Εἴμαστε ἀπροστάτευτοι!!!

Οὐδεῖς πλέον μπορεῖ νὰ προστατέψῃ τοὺς νομίμους πολίτες αὐτῆς τῆς χώρας. Τὰ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ εἶναι σὲ πρώτη ζήτησι. Παντοῦ!!! Ληστεῖες, δολοφονίες, ἀπαγωγές, τραυματισμοί, βιασμοί…. ΕΛΕΟΣ!!!! Ἔως ποῦ θὰ φθάσῃ ἡ ἀσυδοσία σας; Ἡ ἀρνησιπατρία σας; Ἡ ἀναισθησία σας; 

Αταλάντη: Πέρασαν από τη λαϊκή για…ψώνια και λήστεψαν και την τράπεζα στη συνέχεια.

Ο νομός Φθιώτιδας έχει εξελιχθεί σε «πεδίο βολής» αλλοδαπών κακοποιών οι οποίοι πρακτικά λυμαίνονται όλη την περιοχή και με περίσσιο θράσος, το οποίο φυσικά αντλούν τόσο από τη δύναμη των όπλων τους όσο και από την αδιαφορία των αρχών.

Έτσι τρεις αλλοδαποί, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας,  όπως αναφέρει to lamiareport λήστεψαν σήμερα την Αγροτική Τράπεζα στην Αταλάντη. Το κωμικοτραγικό στοιχείο σε όλη την υπόθεση είναι πως οι ληστές οι οποίοι φορούσαν κουκούλες «παρέλασαν» πρώτα επιδεικνύοντας τον οπλισμό τους μέσα από τη λαϊκή αγορά της Αταλάντης μπήκαν στην τράπεζα έκαναν τη ληστεία και αποχώρησαν πάλι πεζή μέσα από τη λαϊκή σαν να μην συμβαίνει τίποτα! Και ευτυχώς δηλαδή –πλην της ληστείας- δε συνέβη τίποτα άλλο.

Τέτοια φαινόμενα δυστυχώς, θα μπορούσαν να προκαλέσουν μόνο γέλιο εάν δεν αφορούσαν την ασφάλεια της κοινωνίας. Η εγκληματική όμως μετανάστευση, με την έννοια του πλιάτσικου –δηλαδή ερχόμαστε ληστεύουμε-σκοτώνουμε και μετά φεύγουμε για να επιστρέψουμε πάλι αργότερα- αν και δεν είναι ένα νέο «φρούτο» τα τελευταία χρόνια σημειώνει ιδιαίτερη αύξηση.

 Η χώρα έχει καταντήσει ιδιαίτερα ελκυστικό τόπος, εκτός από τουρίστες, και  για εγκληματίες «τουρίστες» εξαιτίας των χαλαρών -μέχρι του σημείου του φραπέ- μέτρων που υπάρχουν εκεί που παλαιότερα συνηθίζαμε να λέμε ότι υπάρχουν σύνορα και «πύλες» εισόδου. Οι «τουρίστες» αυτοί προέρχονται από χώρες όπως η Αλβανία –κυριότερα- αλλά και ορισμένες υπερκαυκάσιες δημοκρατίες όπως η Γεωργία, η Τσετσενία το Ουζμπεκιστάν (ένας από τους δολοφόνους των δύο παιδιών της ΔΙ.ΑΣ αναζητείται κάπου εκεί στους πρόποδες του Καύκασου)

Το ότι  έχουμε εξελιχθεί σε χώρα περιορισμένης κυριαρχίας είναι γνωστό, το ότι όμως είμαστε χώρα μηδενικής κυριαρχίας πια, ίσως είναι κάτι καινούργιο. Μέχρι να το συνηθίσουμε και αυτό.  (defencenet)

Πήραν με τη σειρά τα διαμερίσματα και όταν κάποιος προσπάθησε να τους εμποδίσει να διαφύγουν, του επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα…
Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς που διέρρηξαν 3 διαμερίσματα, ένα στην πόλη της Νέας Αρτάκης Ευβοίας και δύο σε οικοδομικό συγκρότημα στην περιοχή «Έξω Παναγίτσα» Χαλκίδας, από τα οποία αφήρεσαν πλήθος χρυσαφικών, κοσμημάτων και τιμαλφών μεγάλης αξίας καθώς και χρήματα.

Στη συνέχεια, οι δυο τους, αποχωρώντας από το οικοδομικό συγκρότημα, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν ελαφρά ένοικο γειτονικού διαμερίσματος, ο οποίος προσπάθησε να εμποδίσει τη διαφυγή τους.

Οι αστυνομικοί, που εν τω μεταξύ ειδοποιήθηκαν, καταδίωξαν και συνέλαβαν τον 35χρονο αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου βρήκαν τα κλοπιμαία καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία. Παράλληλα, κατάσχεσαν και το αυτοκίνητο του συλληφθέντος, που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις μετακινήσεις τους.

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τον συνεργό του 35χρονου που διαφεύγει. (ἐγκληματικότητα)

καὶ αὐτό: 


Κι αὐτό:

 Ογδοντάχρονη γυναίκα χτύπησαν και λήστεψαν δύο άγνωστοι μέσα στο σπίτι της στις 4.40 τα ξημερώματα στην οδό Παναγίας Γιάτρισσας στην Αρτέμιδα.

Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας, την ώρα που κοιμόταν, την ακινητοποίησαν, τη χτύπησαν με γροθιές σε διάφορα σημεία του σώματός της, της άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διάφορα αντικείμενα και εξαφανίστηκαν.

Η 80χρονη διακομίστηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Επτά ληστείες έγιναν χθες σε όλη την Αθήνα. Οι δράστες “του δρόμου” προτιμούν ηλικιωμένους και ειδικά γυναίκες και το απέδειξαν και το τελευταίο 24ωρο.

Πρώτο θύμα μια 80χρονη στο Μενίδι όπου δυο ληστές της επιτέθηκαν στη μέση του δρόμου και της άρπαξαν την τσάντα. Λίγο αργότερα θύμα έπεφτε μια 76χρονη στα Λιόσια, μπήκε στο στόχαστρο ενός νεαρού λόγω… χρυσής αλυσίδας. Και στην Αγία Παρασκευή το θύμα ήταν γυναίκα. Ένας άνδρας πέρασε δίπλα σε μια 69χρονη και της άρπαξε την τσάντα.

Την ίδια τύχη είχε όμως και ένας 49χρονος άνδρας στον Κολωνό, οι τρεις δράστες τον απείλησαν και του άρπαξαν 300 ευρώ και το ρολόι.

Λίγο αργότερα στο στόχαστρο μπήκαν τα καταστήματα. Πρώτα στην οδό Λένορμαν στον Κολωνό, όπου τρια άτομα μπήκαν σε μανάβικο και άρπαξαν απ’ τον 47χρονο ιδιοκτήτη όσα χρήματα ε’ιχε στο ταμείο. Σειρά πήρε μετά ένα μίνι μάρκετ στη

Ζήνωνος κάτω απ’ την Ομόνοια όπου δυο ληστές άρπαξαν 200 ευρώ από τον ιδιοκτήτη από το Μπαγκλαντές, ενώ λίγο αργότερα στην ίδια θέση βρέθηκε και η ιδιοκτήτρια ενός πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στα Βριλήσσια, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με το μαχαίρι ενός δράστη.  (newsit)

Νὰ μὴν ἀναφερθῶ στὸν Μανώλη. Νὰ μὴν ἀναφερθῶ στὰ δεκάδες καθημερινά περιστατικά… Νὰ μὴν ἀναφερθῶ ΠΟΥΘΕΝΑ ἀλλοῦ ἐκτὸς αὐτῶν ποὺ συνέβησαν μόλις τώρα…. Τὶς τελευταῖες ἡμέρες… Ὅλη ἡ Ἑλλάδα μας μὲ τὶς μεθοδεύσεις τῶν πολιτικάντηδων, ἔχει μετατραπεῖ σὲ ἕνα ἀπέραντο ἁλώνι ποὺ ὅλοι ἔχουν δικαιώματα, ἐκτὸς τῶν Ἑλλήνων. Ὅλοι χρήζουν προστασίας, ἐκτὸς τῶν Ἑλλήνων. Ὅλοι χρήζουν βοηθείας ἐκτὸς τῶν Ἑλλήνων. Ὅλοι δροῦν ὅπως γουστάρουν, ἐκτὸς τῶν Ἑλλήνων! Ὅλοι οἰ καταπατητές μας μᾶς διαλύουν καθημερινῶς… Κι ἐμεῖς… Τό ἀπολαμβάνουμε;
Ἔως πότε; Καὶ γιατί τοὺς τὸ ἐπιτρέπουμε ἀκόμη;

φωτογραφία ἀπὸ ἐδῶ 
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply