Ἡ Γαλανόλευκος ἐναντίον τῆς δικτατορίας τοῦ λαθρομετανάστου

H συμβολική δυναμική αυτονόμηση της Γαλανόλευκης, που σαρώνει τις πλατείες και πως η αριστερά απέτυχε να επιβάλλει τη “δικτατορία του λαθρομετανάστη”.

Το κεντρικό στοιχείο που ανέδειξε τη μαζικότητα και τον αυθορμητισμό της “άνω” πλατείας Συντάγματος και την ξεχώρισε από τη μιζέρια των πάγκων “φοιτητικών εκλογών” και αριστερών καυγάδων των “σκηνιτών…” της “κάτω”,  -η οποία εκφυλίζεται γοργά, όπως πανθομολογούν σε “λαϊκές συνελεύσεις” και σάιτ- είναι αδιαμφισβήτητα η καταλυτική παρουσία της Γαλανόλευκης. 

Αγχωμένοι και εξαιρετικά ανήσυχοι, οι θιασώτες της κατάργησης του αδιαπραγμάτευτου δικαιώματος στήν ατομική, ιδιωτικη ιδιοκτησια και της ελευθερίας του Έλληνα πολίτη  (όπου το μνημονιοπασόκ τους πήρε άλλη μια φορά το κόκκαλο από το στόμα στην εφαρμογή του σοσιαλισμού –αυτό είναι το μνημονιο, και δη στην απεχθέστερη και νομενκλατούρικημορφή, αυτή του ουκρανικού γολοντομόρ-επιβολή λιμού καιγενοκτονίας), αντί να ασχολούνται με το μεσοπρόθεσμο, με τα μνημόνια, με το ευρώ, με την ύπαρξη ή όχι του χρυσού στην ΤτΕ, με τους μισθούς και τις συντάξεις, με τις γκρούπες που αδιαλλείπτως φραξιονίζονται, με πράγματα δλδ. που “τα παίζουν στα δάχτυλα”, όλη μέρα δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο, από το να μετράνε τον αριθμό των σημαιών στις πλατείες, να κλαίνε τη μαύρη-κόκκινη άσπλαχνη μοίρα τους και να σκέφτονται πως να επιβάλλουν τη “δικτατορία του λαθρομετανάστη“. Πολύ φυσικό να τους ενοχλεί λοιπόν η επανεμφάνισή της Ελληνικής σημαίας σε εξω-ποδοσφαιρικά/εξω-μπασκετικά πλαίσια. Εκεί δεν έχουν πρόβλημα, τη δίνουν την άδεια… Κλαίγονται, διότι ο “κακoμοίρης” ο λαθρομετανάστης δεν μπορεί να πάει στην πλατεία, όταν βλέπει την Ελληνική σημαία. Εφόσον λοιπόν έχει πρόβλημα στη θέα της σημαίας μας τι γυρεύει στην Ελλάδα; Πως θα γίνει λοιπόν να την εξαφανίσουν και αυτήν και εμάς από τις πλατείες, και πως θα γίνει να μετατοπιστεί η συζήτηση από το υπ. αρ. 1 πρόβλημα της χώρας – λαθρομετανάστευση και  βίαιος λαθροεποικισμός- προς μια ταξικο-ειδούς φύσεως, ακατάληπτη όπως πάντα μαρξιστική απεραντολογία, για το υπ. αρ. 2 πρόβλημα (μνημονιακή κατοχή και το μεσοπρόθεσμο);

Ε, δεν θα γίνει!

Το συμπέρασμα από 15 μέρες “πλατείας“, είναι ότι και η “κάτω” πλατεία και οι “λαϊκές συνελεύσεις” στις γειτονιές στήθηκαν για να εξυπηρετήσουν τη βίαιη επιβολή των λαθρομεταναστών. Έχω τύχει σε “λαϊκή συνέλευση” γειτονιάς, όπου απαγόρευσαν οποιαδήποτε άλλη συζήτηση εκτός μνημονίου, που θα ήθελαν να θέσουν οι παριστάμενοι στη συνέλευση, και τα ίδια μηνύματα λαμβάνω και από την “κάτω” πλατεία και από “λαϊκές-ο Θεός να τις κάνει-συνελεύσεις” σε πολλές γειτονιέςΑυτές δεν είναι συνελεύσεις, είναι η προσπάθεια επιβολής της “δικτατορίας του λαθρομετανάστη”. Γι’ αυτό εκφυλίζονται βέβαια, ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη μαζικά.
Όσο για τον τρόμο του κάθε ανθέλληνα στη σαρωτική θέα του συμβόλου που ανεμίζει στις πλατείες, του Ιερού Συμβόλου που υψώθηκε και τους πήρε φαλάγγι, μάλλον μεταφυσικός θα είναι… 

ἀλλενάκι

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply