Θρησκευτικοί χῶροι σὲ ἐμπορικά κέντρα;

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΕ…ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

Στον Εφαρμοστικό νόμο του Μεσοπρόθεσμου, όπως δημοσιεύτηκε σήμερα στην εφημερίδα «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» και στο Κεφάλαιο Β, άρθρο 11, παράγραφος Β, αναφέρεται ότι στα δημόσια ακίνητα που θα εκποιηθούν σύμφωνα με το μεσοπρόθεσμο και για τις επιτρεπόμενες χρήσεις τους ως χώροι:

  1. Τουρισμού-Αναψυχής
  2. Επιχειρηματικά Πάρκα
  3. Θεματικά Πάρκα-Εμπορικά Κέντρα-Αναψυχή

θα περιλαμβάνουν στις δυνατότητες χρήσης των χώρων τους και ως θρησκευτικούς χώρους!

Για ποιους;

Όχι για τους χριστιανούς, αφού έχουν τους Ναούς τους!

Όχι για τους οπαδούς του Δωδεκάθεου, ή Πατρώας ή Εθνικής Θρησκείας, αφού βρίσκονται υπό «περιορισμό»!

Άρα δεν είναι τίποτε άλλο παρά η αποκάλυψη της πραγματικής πρόθεσης της Κυβέρνησης να  προωθήσει την Πολυπολιτισμικότητα με όλες τις καταστροφικές παρενέργειες, ενάντια στη θέληση του Ελληνικού Λαού.

Είναι δυνατόν Ελληνική Κυβέρνηση, Έλληνες υπουργοί, Έλληνες Βουλευτές, να επιτίθενται στην χώρα τους και στους ομοεθνείς τους.

Είναι δυνατόν η Ελληνική Εκκλησία να μην αντιδρά; Να μην καλεί τους Χριστιανούς σε ειρηνική εξέγερση;

Τρομάζω στην σκέψη ότι οδηγούμαστε σε ακραίες καταστάσεις, με ευθύνη μιας κατ΄επίφαση Ελληνικής Κυβέρνησης, η οποία αποδεικνύεται όργανο των οπαδών μιας ισοπεδωτικής Παγκοσμιοποίησης και που δυστυχώς εκβιάζει και κάνει συμμέτοχους στο έγκλημα άβουλους Έλληνες Βουλευτές.

Κατά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου θα πρέπει να λάβουν υπ’ όψιν ότι το διακύβευμα δεν είναι μόνον οικονομικό, αλλά αφορά την ίδια την ύπαρξη της χώρας και του έθνους των Ελλήνων.

Να καταψηφίσουν και να κατέβουν μαζί μας στην Πλατεία. Αν διαθέτουν ίχνος αξιοπρέπειας και Ελληνικής Συνείδησης. Αν αισθάνονται πρώτα Έλληνες και μετά Κομματικά υποχείρια. Αν βάζουν την Ιστορική τους Ευθύνη πάνω από τις παχυλές αποδοχές τους.

 Τους θυμίζω ότι η πίεση που ασκείται στους Έλληνες είναι ίδια με εκείνη που ασκείται κατά την φόρτιση ενός εξαιρετικά ισχυρού ελατηρίου. Όσο περισσότερο το φορτίζεις τόσο βιαιότερη θα είναι η εκτόνωσή του.

Ἰωάννης Δέμος,
οἰκονομολόγος.

φωτογραφία ἀπό ἐδῶ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply