Τὰ «δωράκια» τῶν 970.000 τῆς χἌννας…

Τὰ «δωράκια» τῶν 970.000 τῆς χἌννας...1

«Δώρο» 970.000 ευρώ στη ΓΣΕΕ από την Διαμαντοπούλου
01/10/2011 09:45

Απίστευτη πρόκληση δια χειρός κυρίας Άννας Διαμαντοπούλου, η οποία, με υπουργική απόφαση, επιχορηγεί τους συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ με 970.000 ευρώ.

Δηλαδή, την ώρα που η κυβέρνηση λαμβάνει τα σκληρότερα μέτρα που εξοντώνουν τα ελληνικά νοικοκυριά, το υπουργείο Παιδείας μοιράζει απλόχερα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.

Σε απόφαση που υπογράφηκε στις 29.07.2011 από τον προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης του υπουργείου Παιδείας αναφέρεται: «επιχορηγούμε το Κέντρο Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής και το ΙΝΕ της ΓΣΕΕ, για το 2011, με το ποσό του 970.000 ευρώ».Τὰ «δωράκια» τῶν 970.000 τῆς χἌννας...2

Ως εξοργιστική αντίφαση σημειώνεται ότι την ημέρα που το υπουργείο της κυρίας Άννας Διαμαντοπούλου επιχορηγούσε το Ινστιτούτο της συνδικαλιστικής οργάνωσης με το υπέρογκο ποσό, το υπουργείο Οικονομικών κατέθετε τροπολογία με την οποία μπαίνει «λουκέτο» σε δεκάδες φορείς του Δημοσίου, στο πλαίσιο της δημοσιονομικής εξυγίανσης.

Παράλληλα, την ώρα που η απόφαση δημοσιευόταν στην ιστοσελίδα της Διαύγειας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ηλίας Μόσιαλος έδινε διευκρινήσεις για το πώς και πόσοι υπάλληλοι θα βγουν σε εφεδρεία. (newscode)

970.000Τί «γαλαντόμοι» εἶναι ἐτοῦτοι καλέ; Τί ἁπλοχεριὰ εἰναι αὐτὴ ποὺ μᾶς βρῆκε; Πῶς τὸ καταφέρνουν καὶ ἀπὸ τὴν μία πετσοκόβουν κι ἀπὸ τὴν ἄλλην …λαδώνουν; Θὰ μοῦ πεῖτε πὼς αὐτὸ εἶναι τέχνη… Καὶ πὼς δὲν μποροῦν νὰ τὴν κάνουν ὅλοι… Καὶ πὼς αὐτὰ τὰ κουδουνισμένα εἶναι φτιαγμένα γιὰ νὰ κάνουν μόνον τέτοιου εἴδους τέχνη…

Ἐν τάξει… Τὸ ξέρω… Ἀλλὰ ὅπως κι ἐὰν τὸ κάνουμε, πάντα παθαίνω μίαν …ἔκπληξι ὅταν διαπιστώνω τὰ «ἔργα» τους!!!

Φιλονόη


(Visited 55 times, 1 visits today)
Leave a Reply