Μᾶς πήρανε χαμπάρι

Ἐπικρατεῖ ἡ ἀντίληψις,  (μᾶλλον ὡρισμένοι προσπαθοῦν νά μᾶς πείσουν) ὅτι ἡ Ἑλλάς εἶναι ἡ χώρα εἰσόδου τοῦ 80%  τῶν λαθρομεταναστῶν τῆς Εὐρώπης ἀλλά ὄχι ὁ τελικός προορισμός τους. Ἐπίσης, ὡρισμένοι (ἔτσι δηλώνουν, τουλάχιστον) ἀριστεροαναρχοαλληλέγγυοι,προσπαθοῦν μέ θεμιτούς καί ἀθεμίτους τρόπους νά δωθοῦν ἔγγραφα ἤ νομιμοποιήσεις ὅσων λάθρομεταναστῶν εἰσέρχονται σέ Ἑλληνικό ἔδαφος. Μᾶλλλον, κάτι ἄλλο κρύβεται πίσω ἀπό αὐτήν τήν ἀλληλεγγύη καί τόν “ἀνθρωπισμό”. Μᾶς ἔχει μάθει ὅλος ὁ πλανήτης καί κυρίως αὐτοί πού ἐνδιαφέρονται (ποιοί ἐκτός ἀπό τούς λαθρομετανάστες; Δέν εἶναι τοῦ παρόντος). Ὅσοι καταφέρουν νά φύγουν ἀπό τήν Ἐλλάδα – δύσκολο ἡ φυγή. Πιό εὐκολα μπαίνει κάποιος στήν Ἑλλάδα παρά φεύγει. Σέ αὐτό, εἴμαστε ἄπιαστοι. Τούς ἀφήνουμε καί εἰσέρχονται ἀλλά δέν τούς ἀφήνουμε νά φύγουν. Αὐτό τό ἔχουμε καταφέρει, τρομάρα μας. Ὅσοι λοιπόν καταφέρουν παρανόμως νά εἰσέλθουν σέ ἄλλες χῶρες τῆς ΕΕ κλπ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ. Ὁ γυρισμός στήν Ἑλλάδα, εἴπαμε. Πανεύκολος. Παλιά μου τέχνη, κόσκινο. Γιατί ἐπιστρέφουν; Δεῖτε:

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τελευταία έκαναν την εμφάνισή τους σε κωμόπολη μια παρέα Βορειοαφρικανοί λαθρομετανάστες που είχαν μείνει κάποιο διάστημα δουλεύοντας σε ροδάκινα και μετά έφυγαν στην Ευρώπη αφού πλήρωσαν δουλέμπορους γι αυτό το σκοπό. Παραξενεύτηκαν οι κάτοικοι όταν τους είδαν και τους ρώτησαν γιατί ήρθαν πίσω.
Η απάντηση που πήραν ήταν:
– Ευρώπη πολύ ντίσκολα, δε βρίσκει δουλειά, δεν αφήνει αστυνομία να πουλάω στο ντρόμο, πολύ κτυπάει αστυνομία εκεί……Εδώ είναι παράδεισο, εδώ ντουλεύει, ντεν ντιώκνει εμένα, αν εγώ άρρωστος πάει νοσοκομείο κωρίς λεφτά, ήρτα και δε φύγει πια!
Τα λόγια αυτά ακριβώς μου μετέφερε άνθρωπος που μίλησε μαζί τους. Δεν περίμενα ότι θα έλεγε ένας λαθρομετανάστης την απόλυτη αλήθεια που βγαίνει μέσα από τα blogs, την αλήθεια που ο κάθε Έλληνας έχει μέσα του και πικραίνεται, ότι δηλαδή η Ελλάδα είναι η ώρα του «εμπάτε σκύλοι αλέσετε».
Τα τελευταία χρόνια γίνεται προσπάθεια να πεισθούμε εμείς οι Έλληνες ότι η Ελλάδα δεν είναι τελικός προορισμός των λαθρομεταναστών αλλά ενδιάμεση στάση κι αυτό ως ένα σημείο ήταν αλήθεια αλλά μόνο για τα προηγούμενα χρόνια. 
Σκοπός αυτής της προπαγάνδας είναι για να ενδώσουμε στο να τους δοθούν νομιμοποιητικά έγγραφα προκειμένου να εξαφανιστούν από τη χώρα μας και να πάνε στην κεντρική Ευρώπη γιατί, κυρίως, αυτός ήταν ο προορισμός τους. Σήμερα έχουν αλλάξει άρδην αυτά τα δεδομένα και η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε χώρα τελικού προορισμού.
Κάποιοι από τους λαθραίους τα καταφέρνουν με τη βοήθεια των κυκλωμάτων να πάνε σε άλλες χώρες της Ευρώπης. (Να σημειωθεί ότι όσοι προσπαθούν από μόνοι τους πιάνονται από την αστυνομία). Όσοι τα κατάφεραν και πήγαν εκεί που ήθελαν, δεν έμειναν καθόλου ευχαριστημένοι. Ο λόγος είναι ότι οι άλλες χώρες της Ευρώπης είναι σοβαρές χώρες και ξέρουν να προστατεύουν τους πολίτες τους. Οι λαθρομετανάστες εκεί δεν μπορούν να επιβιώσουν. Δυσκολεύονται πολύ να βρουν σπίτι να μείνουν, δεν τους νοικιάζουν ούτε τρώγλες επειδή φοβούνται μην τους αντιληφθούν οι αρχές κι εκεί πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα και άλλου είδους ποινές, μέχρι και φυλάκιση για τους παραβάτες ιδιοκτήτες κατοικιών.
Για εγκαταλειμμένα κτίρια ούτε λόγος, δεν είναι γελοίοι οι Ευρωπαίοι να επιτρέπουν καταστάσεις εκβιασμού τύπου Υπατίας. Από δουλειά πάλι πολύ δύσκολα. Δεν τους προσλαμβάνουν επειδή φοβούνται. Εδώ συντρέχουν πάλι οι ίδιοι λόγοι όπως και στις ενοικιάσεις κατοικιών. Η μαύρη εργασία διώκεται στην Ευρώπη για τους εργοδότες με αυστηρότατες ποινές, ιδιαίτερα αν έχουν πάρει στη δουλειά τους οικονομικούς μετανάστες χωρίς έγγραφα διαμονής και εργασίας.
Ακόμα και για τους νόμιμους μετανάστες η ζωή είναι δύσκολη επειδή τα ευρωπαϊκά κράτη (πλην Ελλάδας) έχουν καθιερώσει αυστηρές ποσοστώσεις αλλοδαπών παιδιών για εγγραφές σε παιδικούς σταθμούς, φοιτητικές εστίες, κλπ. αλλά και σε χώρους εργασίας. Ο εργοδότης είναι υποχρεωμένος να εφαρμόσει την αρχή της ποσόστωσης στην επιχείρησή του που σημαίνει 3 μετανάστες για 10 γηγενείς. Σε ορισμένες χώρες δεν επιτρέπεται η πρόσληψη μεταναστών σε πολύ μικρές επιχειρήσεις που απασχολούν 1 με 2 υπαλλήλους εκτός και αν δεν βρίσκονται ντόπιοι να δουλέψουν αλλά αυτό πρέπει να αποδειχθεί, διαφορετικά ο εργοδότης είναι υπόλογος στην αστυνομία και στο δικαστήριο. Σε κάποιες άλλες χώρες πάλι έχουν προκαθορίσει από ποιες ακριβώς δουλειές επιτρέπεται να συγκεντρώσουν τα ένσημά τους οι μετανάστες. Κάποια επαγγέλματα όπως του δημοσιογράφου είναι εκτός λίστας. Μπορείς να είσαι δημοσιογράφος εθελοντής αλλά όχι να συγκεντρώνεις ένσημα από αυτό το επάγγελμα. Κατά τον ίδιο τρόπο είναι εκτός λίστας κι άλλα επαγγέλματα. 
Με τα μάτια μου έχω δει δημοτική αστυνομία στη Γαλλία να ψεκάζει παράνομα εμπορεύματα που τα πουλούσαν μαύροι. Μιλάμε βέβαια για πολύ μικρής έκτασης παραεμπόριο. Το χάλι που έχουν οι ελληνικές πόλεις δεν περιγράφεται και είναι ντροπή για όποιους δημάρχους δεν λαμβάνουν αυστηρά μέτρα για την πάταξη του παραεμπορίου. Ελπίζουμε να εφαρμοστεί σύντομα η τροπολογία που πέρασε τη Βουλή που επιτρέπει τη χρήση σπρέυ για την πάταξη του παραεμπορίου που έχει στερήσει το ψωμί από τόσους Έλληνες εργαζομένους, έχει κλείσει τόσα μαγαζιά, έχουν οδηγηθεί σε αυτοκτονία τόσοι συμπατριώτες μας από τους λαθρομετανάστες που νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν σε μια ξένη χώρα, χωρίς να υπολογίζουν τους Έλληνες. 
Συνεπώς, ούτε ένας λαθρομετανάστης να μην πάρει χαρτιά προκειμένου να πάει στην Ευρώπη γιατί με μαθηματική ακρίβεια θα επιστρέψει πίσω νόμιμος αυτή τη φορά. Θα παίρνει δουλειές από Έλληνες, θα γκετοποιεί ολόκληρες περιοχές και θα προσπαθεί να ισλαμοποιήσει την περιοχή που ζει, αυτά που συμβαίνουν σήμερα. Τότε θα είναι ακόμα χειρότερα γιατί δεν θα έχουν το φόβο της απέλασης ούτε στο ελάχιστο.
Μόνη λύση είναι να γίνουν απελάσεις και να μπουν αυστηρές ποσοστώσεις στην παρανομή των μεταναστών, σε εργασιακούς χώρους και σε χώρους παιδικών σταθμών και Πανεπιστημίων. Επίσης να καθιερωθεί λίστα επιτρεπόμενων επαγγελμάτων για μετανάστες όπως και στο εξωτερικό.
Έτσι μόνο θα προστατευθεί ο Έλληνας που υποφέρει από την παρουσία τους, ότι δηλαδή γίνεται και στην Ευρώπη την οποία εκπολίτισαν οι Έλληνες αλλά εξ αιτίας της κυβέρνησης του Πασόκ με τις λανθασμένες πολιτικές της και με την ανοχή της στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, η Ελλάδα που μεταλαμπάδευσε τον πολιτισμό σε όλο τον κόσμο τώρα κινδυνεύει να καταστραφεί. 

ἐγκληματικότητα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply