιστές από υποσταθμούς της Δ.Ε.Η, οι οποίοι εξυπηρετούσαν αντλιοστάσια άρδευσης, για λογαριασμό της Ε.Υ.Δ.Α.Π και αγροτών της περιοχής.

HellenicRevenge

Τὰ «καλλίτερα» παιδιά εἶναι τὰ ἀλβανά! Ἐδῶ κατακλέβονται καὶ μεταξύ τους! 

Μάστιγα έχει καταντήσει η κλοπή μετασχηματιστών και ηλεκτροφόρων καλωδίων από το εθνικό δίκτυο ηλεκτροδότησης της Αλβανίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της κρατικής εταιρείας η κλοπή  των ηλεκτρικών υλικών έγινε γίνει ένα σοβαρό πρόβλημα με κοινωνικές εκτάσεις.

Μόνο τις τελευταίες ημέρες έχουν κλαπεί πέντε μετασχηματιστές αξίας  του καθενός  45 χιλιάδων ευρώ, ανέφερε η τηλεόραση των Τιράνων.

Αποτέλεσμα της κλοπής των μετασχηματιστών αλλά των καλωδίων του εθνικού δικτύου είναι διακοπή για αρκετές ημέρες της ηλεκτροδότησης σε πολλούς οικισμούς.
Το τελευταίο εξάμηνο στην Αλβανία έχουν κλαπεί 40 μετασχηματιστές και 62 χιλιόμετρα  ηλεκτρικών καλωδίων.

Η διοίκηση της εταιρείας ζήτησε από τους πολίτες να συμβάλλουν στον εντοπισμό των δραστών.
 Ἄκου νὰ πληρώσουν γιὰ ἔρευνες… Οἱ σπάταλοι…. Ἄκου ἔρευνες γιὰ τὰ ἀλβανά…. Ἔχουν εἰδικότητα στὴν κλοπή, τὴν ὐπεξαίρεσι καὶ τὴν ἁρπαγὴ… Εἰδικότατοι! 
Βέβαια ἡ συγκεκριμένη ἔρευνα μιλᾶ γιὰ  ἐμπόριο ὅπλων καὶ ναρκωτικῶν… Ἐν τάξει… Ἐσεῖς τὸ ἐξειδικεύετε… Γιατί ὅμως ἀγνοεῖτε τὰ προηγούμενα; Ἐσεῖς κύριοι «πολιτισμένοι» Εὔρωπαῖοι, θὰ τοὺς βάζατε στὰ σπίτια σας; Διότι ἔμεῖς τοὺς βάλαμε… Τόσο ἀφελεῖς εἴμαστε… Καὶ καλὰ νὰ πάθουμε….
Οι αλβανικές συμμορίες συγκαταλέγονται ανάμεσα στις πιο επικίνδυνες και πιο δραστήριες συμμορίες που εμπλέκονται με τα ναρκωτικά και το λαθρεμπόριο όπλων, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της EUROPOL για την απειλή του οργανωμένου εγκλήματος στην ευρωπαϊκή κοινότητα, η οποία δημοσιεύτηκε την Τετάρτη (4 Μαΐου). Η έκθεση αναφέρει ότι οιαλβανικές και οι λιθουανικές συμμορίες έχουν φτιάξει εγκληματικές επιχειρήσεις και υποστηρίζουν μια αλυσίδα παράνομων συναλλαγών.“Από όλους τους κόμβους, o Νοτιοανατολικός έχει αναπτυχθεί περισσότερο κατά τα τελευταία έτη λόγω αύξησης του λαθρεμπορίου μέσω της Μαύρης Θάλασσας, την ανάπτυξη πληθώρας βαλκανικών διαδρόμων παράνομης διακίνησης εμπορευμάτων από και προς την ΕΕ και της σημαντικής αύξησης της παράνομης μετανάστευσης μέσω Ελλάδας” επισημαίνει η έκθεση.“Οι εξελίξεις αυτές στην περιοχή συνέβαλαν στη δημιουργία ενός βαλκανικού άξονα διακίνησης προς την ΕΕ, ο οποίος περιλαμβάνει τα Δυτικά Βαλκάνια και τη ΝΑ Ευρώπη. Νέοι διαμετακομιστικοί κόμβοι δημιουργούνται σε χώρες όπως η Ουγγαρία, όπου συγκλίνουν αρκετοί διάδρομοι από τα Βαλκάνια και τη Μαύρη Θάλασσα” προσθέτει η έκθεση.

Τώρα καταλάβατε ποιοί εἶναι οἱ ῥατσιστές; Ἢ ἀκόμη θέλετε λίγο σπρώξιμο;
 Φιλονόη.
(Visited 15 times, 1 visits today)
Leave a Reply