Ἡ "δημοκρατία" τοῦ μνημονίου ἐπετέθη στό λαό

Όποιος βρέθηκε, χθές,  στο Σύνταγμα, εκτός του ότι έφαγε τα δακρυγόνα και τα χημικά με το κουτάλι, από τα ΜΑΤ της Προεδρευόμενης Κοινοβουλευτικής «Δημοκρατίας», που έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική, αισθάνθηκε ταυτόχρονα απέραντη θλίψη, βλέποντας τον ειρηνικό λαό σαν δαρμένο σκυλί από τα όργανα του καθεστώτος, να διασκορπίζεται στους γύρω δρόμους και ειδικότερα κάτω προς την Ερμού και την Μητροπόλεως. Όλοι οι πολίτες ήταν φανερά….

αγανακτισμένοι και εκνευρισμένοι βρίζοντας συνεχώς το καθεστώς, αλλά έδειχναν μεγάλη αποφασιστικότητα για να επανέλθουν στις θέσεις τους, μέχρι την τελική κατάρρευση του καθεστώτος του μνημονίου.

Το σύνθημα «Ψωμί – παιδεία – ελευθερία, η χούντα δεν τελείωσε το 73» και το γνωστό σύνθημα εναντίον της αστυνομίας ήταν στα χείλη πλέον απλών πολιτών και όχι των γνωστών αγνώστων.
Όπως είχαμε γράψει και τις προάλλες το ψυχολογικό αδιέξοδο της πλατείας αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει σε γενικότερη λαϊκή εξέγερση.
Την ίδια ώρα, τα παπαγαλάκια του συστήματος που επέστρεψαν ξαφνικά στις θέσεις τους στα ΜΜΕ, έπιασαν δουλειά στην προπαγάνδα και σταυροκοπιούνται ότι δεν πρέπει να κινδυνεύσει δήθεν η πολύτιμη “δημοκρατία” τους.
Η “δημοκρατία” του μνημονίου.
Η “δημοκρατία” των συμφερόντων τους.
ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ!
(Visited 10 times, 1 visits today)
Leave a Reply