Ἡ σπίθα ἔσβησε….

Λέτε; Ἀκόμη κρατᾶ… Κρατᾶ κάτι παλαιοκομματικοὺς καὶ σφουγγοκωλαρίους, ὅπως διαβάζω… Ἱκανοί νὰ ἀνατρέψουν; Ὄχι… Ἱκανοὶ νὰ μπερδέψουν καὶ νὰ παραπλανήσουν. Νὰ πῶ πὼς λυπᾶμαι; Ὄχι, δὲν λυπᾶμαι… Ἀντιθέτως, χαίρομαι ποὺ τόσο νωρίς μάθαμε τοὺς πραγματικοὺς στόχους κάποιων.. Λυπᾶμαι μόνο γιὰ ὅσους ἄργησαν νὰ τὸ καταλάβουν… Ἢ ἀκόμη καὶ γιὰ αὐτοὺς ποὺ δὲν μποροῦν νὰ τὸ καταλάβουν ἀκόμη…

Φιλονόη.


Ἡ σπίθα ἔσβησε....

Ειλικρινά δεν ξέρω πλέον τι να πω και από που να ξεκινήσω..

Σήμερα το πρωί με το “ξύπνημα”, έπεσα μούρη με μούρη με μια ανάρτηση του Θωμά Παπατόλη με τίτλο “η ιστορικη ευθυνη της ΣΠΙΘΑΣ“, τμήμα της οποίας παραθέτω:

Τις τελευταίες 15 ημέρες επικοινώνησα (και επικοινώνησε) μαζί μου επανειλημένα η κ. Παρμενίδου και συνομίλησα τηλεφωνικά με τον κ. Μίκη Θεοδωράκη. Αφορμή στάθηκε η οργή του Μιχάλη για την απραξία της ΣΠΙΘΑΣ και τα απανωτά λάθη.

Αποτελεί κανόνα (απαράβατο) στη ζωή μου η άμεση επικοινωνία με αυτόν με τον οποίο υπάρχει το πρόβλημα. Δεν στηρίζομαι σε φήμες και δεν διαδίδω φήμες. Ζήτησα λοιπόν την άμεση επικοινωνία με το Μίκη και την είχα.

Η Σπίθα στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

 • Αποτελεί το μόνο κίνημα με στοιχειώδη οργάνωση στη βάση της κοινωνίας
 • Αποτελεί το μόνο κίνημα με συντονισμένες και οργανωμένες ΣΠΙΘΕΣ στη βάση της κοινωνίας πανέτοιμες για μεγάλη δράση
 • Αποτελεί το μόνο κίνημα με πανίσχυρες ιστοσελίδες
 • Αποτελεί το μόνο κίνημα με εμπνευστή με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα
 • Δεν υπάρχει χρόνος να οργανωθεί κάτι αντίστοιχο και δεν υπάρχει προσωπικότητα να έχει δηλώσει ότι προτίθεται να κάνει κάτι αντίστοιχο

Οι ΣΠΙΘΕΣ Θεσσαλονίκης και Αθηνών (από τις οποίες έχω άμεση ενημέρωση) έχουν φτάσει σε σημείο «ανταρσίας». Τι εννοώ με αυτό. Η εγκληματική απραξία έχει οδηγήσει τις επιτροπές ανεξάρτητων πολιτών να ετοιμάζουν δράση ΧΩΡΙΣ τη «βούλα» του Μίκη Θεοδωράκη.

Ενημέρωσα τηλεφωνικά το κ. Μίκη γιαυτό (μέσω της κ. Παρμενίδου). Αυτός ήταν και ο λόγος που έστειλα την πρότασή μου εγγράφως στον κ. Μίκη. Η απάντηση που έλαβα ήταν ότι «ο κ.Μίκης είναι έντονα προβληματισμένος με το κείμενό μου».

Για τα παραπάνω το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ και όχι μόνο.. Και λέω όχι μόνο, γιατί αν ο Μίκης είναι έντονα προβληματισμένος με τις επιστολές του Θωμά, εγώ είμαι ακόμα πιο πολύ προβληματισμένος με την “ΣΙΩΠΗ και την ΣΤΑΣΗ” την δική του και ο λόγος είναι το παρακάτω email μου, που ακόμα περιμένει απάντηση….:

—————————————————————————————————————

Michael Vrettos to Theodorakis
show details May 11 (4 days ago) 

Καλησπέρα κ.Παρμενιδου,

Θα σας παρακαλούσα να προωθήσετε την παρακάτω επιστολή στον κ. Μίκη, δίνοντας του παράλληλα και τα κείμενα σχετικά με την Πολιτειακή Δημοκρατία (συνημμένο) και το “Κατηγορώ προς το Ελληνικό Κοινοβούλιο”.

Μια και πρόκειται για κάποιο θέμα σχετικά με τις 22/5, είναι ιδιαίτερα σημαντικό, να λάβει γνώση το συντομότερο δυνατόν.

Ευχαριστώ πολύ.

ΜΒ

Αγαπητέ Μίκη,Μετά από την πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία μας και την δέσμευση να τα πούμε το συντομότερο δυνατόν από κοντά, επιστρέφω για μια ακόμα φορά με τον γραπτό λόγο, μια και είναι πιστεύω απαραίτητο να προηγηθεί της επικείμενης συνάντησης μας.

Τα θέματα που θα ήθελα να κουβεντιάσουμε είναι δυο.. το πρώτο είναι σχετικό με την “Σπίθα” και το δεύτερο είναι σχετικό με “δράση..”, αλλά κάλλιστα  συνοψίζονται σε ένα.. ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!..

Αν συμφωνούμε και οι δυο ότι το επιθυμητό αποτέλεσμα που επιδιώκουμε ΕΞ’ΑΡΧΗΣ, είναι η ανατροπή του φασιστικού καθεστώτος που λυμαίνεται την χώρα μας εδώ και δεκαετίες καμουφλαρισμένο.. και η αλλαγή του πολιτεύματος σε ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, τότε εδω και πέντε μήνες, ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ.. ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ..!

Επειδή μου αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους και ειδικά στην περίπτωση που μας απασχολεί, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ , θεωρώ υποχρέωση μου να γίνω ιδιαίτερα ΕΥΘΥΣ.

Η Σπίθα δεν είναι και δεν θα έπρεπε ποτέ να είναι ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.. αντί αυτού, έχει γίνει καταφύγιο ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ, που είδαν μέσω αυτής μια “ευκαιρία” για να γίνουν “κάποιοι”..
Η αρχική αίγλη και η ελπίδα για κάτι πραγματικά “αγνό”, που επικρατούσε τις πρώτες 30-40 ημέρες, είναι πλέον ιστορία.. ο απλός “Έλληνας πολίτης” που έτρεξε με αγωνία στις πρώτες συναντήσεις, έφυγε απογοητευμένος, αηδιασμένος.. μια από τα ίδια, γιατί ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

Πέντε μήνες πέρασαν από την 1/12/2010 και οι μόνες “ΔΡΑΣΕΙΣ” της Σπίθας, ήταν οι δικές σου ομιλίες και αρκετές τοπικές συναντήσεις που δεν έκαναν τίποτα άλλο παρά να μιλάνε για το ένα ή το άλλο “ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ”, καταφέρνοντας έτσι να διώξουν και τους τελευταίους “ανεξάρτητους πολίτες” προκειμένου να παραμείνουν πλέον ως επί το πλείστον οι “σκληροπυρηνικοί Θεοδωρακικοί” – άτομα που συνήθως δεν έχουν δική τους κρίση και γνώμη, απλά ακολουθούν την “σκιά σου” – και φυσικά οι μη εξαιρετέοι ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ..

Τις τελευταίες ημέρες έγιναν πράγματα και ζυμώσεις.. αλλά το πιο σημαντικό ίσως να έγινε σήμερα, με την ευκαιρία της διαδήλωσης στο Σύνταγμα, όπου είδαμε πλέον την πάγια τακτική της λευκής  χούντας των ΜΑΤ και των χημικών για άλλη μια φορά στην πράξη.

Πριν από μερικές ημέρες ο Θωμάς Παπατόλης σου έστειλε ένα κείμενο σχετικά με ένα βίντεο.. επίσης πριν από μερικές ημέρες, πήραμε ορισμένοι την απόφαση να ξεκινήσουμε μια διαδικτυακή προσπάθεια για να κατεβάσουμε κόσμο στο Σύνταγμα στις 22/5, και την ονομάσαμε 300 ΕΛΛΗΝΕΣ (http://300ellines.org)

Επειδή είμαστε πολύ κοντά πλέον σε μια ανεξέλεγκτη ένοπλη εξέγερση, νομίζω ότι όλοι έχουμε καθήκον να κάνουμε μια προσπάθεια πριν να φτάσουμε εκεί.. και αυτή ειδικα η προσπάθεια θα χρειαστεί την συμμετοχή σου.

Υπάρχει ολοκληρωμένη πρόταση και μοντέλο ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Το δημοσιεύσαμε τέλη Μαρτίου.
Υπάρχει μια επιστολή ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, επίσης δημοσιευμένη εδω και κάποιο καιρό, με απαίτηση δημοψηφίσματος.

Στις 22/5 οι “300 Έλληνες”, καλούν τον Έλληνα πολίτη να κατέβει στο Σύνταγμα αλλά και στις άλλες πόλεις και χωριά προκειμένου ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ..!

 • Ο μόνος τρόπος που κάτι τέτοιο μπορεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
 • Ο μόνος τρόπος που μπορεί να γίνει μια αλλαγή πολιτεύματος ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
 • Ο μόνος τρόπος για να συγκληθεί Συντακτική Εθνοσυνέλευση ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.
 • Ο μόνος τρόπος για να διεξαχθεί ένα Δημοψήφισμα ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!
 • Ο μόνος τρόπος για να ζητηθεί κάτι τέτοιο από τόσους Βουλευτές ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΗΤΗ ΛΑΙΚΗ ΠΙΕΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΑΝ ΑΨΗΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν και περισσότερο παρά ποτέ, χρειάζεται η βοήθεια σου.

 1. ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ(ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΑΠΑΤΟΛΗ).
 2. ΤΟ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ
 3. ΣΤΙΣ 22/5 ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ, ΕΝΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ.. ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ, ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ..!

Μιχάλης Βρεττός

————————————————————————————————————————
Την παραπάνω επιστολή θεωρώ ιδιαίτερα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να την κρίνουν όλοι οι Ελληνες που όπως και εγώ ο ίδιος πιστέψαμε στην ΜΕΓΑΛΗ ιδέα της “Σπίθας” αλλά και στην βοήθεια ενός ΜΕΓΑΛΟΥ Ελληνα..

Εδώ και πολλούς μήνες, δίνουμε έναν αγώνα προσπαθώντας να κρατήσουμε ισορροπία μεταξύ της καθαρής ιδεολογίας για μια Σπίθα που θα φέρει την ΚΆΘΑΡΣΗ και των προσπαθειών που κάνουν κάποια ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΡΚΟΥ..

Σήμερα, με πληροφόρησαν ότι ο νέος υπεύθυνος της 3ης, 4ης ή 5ης “Οργανωτικής επιτροπής”.. θα βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη για να μιλήσει με “Σπιθιστές” και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω τον Θωμά τηλέφωνο για να παρευρεθεί μια και θα ήταν μια καλή ευκαιρία να γίνει κάποια ανταλλαγή απόψεων αλλά και μεταφορά του παλμού των 17.000 μελών της σελίδας που εδώ και μήνες ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗ ΣΠΙΘΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ!..

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΡΥΨΩ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΩΜΑ, ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ…

ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΨΩ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΟΙ “ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ” ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ, ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ “ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ” ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ.. ΑΠΛΑ ΔΕΝ “ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ” ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟ ΤΟΥ kinima.org.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΨΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ “ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ” ΣΦΟΥΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΤΟΥ ΤΑΛΗΡΟΥ, ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ..

ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΨΩ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ “ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΣΤΕ” ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΥΑΙΝΕΣ.. ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ.. ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ, ΕΝ ΕΥΘΕΤΩ ΧΡΟΝΩ..

ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΗΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ, ΠΟΥ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗ “ΣΠΙΘΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ”, ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ..!

ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΨΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΚΗ.. ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, Ο ΘΩΜΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΣ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΥΣ.. ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ “ΕΧΕ ΜΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ..” ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ.. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ, ΕΓΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΣΩΣ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΨΑΞΑΜΕ ΤΟΝ “ΗΓΕΤΗ”.. ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗ..!

ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΙΚΗ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ..

ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΣΠΙΘΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ..”  ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΗ “ΦΛΟΓΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ“..

ἀπό κίνημα

Σχετικά θέματα:

 

Θεοδωράκης καὶ Σπίθα: ἡ ἀνθελληνικὴ συνωμοσία 

Τί κρίμα τόση ἐλπίδα νὰ σβήνῃ σὲ μίαν Σπίθα… 

Ἔως ἐδῶ Μίκη! Ἀπὸ ἐδῶ καὶ πέρα ΜΟΝΟΙ μας!  ΄

Σήμερα κεντᾶμε στὸ στημόνι τοῦ Δημητροκάλλη. 

Δημητροκάλλης : «μόνον ἔτσι θὰ μπορέσουμε νὰ ἐπιβάλλουμε τὶς ἀπόψεις μας»! 

Κουλουβάχατα! 

Θεοδωράκης: Συγγνώμη γιὰ τὸν Δημητροκάλλη!  

Κι ἄλλη ἀνάρτησις γιὰ τὴν σπίθα! 

Μία σκληρὴ ἄποψις γιὰ Ληναῖο Καζάκη!  

Μὴν πουλᾶτε δημόσια γῆ! Ξεπουληθεῖτε ἐσεῖς!  

Πέραν τοῦ Ἀτλαντικοῦ τὸ «κέντρον ἐλέγχου» τῆς Σπίθας τοῦ Μίκη!

Ὁ Μίκης ἠ σπίθα καὶ ἡ καϋμένη πατρίδα! 

Ἡ ἀπάντησις Καζάκη στὸ ὑβρεολόγιον.

Βρὲ καλῶς τὸν Μίκη, τὸν μπατίρη!

(Visited 125 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Ἡ σπίθα ἔσβησε….

  • Δὲν μπορεῖς νὰ ἀμφισβητήσῃς τὴν καλή πρόθεσι πάντως. Ὄχι τοῦ Μίκη. Τῶν ὑπολοίπων.

Leave a Reply