Ἀγωνία γιὰ τὸ σπήλαιο τῶν Πετραλώνων καὶ τὸν Ἄρη Πουλιανό.

            ΑΓΩΝΙΑ για τον Καθηγητή Δρ. Άρη Πουλιανό και τον     

                  Αρχάνθρωπο του Σπηλαίου των Πετραλώνων

                                              Χαλκιδικής

 Ύπουλο, πολυμήχανο, πολύπλευρο, φονικό και καλά συντονισμένο το  συμβόλαιο θανάτου, γενοκτονίας, εξόντωσης και οριστικής εξαφάνισης  του Έλληνα και της Ελλάδος. Κάθε ίχνος της δημιουργικής μας  παρουσίας, χιλιάδες τώρα χρόνια σε αυτόν τον όμορφο, πολύπαθο  και πολύ αγαπημένο μας τόπο.

Πολλοί, μά πάρα πολλοί τον διεκδικούν και τον ορέγονται, ιδιαίτερα  στις μέρες μας. Με κάθε βιαίο, πρόστυχο και βάρβαρο τρόπο,  προσπαθούν και τώρα να μας τον πάρουν. Πιστεύουν οι άθλιοι ότι  θα τα καταφέρουν…διαβρώνοντας και γονατίζοντάς μας…Με λύσσα  ανύποτη το προσπαθούν. Κι εμείς καλούμαστε να σταθούμε και πάλι  όρθιοι και να μην το επιτρέψουμε, να πούμε πάλι το μεγάλο ΟΧΙ.

  Ο Αρχάνθρωπος των Πετραλώνων, ο πολύ μακρινός μας πρόγονος  και η σοβαρότατη και μοναδικότατη επιστημονική μελέτη και έρευνα  του Δρ. Άρη Πουλιανού, το πείσμα και η αφοσίωσή του, μας έδωσαν  τη βεβαιότητα που χρειαζόμαστε, ότι εμείς είμαστε αυτόχθονες σε  αυτόν τον τόπο μας. Δέν τον έχουμε κλέψει και πάρει σαν κατακτητές  από άλλους, ούτε έχουμε έλθει από αλλού, όπως κάποιοι βολεύονται  και είναι ταγμένοι να ισχυρίζονται.

 Βέβαια, οι έρευνες και οι μελέτες του Άρη Πουλιανού, τους χαλούν τα  ύπουλα και άνομα σχέδιά τους…  

 Ακόμα και τώρα, που τα Σπήλαια της Ελλάδος έχουν περάσει στην  εποπτεία του Υπουργείου Πολιτισμού, ακόμα και τώρα που η ψυχή  του Σπηλαίου των Πετραλώνων, ο Δρ. Άρης Πουλιανός, ο πολυβραβευμένος επιστήμων, ο διεθνώς αναγνωρισμένος για το έργο του, σε  αυτό ειδικά το μοναδικό Σπήλαιο, ακόμα και τώρα που αποβλήθηκε   από το ΄΄ φυσικό ΄΄ και επιστημονικό του χώρο,, κατά τη βαθιά  φθονερή, κακόβουλη, αντεθνική και προδοτική επιθυμία του  Ευάγγελου Βενιζέλου και των συν αυτώ, όχι μόνον του έχει απαγορευθεί  η περαιτέρω έρευνα και αυτή ακόμα η είσοδος στο Σπήλαιο, ακόμα  και τώρα όπως θα διαβάσουμε στο εξαιρετικό άρθρο του Κυρίου  Κώστα Σταυρόπουλου, το μίσος και η έχθρα αυτών των κάποιων για  το Σπήλαιο και αυτό που εκπροσωπεί, μεγαλουργούν και καταστρέφουν.  

 Το Σπήλαιο αυτό, ο θεματοφύλακας της μακρινής καταγωγής των  Ελλήνων, οικουμενικό επιστημονικό κέντρο της ανθρωπολογίας και  παλαιοντολογίας, υψίστης σημασίας και σπουδαιότητας, δοκιμάζεται  άγρια και κινδυνεύει. Έχει βλέπεις την ατυχία, να μην είναι μόνον ΄΄τουριστικό΄΄, όπως άλλα πολλά, αλλά ο ιερός εκείνος τόπος της  καταγωγής μας, ανεκτίμητο φυλακτό και προσκυνητάρι μας…Πώς  να το ανεχθούν και τιμήσουν όπως του αξίζει, οι δοσίλογοι και προδότες  που μας ΄΄κυβερνούν΄΄, οι εντολιοδόχοι ύπουλων συμφερόντων…

 Αγαπητές Αναγνώστριες!

Αγαπητοί Αναγνώστες!

 Όλοι μαζί, άς βομβαρδίσουμε κυριολεκτικά τους ιθύνοντες φονιάδες μας, με έντονες διαμαρτυρίες στον τύπο και το διαδίκτυο, για την εγκληματική τους συμπεριφορά προς τον επιστήμονα Δρ. Άρη Πουλιανό και τον Αρχάνθρωπό μας,  γιατί τώρα πιά, ήλθε ο καιρός και το πλήρωμα του χρόνου, για να πάρουμε εμείς την τύχη αυτού του ευλογημένου τόπου στα χέρια μας και να τον προστατέψουμε.

 Διεκδικούμε και απαιτούμε, την επιστροφή του Δρ. Άρη Πουλιανού,  αλλά και του συνεργάτη και συνεχιστή του έργου του Δρ. Νίκου  Πουλιανού , καθώς και όλων των ενδιαφερόμενων για τη μελέτη του  Σπηλαίου λοιπών επιστημόνων, στο Σπήλαιο των Πετραλώνων και στην απρόσκοπτη συνέχιση των πολύτιμων ερευνών και μελετών τους.

Υ.Γ. Για περισσότερες πληροφορίες, βλ.:

1.  Ανθρωπολογική Εταιρεία Ελλάδος ( ΑΕΕ )

  1. 2.     Ελεύθερη Σκέψη: Ο καθηγητής Άρης Πουλιανός υπό διωγμόν.
  2. 3.     Hellenic revenge:  Ο καθηγητής Άρης Πουλιανός εκδιώχτηκε

Από το Σπήλαιο Πετραλώνων.

  1. 4.     Athen – Berlin : Ο καθηγητής Άρης Πουλιανός υπό διωγμόν,

και λοιπές ιστοσελίδες για το ίδιο θέμα.

 

Βενετία Κάντζια

Αθήνα, 12.6.2011

πηγή: μήνυμα, φωτογραφία ἀπό ἐδῶ  

Σχετικὰ θέματα:

Ἄξιοι εἶναι; Σκοτῶστε τους!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Ἀγωνία γιὰ τὸ σπήλαιο τῶν Πετραλώνων καὶ τὸν Ἄρη Πουλιανό.

Leave a Reply