Περί «πυθαγορείων» νέες καταγγελίες.

Βρήκα ότι υπάρχει και δεύτερη διεθνής σελίδα του ΠΙΦΕΑΑ σε πολλές γλώσσες αλλά όχι Ελληνικά (γιατί άραγε;) όπου έχουν αναρτήσει τα συμπεράσματα του τελευταίου συμποσίου τους με θέμα το μέλλον της Ευρώπης.
Μιλούν για την Ενωμένη Ευρώπη από τα Ουράλια ως τον Ατλαντικό με κοινή σκέψη, πολιτισμό και Ιστορία, γιατί μόνο έτσι θα μπορεί να σωθεί η Ευρώπη! Προτείνουν μάλιστα στην Ρωσσική Κυβέρνηση να αφήσει το κομμάτι της Ρωσσίας που αναλογεί γεωγραφικά στην Ευρώπη να ενωθεί πλήρως με αυτό που οναμάζουν “Ενωμένη Ευρώπη”!
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λένε έχουν τα μεσογειακά κράτη, λόγω της ιστορίας και του πολιτισμού τους, από τα οποία παίρνουν ιδέες για το πώς πολιτικά και κοινωνικά μπορεί να οργανωθεί η Ευρώπη που ονειρεύονται.
Να πού “κολλάει” ο Πυθαγόρας, γιατί ήταν γνωστός κι αυτός και οι μαθητές του ότι ήταν άριστοι στο να διαμορφώνουν κοινωνικά καθεστώτα λόγω της οξυδέρκειάς τους και μάλιστα άρχοντες και τύραννοι τους προσκαλούσαν να αναλάβουν προσωπικά τη μελέτη του πολιτικού τους συστήματος!
Σε ανάρτηση άρθρου παρακάτω υπάρχει μελέτη για την πυρηνική ενέργεια και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ελάχιστο κόστος, χαμηλότατη κατανάλωση, ελάχιστη απώλεια και μέγιστη δύναμη!
Εκεί κάπου ανάμεσα στις “επιστημονικές” τους τοποθετήσεις, αναφέρουν ότι μόνο η Ενωμένη Ευρώπη μπορεί να στηρίξει ένα τέτοιο πανευρωπαϊκό Πρόγραμμα και μάλιστα προτείνουν οι βασικές εγκαταστάσεις των πειραμάτων αυτών να γίνουν σε ένα απομακρυσμένο και σχεδόν ακατοίκητο νησί (όπως η Γαύδος-δικό μου σχόλιο) με “διεθνή ταυτότητα” (πάμε για ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης;-δικό μου σχόλιο επίσης) έτσι ώστε να μπορούν ανεξαρτήτως και ανεμποδίστως όλες οι πολυεθνικές να ελέγχουν από πρώτο χέρι τα πειράματα!
Πληκτρολόγησε με λατινικούς χαρακτήρες pifeaa.org και θα σε βγάλει στην αντίστοιχη σελίδα.
Ελπίζω να σου είναι χρήσιμες αυτές οι πληοφορίες κι αν έχεις νέα για ουσιαστική δράση επ’αυτού του ζητήματος, παρακαλώ, ενημέρωσέ με.
Με εκτίμηση,
Κρητηΐς (Ανδρομέδα)
Ὅπως  βλέπετε ἡ δράσις τους ἐξακολουθεῖ.
Στὴν προσπάθειά μου νὰ βρῶ κάποια ἐπί πλέον στοιχεῖα, διεπίστωσα πὼς ἀρκετά θέματα ποὺ εἶχαν δημοσιεύσει στὴν σελίδα τους ἔχουν «χαθεῖ»!!!
Λέτε νὰ θορυβήθηκαν ἀπὸ τὶς ἀντιδράσεις;
Πιστεύω πώς ὄχι.
Ἡ λογική τους εἶναι «κτύπα-φύγε» καὶ μετά ἐπανάληψις. Κάθε φορά τὰ κτυπήματα φυσικά θὰ εἶναι πολὺ πιό δυνατά.
Ἂς μήν ξεχνᾶμε τὶς παράλληλες «δράσεις» διαφόρων σὲ πολλὰ σημεῖα τοῦ πλανήτου, ταὐτοχρόνως. Μὲ πρόσφατο βέβαια τὸ ζήτημα τῆς ἀναρτήσεως τῆς «κρητικῆς» σημαίας στὸ πολεμικὸ μουσεῖο τοῦ Ναυπλίου.
Προσωπικῶς πιστεύω πὼς πρόκειται γιὰ σχέδιο ἐντὸς τοῦ ὁποίου ἐμπλέκονται πάρα πολλοί. Ἀπὸ πολιτικούς, ἐπιχειρηματίες, πολίτες, δημοσίους ὑπαλλήλους… Εἶναι κάτι ποὺ μεθοδεύεται ἐδῶ καὶ χρόνια καὶ πρῶτο του μέλημα εἶναι νὰ περάσῃ στὸ ὑποσυνείδητο τῶν πολιτῶν τὴν εἰκόνα τῆς «αὐτοδιαχειριζομένης» Κρήτης.
Φυσικὰ νὰ μὴν ἀναμένουμε ἀντιδράσεις ἀπὸ τὴν ἐπίσημο πολιτεία.
Μόνον κάποιος εἰσαγγελέας ποὺ κρατᾶ ἀκόμη κάτι λίγες ἀξίες, δίχως νὰ πολύ ὑπολογίζῃ ἐκφοβισμούς καὶ ἐκβιασμούς, μόνον ἔτσι…
Διαφορετικά, παραμένουμε θεατές;
Δέν νομίζω… Θέλω νὰ πιστεύω πὼς ἀκόμη δὲν ἁλώθηκαν πλήρως τὰ μυαλά κάποιων.

Σχετικά θέματα:


 Οἱ «πυθίες» τῶν «πυθαγορείων» ἐξακολουθοῦν.

(Visited 17 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Περί «πυθαγορείων» νέες καταγγελίες.

Leave a Reply