Ἐπὶ τέλους! Ἦλθε ἡ ὧρα νὰ λύσουμε τὸ δημογραφικό μας!

Ἐὰν δὲν ἀντιμετωπίσουμε μὲ χαμόγελο τὰ ὅσα ζοῦμε, κινδυνεύουμε νὰ πέσουμε σὲ μαύρη κατάθλιψι! Εἶναι ἄλλως τε γνωστὰ τὰ ὅσα συμβαίνουν πλέον μὲ τὶς αὐτοκτονίες στὴν χώρα μας. Κοντεύουμε νὰ πάθουμε ὅσα δὲν πάθαμε ἐπὶ τουρκοκρατίας…. Τέτοιος ἀφανισμός!

Θωμᾶς Παπατόλης γράφει μὲ κέφι… Καὶ μᾶλλον ἔχει δίκαιον…

Φιλονόη.

Ἐπὶ τέλους! Ἦλθε ἡ ὧρα νὰ λύσουμε τὸ δημογραφικό μας!

Μπράβο στο ΓΑΠ! Αυτό το παιδί τα έχει λύσει ΟΛΑ!

Στην αρχή έλυσε το κυκλοφοριακό. Η Θεσσαλονίκη είχε φτάσει (και με το ανέκδοτο που λέγεται “Μετρό”) στο σημείο μηδέν (ξέρεις εκεί που παίζεις τάβλι με το δίπλα οδηγό ή βγάζεις γκόμενα στη μέση της Τσιμισκή).

Με 1,70+ η βενζίνη, τα τέλη κυκλοφορίας, ασφάλιστρα και τη γενική αφραγκιά δεν κινείται τίποτα! Άδειοι δρόμοι. Καμιά δεκαριά κυβερνήσεις το προσπάθησαν.. αλλά ΜΟΝΟ ο ΓΑΠ το κατάφερε.

Μετά έλυσε το ενεργειακό πρόβλημα της χώρας. Αφού κόπηκαν 180.000 παροχές στη Θεσσαλονίκη και αφού πλέον ανάβουμε μόνο μια λάμπα (και αυτή LED) στο σαλόνι, σε λίγο θα εξάγουμε περισσευούμενο ρεύμα σε τρίτες χώρες! Air-condition? Πλάκα ΜΕ κάνεις?

Ο ΓΑΠ αξίζει ένα ακόμα βραβείο. Κακώς δεν του το δίνουν.. Έλυσε το μεταναστευτικό! Διάνοια!Φεύγουν οι μετανάστες γιατί στις χώρες τους είναι καλύτερα! Έβλεπα ένα ντοκυμαντέρ με ένα Τούρκο δουλέμπορο που έχει πρόβλημα! Οι μετανάστες από το Ιράκ προτιμούν να μείνουν στην Τουρκία! Είναι καλύτερα λένε. Έχει δουλειές! Ο φράχτης στον Έβρο τελικά θα κατασκευαστεί για.. τους Έλληνες.

Τώρα βάζει μπρος να λύσει και το δημογραφικό! Ο Αινστάιν τελικά είναι αυτιστικό σχολιαρόπαιδο μπροστά στο ΓΑΠ. Φημολογείται ότι μετά τη θητεία του ο ΓΑΠ θα ξαναγράψει (σωστά αυτή τη φορά) τη θεωρία της σχετικότητας.

Με την ευγενική χορηγία της ΔΕΗ ήρθε η ώρα να λύσουμε το δημογραφικό!
Αγοράστε (με ότι φράγκα σας έμειναν) κεράκια (φράουλα ή βανίλια), baby oil, ΚΥ Gel. Μην ξεχάσετε μπαταρίες για το φορητό CD/Mp3 player.
Κατεβάστε με (torrents) όλα τα καψουροτράγουδα (love collection 2011 κτλ). Επίσης θα σας χρειαστούν. 
Αγοράστε προφυλακτικά (η ασφάλεια προέχει) με γεύση λεμόνι, κεράσι, φράουλα, μπανάνα (απαραίτητο), με ραβδώσεις και με επιβραδυντικό. Οι παντρεμένοι κατ΄επιλογή μπορούν δημιουργήσουν και διαδόχους 🙂 Η γηραιότεροι πρέπει να προμηθευτούν viagra.
Μετά η ΔΕΗ θα μας κόψει το ρεύμα… (απεργίες από Δευτέρα)
Let’s Rock!
(Visited 25 times, 1 visits today)
Leave a Reply