Ἔκανε πάλι τό θαῦμα της ἡ Ἀννούλα

Ὀ Μωάμεθ, δέν ξέρω ἄν ἔκανε θαύματα, ἡ Ἀννούλα ὅμως, κατά κόσμον Ἄννα Διαμαντοπούλου, ὑπουργός ἀπαιδείας καί διά βίου ἀμαθείας, τό ἐκανε πάλι. Ἔσβησε πρόστιμο σέ τζαμί τῆς Ξάνθης, τό ὁποῖον εἶχε ἐπιβληθεῖ ἀπό τό 2007. Ἡ συγκεκριμένη δέν ἀνασχηματίστηκε. Ὄχι πού θά τήν πετοῦσε ἔξω ὁ ἀκατονόμαστος. Τέτοιο ζῆλο γιά τά μουσουλμανικά δρώμενα δέν τόν ἔχουμε “ξαναματαδεῖ” οὔτε σέ τούρκους!

Τό παρακάτω ἄρθρο ἀπό radar-gr 

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΣ: Διαγραφή προστίμου σέ τζαμί 

Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ
Σύμφωνα με πληροφορίες του ανταποκριτή της Σαμπάχ στην Αθήνα κ. Στέλιου Μπερμπεράκη, η υπουργός Παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου διέγραψε με μια μονοκονδυλιά πρόστιμο 700.000 Ευρώ που έβαλε η Πολεοδομία Ξάνθης για την κατασκευή αυθαίρετου κτίσματος στην αυλή του τεμένους Dolaphen που βρίσκεται σε απόσταση 13 χλμ από την πόλη.
Η κ. Διαμαντοπούλου στηρίχθηκε σε νόμο που αφορά το ευρύτερο κοινωνικό συμφέρον και διέγραψε το πρόστιμο, τερματίζοντας έτσι έναν δικαστικό αγώνα που ξεκίνησε το 2007.
Από το ίδιο δημοσίευμα πληροφορηθήκαμε ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει νόμο με τον οποίο οι μουφτήδες στη Δ. Θράκη θα εκλέγονται με τον ίδιο τρόπο που εκλέγεται και ο Οικουμενικός Πατριάρχης.
Αν αληθεύουν οι πληροφορίες του έγκριτου συναδέλφου θα πρόκειται για μια νέα νίκη της τουρκικής διπλωματίας που θέλει να εξομοιώσει τον θρησκευτικό ηγέτη 300 εκ. Ορθοδόξων με τους μουφτήδες της Ξάνθης και της Κομοτηνής, τη στιγμή που η ίδια διορίζει και δεν επιτρέπει την εκλογή των θρησκευτικών παραγόντων στην επικράτειά της.
Ας ελπίσουμε ότι θα μας έμεινε λιγάκι μυαλό ακόμα…
(Visited 20 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Ἔκανε πάλι τό θαῦμα της ἡ Ἀννούλα

  1. Αυτή τη μουσίτσα πως λέτε να την τιμωρήσουμε; Ας κάνουμε ένα brain storming…
    Ξεκινώ λοιπόν, έχουμε κάποια λέξη για να προσδιορίσουμε το αντίθετο του άξιου διδάσκαλου; δεν μου έρχεται κάτι, έκφραση που μπορούμε να χρησιμοποιούμε από εδώ και στο εξής για τον απαίδευτο τον οπισθοδρομικό και τον αμόρφωτο. Π.χ. Καλά παιδί μου που τα έμαθες αυτά τα γράμματα σε ποιο σχολείο πήγες μπας και σου έκανε η Διαμαντοπούλου ιδιαίτερα;
    Σε 20 χρόνια από τώρα να λέμε στα εγγόνια μας, όπως λέει και ο σοφός λαός με όποιον δάσκαλο θα κάτσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις μα εσύ δεν είχες κάν δάσκαλο, τη διαμαντοπούλου είχες

    • Αὐτὴν Γεωργία θὰ τὴν ἔχουμε στὰ νηπιαγωγεία, μὲ βουλωμένο στόμα, μὲ ἕνα τσεμπέρι καὶ θὰ καθαρίζῃ νύκτα ἡμέρα τὰ ὅσα ἀφήνουν οἱ μικρπὶ τύραννοι πίσω τους! Προτιμητέα τὰ ὁλοήμερα!!!

Leave a Reply