Ἕνα ἔθνος πεθαίνει

Τί πρέπει νά γίνη γιά νά ἀφυπνιστοῦμε, ἐπιτέλους; Τόσο κοντόφθαλμοι εἶναι αὐτοί πού στηρίζουν τέτοιες πολιτικές; Δέν μπορεῖ νά μή ὑποψιάζονται, τώρα πιά, τί πρόκειται νά συμβῆ; Ἐκτός ἄν ἔχουν ἄλλα συμφέροντα.

Τό παρακάτω ἄρθρο ἀπό τό ἄς μιλήσουμε ἐπιτέλους μοῦ ἄρεσε καί σᾶς τό παραθέτω:   

Θεοί μεν γαρ μελλόντων,άνθρωποι δε γιγνομένων,
σοφοί δε προσιόντων αισθάνονται
ΦΙΛΟΣΤΡΑΤΟΣ, τα ες Τυανέα Απολλώνιον, VIII,7

Ὁ θάνατος ἑνός ἔθνους

Ένα έθνος πεθαίνει και εξαφανίζεται από την ιστορία όταν εκφυλίζεται βιολογικά ή όταν εκφυλίζεται ηθικά-πνευματικά. Δυστυχώς στην πατρίδα μας συμβαίνουν αμφότερα εδώ και δεκαετίες και είναι βέβαιο ότι, αν δεν γίνει κάτι άμεσα, το ελληνικό έθνος σύντομα θα εξαλειφθεί μια για πάντα από την ιστορία. Το παρόν άρθρο έχει σκοπό να προβάλει τα αυτονόητα τα οποία στις μέρες μας είναι τόσο δύσκολο να αντιληφθεί η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, είτε επειδή έχει σαπίσει τόσο πολύ που δεν ενδιαφέρεται να τα δει, είτε επειδή, όπως θέλουμε να πιστεύουμε, είναι αρκετά κοντόφθαλμη.

Εδώ και τριάντα έτη περίπου οι αξίες του Ελληνισμού, που διαχρονικά σφυρηλατούσαν την εθνική μας συνοχή, έχουν παραμεριστεί και αντικατασταθεί με νέες ιδέες και αντιλήψεις που έχουν ως φυσική κατάληξη την αποσύνθεση και την διάλυση του έθνους. Προσοχή, δεν ηθικολογούμε, περιγράφουμε την πραγματικότητα που όλοι γνωρίζουν. Ο πατριωτισμός αντικαταστάθηκε με τον διεθνισμό-κοσμοπολιτισμό. Η παράδοση με την ξενομανία. Η συλλογικότητα με τον ατομικισμό. Η δημιουργικότητα και η εργασία με την αδράνεια και την νωθρότητα. Η τιμιότητα με την διαφθορά. Η επιδίωξη δημιουργίας οικογένειας και παροχής καλής ανατροφής στα τέκνα με την ασωτία και την ατομική καλοπέραση. Το πρότυπο του ανδρός, ως καλού οικογενειάρχου και τιμίου βιοπαλαιστού, αντικαταστάθηκε με τον προβαλλόμενο κιναιδισμό και την θηλυπρέπεια. Το πρότυπο της γυναικός, ως καλής μητέρας και συζύγου, με την γυναίκα ως ερωτικό αντικείμενο και πόρνη συγκεκαλυμμένη και μη. Ο σεβασμός των νέων προς τους πρεσβύτερους με την αυθάδεια. Η ελευθερία με την ελευθεριότητα. Το ομαλό και το φυσιολογικό με το ανώμαλο και το αφύσικο. Και τόσα άλλα που, όλα μαζί και το καθένα ξεχωριστά, οδηγούν στον κατακερματισμό και την πλήρη διάλυση της εθνικής κοινωνίας. Διότι, όπως είναι ολοφάνερο, αν μια κοινωνία αποτελείται από διαφθαρμένους, απάτριδες, ξενομανείς, τεμπέληδες, καλοπερασάκηδες, κίναιδους, πόρνες, ασεβείς και ανώμαλους οπωσδήποτε οδεύει προς την καταστροφή της. Περισσότερο απλά δεν γίνεται να διατυπωθεί.

Όμως σαν να μην έφθαναν τα παραπάνω, τα οποία αρκούν για να μας διαλύσουν από μόνα τους, έχουμε και άλλους παράγοντες που συμβάλουν στην καταστροφή. Αναφερόμεθα σ’ αυτούς που έχουν σχέση με τον βιολογικό αφανισμό μας, την υπογεννητικότητα και την λαθρομετανάστευση.

Δεν κινδυνολογούμε, ούτε είμεθα ακραίοι. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Από πλευράς υπογεννητικότητας, σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία: «το 2034, αν διατηρηθούν οι υπάρχουσες σήμερα τάσεις, ο ελληνικός πληθυσμός θα ανέρχεται σε μόλις 7 εκατομμύρια γηγενείς Έλληνες». Από αυτά, όπως διαβεβαιώνουν σχετικές εκθέσεις του ΟΗΕ, το 25% θα είναι άνω των 65 ετών. Την ίδια στιγμή η Τουρκία θα φθάσει τα εκατό εκατομμύρια και η Αλβανία θα ξεπεράσει τα δέκα χωρίς να υπολογίζονται οι Αλβανοί του Κοσσόβου. Αυτό σημαίνει ότι οι εχθροί μας δεν χρειάζεται καν να μας πολεμήσουν. Αρκεί κάποιοι από αυτούς να εγκατασταθούν εδώ νόμιμα ή παράνομα και τελειώσαμε. Θα μετατραπούμε αυτομάτως σε τουρκαλβανική αποικία.

Ωστόσο ο δημογραφικός μαρασμός είναι μόνον η μία όψη του επερχόμενου ολέθρου. Η άλλη είναι η εθνική αλλοίωση του πληθυσμού. Προ τριάντα ετών είμεθα μια χώρα φυλετικά ομοιογενής με ορισμένες πολύ μικρές μειονότητες. Σήμερα, εν τοις πράγμασι, έχουμε μετατραπεί, παρά την θέλησή μας και με την συνδρομή της πολιτείας, σε ένα πολυφυλετικό, θνησιγενές μόρφωμα που βρίσκεται στα πρόθυρα του βιολογικού αφελληνισμού του. Οι άχρηστοι και επικίνδυνοι πολιτικοί, που ρήμαξαν και καταχρέωσαν το κράτος, είναι ένοχοι για κάτι πολύ σπουδαιότερο από την κατάσταση της οικονομίας. Κατηγορούνται ότι με πράξεις και παραλείψεις μετέτρεψαν την χώρα σε σκουπιδοτενεκέ του κόσμου.

Οι ξένοι, νόμιμοι και παράνομοι, αποτελούν μια βόμβα στο εσωτερικό της χώρας που κάποια στιγμή θα εκραγεί με απρόβλεπτες συνέπειες. Όπως δημοσιεύτηκε προσφάτως στον τύπο, σε απόρρητη έκθεση τεχνοκρατών αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας υπό τον τίτλο «Έρευνα για το Πρόβλημα της Παράνομης Μετανάστευσης στην Ελλάδα» εκτιμάται ότι: «ο αριθμός των μεταναστών το 2014 θα είναι 2.142.348» και πως: «σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΟΗΕ, ο πληθυσμός της Ελλάδας το έτος 2015 θα είναι περίπου 14 εκατομμύρια, εκ των οποίων ποσοστό άνω του 20% θα είναι αλλοδαποί». Οι αλλοδαποί αυτοί, μουσουλμάνοι κατά κύριο λόγο, που γεννοβολούν σαν κουνέλια, οπωσδήποτε το 2050 θα γίνουν πλειοψηφία. Τα παραπάνω δεν αφήνουν περιθώρια παρεξηγήσεων. Τα επόμενα κρίσιμα έτη, εφόσον δεν επέλθει κάποια σημαντική αλλαγή οι διάφοροι ισλαμιστές ασιάτες θα μας σφάξουν στο γόνατο και η Ελλάς θα γίνει κυριολεκτικά Ελλαδιστάν. Τα τελευταία γεγονότα στο κέντρο των Αθηνών με την σφαγή του 44χρονου είναι μόνο η αρχή.

Συνοψίζοντας, οι πολιτικοί μετά την μεταπολίτευση ευθύνονται διότι επέτρεψαν τον βιολογικό και ηθικό εκφυλισμό της Ελλάδος. Η κατάσταση που διαμορφώθηκε οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σύντομα στον θάνατο του ελληνικού έθνους. Αυτοί που ευθύνονται για την κατάσταση μας δεν πρόκειται να μας σώσουν. Για να σωθούμε πρέπει το συντομότερο δυνατό να επέλθει στην χώρα μια επαναστατική αλλαγή. Αυτή δεν μπορεί παρά να προέλθει από αυτούς που αντιλαμβάνονται αυτά που έρχονται.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ἕνα ἔθνος πεθαίνει

  1. Κυρία Σιμόν Λεμπαρόν

    Μελέτησα την επιστολή σας που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και το μόνο που έχω να σάς πώ είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη τής καρδιάς μου για τον δημόσιο και ένθερμο λόγο σας υπέρ όλων των συμπατριωτών μου που δοκιμάζονται πάρα πολύ αυτόν τον καιρό, λόγω τής οικονομικής κρίσης.

    Κυρία μου

    Δέν σας γνωρίζω ούτε εξ όψεως …. Γνωρίζω όμως πολύ καλά το ύφος και τον τρόπο σκέψης σας αλλά και την μέθοδο με την οποίο εκφράζετε τον λόγο σας Μου είναι πάρα πολύ οικείος αφού και εγώ έχω διαβάσει μεγάλους Γάλλους διανοητές τής Ελευθερίας Είναι ασφαλώς ο ίδιος των μεγάλων εκείνων προτύπων τής ελεύθερης σκέψης του 18ου αιώνα αλλά και τής Γαλλικής Επανάστασης που διακήρυξαν στην οικουμένη την Ελευθερία την Ισότητα και την Αδελφοσύνη..

    Νόημα βαθυστόχαστο που έγινε γνωστό τουλάχιστον 2500 χιλιάδες χρόνια πριν εδώ στην πατρίδα μου όπου τέθηκαν οι βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος Είμαι σίγουρος ότι σε όσα διάβασα αναγνωρίζω απόλυτα το πάθος και την φλόγα εκείνων των Ευρωπαίων διανοητών πολύ από τους οποίους κατάγονταν από την πατρίδα σας και οι οποίοι εγκατέλειψαν τα πάντα στην πατρίδα τους και ήρθαν σε ένα τόπο που γνώριζαν μέχρι τότε μόνο από τα βιβλία τής ιστορίας για να αντιπαρατεθούν μαζί με τους συμπατριώτες μου εναντίον ενός αντιπάλου που διέθετε τα πάντα …. Οικονομική δύναμη στρατό και επιρροή στην Ευρώπη την εποχή τής Ιεράς συμμαχίας…. Ήταν τότε λίγο μετά την δικής σας Επανάσταση εναντίον τής απόλυτης μοναρχίας όταν άρχιζε το δικός μας αγώνας …. το 1821

    Σας παρακαλώ δεχθείτε τις πλέον θερμές μου ευχαριστίες για την πηγή ζωής και ελπίδας που μάς δίνετε στις δύσκολες αυτές στιγμές μας ….. Είμαι σίγουρος ότι η Πατρίδα μου δεν θα ξεχάσει την αγνή αυτή προσφορά σας

    Με Βαθύτατη Εκτίμηση

    Κύριε Σπύρο,

    Τι να απαντήσω παρα μόνον ότι με περιγράφεται σαν να με γνωρίζετε πολύ καλά. Το πνεύμα μου είναι όντως ακριβώς το ίδιο με εκείνο του συμπατριώτη μου από την Βρετανη, τον Chateaubriand, ο οποιος είχε γράψει ένα γράμμα στον ελληνικό λαό το 1826.
    Θα έχει βεβαια συνεχεια αυτή η συμβολή μου και είναι ο σκοπός μου. Για πιο λόγο όμως να την κάνω αυτή την συμβολή; για να με ξέρουν οι Έλληνες; για να έχω το όνομα μου στο διαδίκτυο; για να με κολακεύουν; στη σημερινή εποχή που τα υλικά και το χρήμα είναι κυριότητα τον περισσοτερων ήθελα να αποδείξω ότι, χάρις τον αρχων που έμαθα από τον ελληνικό λαό, μπόρεσα να επιβιώσω μονη μου με το γιο μου, χωρίς σχεδόν λεφτά, χωρίς οικογένεια, χωρίς φίλους.
    Πέρυσι το καλοκαίρι ο Pascal (ο γιος μου, 30 χρόνον) παντρεύτηκε εδώ στην Γαλλία με μια πολύ καλή γαλλίδα ιταλικής καταγωγής. Ένα μηνα πριν από το γάμο, με σύστησε στα πεθερικά του με αυτά τα λόγια: “η μάνα μου θυσιάστηκε 29 χρονια για εμενα, θα μπορούσε να είχε ξαναφτιάξει τη ζωή της με έναν άντρα αφού είναι και πολύ ωραία ( !!), όμως προτίμησε να με συνοδεύσει εμενα ως που να παντρευτώ. Καιρός είναι πια να αρχίσει να σκέφτεται τον εαυτό της και να ξανά πάει εκεί που είναι η θέση της, στην Ελλάδα.”
    Μια εβδομάδα πριν το γάμο μου είπε: “μαμά, θέλω μια τελευταία φορα να φάμε οι δυο μας στο σπίτι. Θα τα πληρώσω όλα εγώ, θέλω να μου μαγειρέψεις ένα ελληνικό φαγητό, μοσχάρι κοκκινιστό όπως μου έκανες τόσες φορες όταν ήμουν μικρός (είναι Chef σε ιταλικό εστιατόριο, και γι’ αυτό έπαψε να τρώει στο σπίτι μαζί μου εδώ και 10 χρονια)”. Συγκινημένη δεν του απήντησα αλλα σκέφτηκα μέσα μου: αγοράκι μου γλυκό, καλά έκανα επί 29 χρονια και δεν άκουσα ποτε αυτούς που ήθελαν να με απελπίσουν, να γράψουν εκείνοι την ιστορία της οικογενειας μας. Σε μεγάλωσα με τις ελληνικές αρχές, σου μετεβίβασα την ελληνική κληρονομιά, το θησαυρό του ελληνισμού. Θυμάσαι τις σπάνιες φορες που μπόρεσα να σου αγοράσω κρέας, και ξέχασες ότι στην πραγματικότητα, είχαμε μονο αγάπη να βάλουμε στο τραπέζι…
    Αυτό το απλό μάθημα θέλω και να ξαναμάθουν οι Έλληνες, και να μάθουν οι καταναλωτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι οποιοι δεν ακούνε πια τα πουλια να κελαηδούν, το αντιμάμαλο τον κυμάτων πάνω στα βράχια, τη μουσική της φύσης, δεν βλέπουν έναν ουράνιο τόξο μετά από μια ανοιξιάτικη καταιγίδα, δεν αισθάνονται τις ευωδιές μιας καλοκαιρινής βραδιάς στην εξοχη. Η θάλασσα, ο ουρανός, τα πουλια και τα λουλούδια υπάρχουν από τον Όμηρο, και θα υπάρχουν ακόμα όταν εμείς θα έχουμε περάσει… Είναι τόσο απλό να ξέρουμε ότι το μονο που θέλουμε είναι να περάσουμε όμορφα αυτή τη ζωή με τους δικούς μας ανθρώπους, αγάπη και φιλία. Τίποτε άλλο δεν μας χρειάζεται.
    Πιστεύω στους Έλληνες και θα τα καταφέρουμε διότι η ιστορία της κομματοκρατίας δεν είναι ελληνική αλλα η ιστορία τις δημοκρατίας είναι μόνον ελληνική. Μαζί σας γύρισα τη σελίδα της δικτατορίας, μαζί σας θα γυρίσω τη σελίδα της κομματοκρατίας.

    Αδελφικά.

    Simone

Leave a Reply