Προσπαθοῦν νὰ καταστρέψουν καὶ τὴν τελευταία βιομηχανία μας;

Τὸν τουρισμό; Διότι κατέστρεψαν ὅλην τὴν βιομηχανικὴ ὑποδομὴ ἐν Ἑλλάδι. Συνειδητά! Δεκαετίες τώρα ἀποδομοῦν καὶ καταστρέφουν. Τώρα; Θὰ τοὺς τὸ ἐπιτρέψουμε; Ξέρετε γιὰ πόσες χιλιάδες ἐργαζομένους συζητᾶμε; Ξέρετε πόσες οἰκογένειες θὰ μείνουν ἄνευ εἰσοδήματος; Μήπως πρέπει νά γίνῃ κάτι ΤΩΡΑ; 

Ἀπό Κόρκο τό παρακάτω γιὰ Ῥόδο, Χανιὰ  καὶ Σαντορίνη:

Οι λαθρομετανάστες θα καταστρέψουν και τον τουρισμό

 Δεν φτάνει που οι εικόνες ντροπής στην Αθήνα και την υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα απωθούν τους τουρίστες, οι οποίοι είναι πλέον η έσχατη λύση για να μπει κάνα φράγκο στα ταμεία του κράτους, Οι λαθρομετανάστες θα καταστρέψουν και τον τουρισμό της νησιωτικής Ελλάδας. 

Οι επιρρεπείς στο έγκλημα Αλβανοί, βροντοφώναξαν παρόν και πάλι:Συναγερμός σήμανε τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα από τα πιο τουριστικά σημεία της χώρας στην Σαντορίνη, όταν δυο συγγενείς αλβανικής καταγωγής άρχισαν να…  διαπληκτίζονται και ξαφνικά… άστραψαν τα μαχαίρια, με αποτέλεσμα ο ένας να βρεθεί στο νοσοκομείο και ο άλλος στα κρατητήρια.

Το αιματηρό επεισόδιο μεταξύ των δυο αλλοδαπών εκτυλίχθηκε στην κεντρική πλατεία των Φηρών, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Ξαφνικά, ο ένας από αυτούς έβγαλε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε με αυτό στην κοιλιακή χώρα τον ομοεθνή συγγενή του ηλικίας 22 χρόνων με τον οποίο διαπληκτιζόταν.

Aμέσως μετά τον τραυματισμό, ο τραυματίας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε. Όμως, λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα εντοπίστηκε από αστυνομικές δυνάμεις του νησιού, συνελήφθη και ανακρίνεται για να εξηγήσει και το κίνητρο της πράξης του. 

Κάλυπτε τον δολοφόνο του φίλου της!

Ακόμη και μετά τη σύλληψη του δράστη, παραμένει σκοτεινό το κίνητρο της δολοφονίας του 25χρονου Αλγερινού που βρέθηκε νεκρός σε μια μάντρα οικοδομικών υλικών στον Κίσσαμο Χανίων. Η Ελληνίδα φίλη του θύματος, που κρατείται για υπόθαλψη εγκληματία, ισχυρίστηκε ότι αποπειράθηκε να την… βιάσει και ο δράστης την έσωσε!

Οι προσαγωγές υπόπτων που ακολούθησαν την ανακάλυψη της σορού του δολοφονημένου μετανάστη, οδήγησαν στη σύλληψη ενός 24χρονου Ιρανού που ομολόγησε με λεπτομέρειες ότι τραυμάτισε το θύμα με μαχαίρι στον λαιμό και στη θωρακική χώρα και οδηγείται στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Χανίων συνέλαβαν και μια 46χρονη Ελληνίδα που, αν και ήταν αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος και γνώριζε τον δράστη, προσπάθησε να παραπλανήσει τις αστυνομικές αρχές για να εμποδίσει τη σύλληψή του! Όταν εκείνος ομολόγησε, η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τον Αλγερινό επειδή εκείνος της επιτέθηκε για να την βιάσει! Το μπέρδεμα για την προανάκριση, είναι ότι σύμφωνα με μαρτυρίες η Χανιώτισσα διατηρούσε ερωτική σχέση με το θύμα!
Π.Θ.

