Ὅταν σκάβῃς τὸν λᾶκκο τοῦ ἄλλου…

Κάποιαν στιγμὴ θὰ πέσῃς μέσα.

Αὐτὸ ἔχουμε κι ἐδῶ.

Βέβαια εἴχαμε μίαν πτώσι μόνον.

Ἀλλὰ ἂς μὴν ἀνησυχοῦμε. Ἔρχεται ἡ ὁλική πτώσις τους σιγά σιγά. 

Ἀναμένομεν.

Φιλονόη.

Ψεκάστε, ψεκάστε κάτι θα… πέσει

Άλντους Χάξλεϋ: “Τα μεγάλα μυστικά κρύβονται πάντα σε κοινή θέα”

Τετάρτη 18 Μαΐου, ναυτική βάση των ΗΠΑ στο Point Mugu στην Santa Monica της Καλιφόρνια. Κατά την απογείωση του αεροπλάνου Boeing 707 της Omega Airlines – συνεργάζεται και επισήμως με τον στρατό – από τη ναυτική βάση συμβαίνει ένα τρομερό ατύχημα.

Ο πιλότος χάνει τον έλεγχο, το αεροπλάνο γλυστράει εκτός του αεροδιαδρόμου και συντρίβεται. Ένα ακόμη αεροπορικό ατύχημα; Όχι ακριβώς!

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι τραβηγμένες την επόμενη ημέρα του ατυχήματος,  Πέμπτη 19 Μαΐου, και απεικονίζουν το αεροπλάνο σε μία λίμνη που θυμίζει λειωμένο αλουμίνιο. Προσέξτε δεν κάηκε στα φτερά όπου είναι οι κινητήρες αλλά στην άτρακτο.

Δείτε επίσης και το βίντεο στο elora.gr

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση στο αεροπλάνο επέβαιναν τρία άτομα που «τραυματίστηκαν ελαφρά», αλλά κανένας δεν ξέρει ποιοι ήταν και κανένας δεν τους έχει δει να μιλάνε για το ατύχημα. Επίσης λένε ότι ήταν ένα μεταφορικό (cargo) αεροπλάνο που μετέφερε «καύσιμα αεροπλάνων». 

Αν όμως μετέφερε πράγματι απλώς καύσιμα γιατί η «λίμνη» γύρω από το αεροπλάνο δεν πήρε φωτιά; Και αν ήταν όντως καύσιμα αεροπλάνου γιατί αυτή η ασημένια κηλίδα; 

Όταν αποκλείσεις όλες τις πιθανές λύσεις μένει μόνο μια, η απίθανη: Το αεροπλάνο συμμετείχε – είτε απευθείας είτε προμηθεύοντας στον αέρα τα ασημένια ψεκαστικά αεροπλάνα που βλέπουμε συχνά πυκνά και στον ελληνικό ουρανό – σε αεροψεκασμούς!

Τα μεταλλικά στοιχεία των «χημικών ουρών» (chemtrails), άλλωστε, δεν είναι παρά ενώσεις Αλουμινίου και Βαρίου. Όπως δηλαδή αυτή η ασημένια κηλίδα γύρω από το διαλυμένο αεροσκάφος της Omega Airlines.

Προσέξτε επίσης το “Ω” στην ουρά του. Θεωρείται το σύμβολο της καταστροφής… 

Ο Δρ. Νίκος Κατσαρός αποκαλύπτει

ΕΝΑΣ διακεκριμένος ειδικός επιστήμονας, ο Δρ. Νίκος Κατσαρός, συνεργάτης στο «Δημόκριτο» τέσσερις φορές πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Χημικών, π. Γραμματέας Ερευνας και Τεχνολογίας και π. Πρόεδρος του ΕΦΕΤ μιλώντας στον συνεργάτη μας Κώστα Παπαπαναγιώτου για το αεροπλάνο με ψεκαστικά που κατέπεσε στις ΗΠΑ (πρωτοσέλιδο θέμα της «Ε.Ω.» την περασμένη Παρασκευή http://www.elora.gr/portal/images/stories/pdfs/daily/2011/05/1307.pdf) τόνισε τα ακόλουθα:«Η «Ελεύθερη Ωρα» συνεχίζει τις πολύ σημαντικές, τις κυριολεκτικά συγκλονιστικές αποκαλύψεις της για τους χημικούς αεροψεκασμούς που γίνονται από αγνώστων στοιχείων και μυστηριώδους προέλευσης αεροπλάνα. Χημικούς αεροψεκασμούς που ανησυχούν όχι μόνο τους Ελληνες αλλά και άλλους λαούς που τους υφίστανται.

Και είναι πολύ αποκαλυπτική η πρόσφατη συντριβή αεροσκάφους σε αμερικανική ναυτική βάση των ΗΠΑ, στο Point Mugu της Santa Monica, που αναμφισβήτητα μετέφερε χημικά για αεροψεκασμούς, τα οποία είναι άγνωστης σύνθεσης και πιστεύεται ότι στοχεύουν τους ανθρώπους των περιοχών που ψεκάζονται, με σκοπό να επηρεάσουν το νευρικό τους σύστημα, την ψυχολογία τους και γενικά την υγεία τους.

Το ότι δίπλα στο καταστραφέν αεροσκάφος, που κατά την  απογείωσή του γλίστρησε εκτός του αεροδιαδρόμου και πήρε φωτιά, σχηματίστηκε μια «λίμνη» που έμοιαζε ασημένια και δεν κάηκε (άρα δεν περιείχε καύσιμα του φλεγόμενου αεροπλάνου), επιβεβαιώνει, ότι αυτό μετέφερε χημικά για αεροψεκασμούς, όπως ήδη ισχυρίζονται πολλοί ειδικοί.

Αλλά ποιοι κρύβονται πίσω από τους χημικούς αεροψεκασμούς που γίνονται τόσο συχνά και στην χώρα μας; Ασφαλώς κάποιοι αδίστακτοι εγκληματίες που πρέπει να στιγματισθούν. Και αυτό ακριβώς κάνει η θαρραλέα και μαχητική εφημερίδα σας, που φωτίζει το σκοτάδι της άγνοιας των πολλών, αποκαλύπτοντας την επικίνδυνη εναέρια δράση όσων έχουν σαν στόχο τους τον ελληνικό λαό και όχι μόνο…

Βεβαίως, το αεροσκάφος που συνετρίβη ήταν αμερικανικό, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία που να θεμελιώνουν απόλυτα ότι πίσω από τους χημικούς αεροψεκασμούς κρύβονται οι Αμερικανοί. Θα αναφέρω, όμως, ότι οι ΗΠΑ έχουν συμπεριλάβει στον προϋπολογισμό τους για την κλιματική αλλαγή 14,7 δισεκατομμύρια δολάρια και δεν αποκλείεται ένα ποσό από αυτά να διατίθεται για τους συγκεκριμένους αεροψεκασμούς με αεροπλάνα τους.

Και θέλω με την ευκαιρία αυτή να τονίσω, ότι καθήκον όλων μας είναι να αντιδράσουμε, ενημερώνοντας τους πάντες για την απειλή των χημικών αεροψεκασμών από αεροπλάνα άγνωστης ταυτότητας και προέλευσης και να ζητήσουμε από την ελληνική κυβέρνηση και τους διεθνείς οργανισμούς, πρωταρχικά δε από την Ευρωπαϊκή Ενωση και ερευνήσουν το όλο θέμα, αποκαλύπτοντας υπεύθυνα ποιοι είναι αυτοί που μας ψεκάζουν με χημικά και γιατί».

ἐλεύθερη ὥρα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply