Εὐτυχῶς, τὸν σώσαμε τὸν πλανήτη!!!


Εὐτυχῶς, τὸν σώσαμε τὸν πλανήτη!!!

Εἶναι ἡ πρώτη φορὰ ποὺ θὰ ἀναδημοσιεύσω κείμενο τοῦ Δημοσθένους Λιακοπούλου. Δὲν ἔχω τίποτα μὲ τὸν ἄνθρωπο, ἀλλὰ ἕνα μεγᾶλο τμῆμα τῶν ὅσων μαθαίνω ὃτι λέει, μὲ κάνουν κι ἀναρωτιέμαι γιὰ τὸ ἐὰν αὐτὴ ἡ γῆ εἶναι γῆ ἤ ἥλιος.

Ἔν τάξει, συμφωνῶ, δὲν πρέπει νὰ ἔχουμε τὸ δικαίωμα ἐκφορᾶς λόγου γιὰ πράγματα καὶ πρόσωπα ποὺ δὲν γνωρίζουμε. Ὑπόσχομαι πὼς δὲν θὰ τὸ ξανακάνω. Θὰ προσπαθήσω νὰ μελετήσω κάποια του κείμενα, καὶ μετὰ θὰ συμπεράνω. 

Πρὸς ὥρας, τὸ παρακάτω μοῦ ἔστειλε φίλος, (ἀπὸ αὐτοὺς ποὺ θαυμάζουν τὸν Δημοσθένη) καὶ συμφωνῶ στὸ μεγαλύτερο τμῆμα του. Συνεπῶς τὸ ἀναδημοσιεύω καὶ ἀναμένουμε τὶς ἐξελίξεις στὸν πλανήτη ποὺ μόλις σώσαμε!!

(Μεταξύ μας; Δὲν τὸν σώσαμε ἀκόμη τὸν πλανήτη. Ἀκόμη ὅμως οἱ -κατὰ τὰ δικά τους δεδομένα- κοσμοεξουσιαστές, ἔτσι νομίζουν. Δὲν θὰ κρατήσῃ πολύ. Ἀλλὰ δὲν φοβᾶμαι. Ξέρω πὼς ἑτοιμάζονται νὰ μᾶς ἐκφράσουν τὴν εὐγνωμοσύνη τους μὲ κάθε τρόπο. Καὶ τότε ἐμεῖς θὰ ἀρχίσουμε τὰ γέλια καὶ κάποιοι τὰ κλάμματα.)

Φιλονόη.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΣΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ Η … ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι λεπτομέρειες δεν παίζουν ρόλο.

Υπάρχουν μόνο μερικά κομβικά σημεία, στα οποία, μέσα στο χαμό, πρέπει να εστιάσουν την προσοχή τους “όσοι μπορούν και βλέπουν”.

Το να λένε τα ελληνικά κανάλια προώθησης της προπαγάνδας και οι πολιτικοί στην Ελλάδα, ότι αν δεν ψηφιστεί δήθεν το μεσοπρόθεσμο μνημόνιο, θα πτωχεύσει η Ελλάς, αλλά και η Ευρώπη, πάει κι έρχεται, θα ήταν κατανοητό, στην προσπάθειά τους να πείσουν τον κόσμο να δεχθεί την απόλυτη οικονομική καταστροφή της χώρας.

Το να λένε όμως, το CNN και το BBC και τα άλλα μέσα προώθησης της προπαγάνδας σε παγκόσμιο επίπεδο, ότι άν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο στην ψωροκώσταινα, θα καταρεύσει η…..παγκόσμια οικονομία, πάει πολύ, αλλά και μας βάζει σε σκέψεις.

Γιατί προωθήθηκε παγκόσμια, σε όλους τους λαούς, η άποψη ότι αν πτωχεύσει η Ελλάδα, θα καταστραφεί η παγκόσμια οικονομία;

Μπορεί, όπως σας είχα πεί από τις 10/6/11, να αναβλήθηκε προσωρινά η τεχνητή παγκόσμια οικονομική κατάρευση, αλλά ξεκαθαρίστηκε, ότι εφόσον, την προωθούσαν, θα έλεγαν στον παγκόσμιο πληθυσμό ότι φταίνε οι Έλληνες.

Είναι σαν να λέμε δηλαδή, ότι αν κλείσει το τυροπιτάδικο στη γωνία καταρρέει η οικονομία της χώρας.

Γιατί λοιπόν τα παγκόσμια λαμόγια προωθούν τέτοια δυσφήμηση μιάς χώρας που δεν παράγει τίποτε, όπου οι συνδικαλιστάδες και οι παράλογα υψηλοί φόροι έχουν διώξει κάθε μονάδα παραγωγής και έχουν κλείσει ή έχουν διώξει σχεδόν κάθε υγιή επιχέιρηση; Μια χώρα που είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά στην παγκόσμια οικονομία;

Τι τους έχει πιάσει με την Ελλάδα; Από που και ως που μας ενέπλεξαν με τη μοίρα όλου του πλανήτη; Γιατί πέρασαν στον παγκόσμιο πληθυσμό το ότι η οικονομία και η μοίρα του εξαρτάται δήθεν από την Ελλάδα;

Αυτοί νόμισαν ότι προωθούν το δικό τους σχέδιο. Το σχέδιο δυσφήμισης των Ελλήνων. Το σχέδιο δυσφήμισης του εχθρού τους, όπως μας αποκάλεσε και ο Κίσσινγκερ.

Θέλουν δεν θέλουν όμως προώθησαν το σχέδιο του Θεού και δίδαξαν με την προπαγάνδα τους στους λαούς, ότι η μοίρα τους πράγματι εξαρτάται από τους Έλληνες.

Είδατε χθες χαρές και πανηγύρια όλα τα λαμόγια σε Ευρώπη και Αμερική; Ανέβηκαν όλα τα χρηματιστήρια σε όλο τον πλανήτη. Ανέκαμψε το ευρώ. Παγκόσμια λέει ανακούφηση!!! Άστα να πάνε!!!

Κάνανε λέει οι Έλληνες το καθήκον τους και σώθηκε όλος ο πλανήτης!!!!!!!!!!

Μη λέτε ψέματα ρε φραγκολεβαντίνοι. Οι Έλληνες δεν το κάνανε ακόμη το καθήκον τους.

Αλλά σας διαβεβαιώ ότι θα το κάνουν και ο πλανήτης θα σωθεί.

Μετά τιμής

Λιακόπουλος Δημοσθένης

(Visited 17 times, 1 visits today)
Leave a Reply