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών στη Ρόδο
Συνελήφθησαν σήμερα στις 15:15, από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στην περιοχή Κολύμπια Αφάντου στη Ρόδο, δύο άνδρες ηλικίας 32 και 35 ετών αντίστοιχα, καθώς και ένας 27χρονος Αλβανικής υπηκοότητας για κατοχή ναρκωτικών.

Σε έρευνα που έκαναν οι αρχές στο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο όπου επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 685 γραμμάρια ηρωίνης και δύο κινητά τηλέφωνα.

Γιὰ τὴν Ἀθήνα ἂς μὴ τὸ θίξουμε.. Οὔτε γιὰ τὴν Ἡγουμενίτσα.. Οὔτε γιὰ τὴν Πάτρα… Οὔτε γιὰ τὴν Θεσσαλονίκη… Οὔτε γιὰ τὸ Ἡράκλειο… Οὔτε γιὰ …… ὅλην τὴν Ἑλλάδα…

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο Σομαλοί μετανάστες είναι βασικοί ύποπτοι για το έγκλημα, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν συλληφθεί.

Οι δράστες είχαν ξυλοκοπήσει τον άτυχο 25χρονο σε όλο του το σώμα, με γροθιές, κλωτσιές και ξύλα και τον μαχαίρωσαν 17 φορές. Σαν να μην έφτανε αυτό, έγδαραν με μαχαίρι το δέρμα της κεφαλής του και το έκοψαν. Έκρυψαν το πτώμα σε μία κουβέρτα και το εγκατέλειψαν στην οδό Πατρών-Κλάους, κοντά στο Πελοποννησιακό στάδιο. Διερχόμενος οδηγός εντόπισε το πτώμα και ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος του 25χρονου επήλθε συνεπεία των βασανιστηρίων. (ἀντίστασις)

Ὅπως βλέπετε, τὰ ἐγκλήματά τους ποὺ ἀφοροῦν νομίμους, δὲν τὰ ἀναφέρω… Ἀλλὰ μία πρόχειρη ἔρευνα στὸ διαδίκτυο μᾶς δείχνει πολλά:
 κι αὐτό εἶναι διαφωτιστικότατον:
Κάνουν καὶ διαφήμισι ὅπως βλέπετε…

Ὁ τουρισμός; Πάει περίπατο κι αὐτός;  Δῆλα δή ὅλοι οἱ Ἕλληνες στὴ φτώχια;  Καὶ τοὺς ΛΑΘΡΟεποίκους ποιός θὰ τοὺς μαζέψῃ; Οὐδεῖς;

Υ.Γ. 1.  Νὰ ἕνας καλός λόγος γιὰ νὰ κατέβῃ κάποιος στό Σύνταγμα. Νὰ βρῇ κάτι Παπουτσῆδες, κάτι Σαραγκούσηδες, κάτι Πάκηδες, κάτι Σαραγκούσαινες, κάτι ΓΑΠατους, κάτι Καστανίδηδες καὶ νὰ ΑΠΑΙΤΗΣῌ  τὴν προστασία τῆς τελευταῖας μας βιομηχανίας… Ἠ μήπως κάποιοι τὴν θεωροῦν κι αὐτήν χαμένη γιὰ χαμένη;
Υ.Γ.2. Ἐκτὸς κι ἐὰν κάποιοι θέλουν νὰ ἀγοράσουν ὅσο ὅσο τὶς ἐπιχειρήσεις ἀπὸ Ἕλληνες γιὰ νὰ τὶς νέμονται οἱ ἴδιοι ὅταν θὰ ἀποφασίσουν νὰ καθαρίσουν τόν τόπο… Σενάριο; Δὲν νομίζω… Γιὰ νὰ θυμηθοῦμε τί ἀκριβῶς ἔγινε στὸ κέντρο τῶν Ἀθηνῶν; Ἐπανάληψις παρακαλῶ…. 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply