Νὰ τελειώνουμε μὲ τὴν πλατεία διότι οἱ Τοῦρκοι καραδοκοῦν!

Νὰ τελειώνουμε μὲ τὴν πλατεία διότι οἱ Τοῦρκοι καραδοκοῦν!Βρῆκαν φῶς καὶ μπῆκαν; Λάθος. Βρῆκαν τοὺς Ἕλληνες νὰ φαγώνονται καὶ ἐπαναλαμβάνουν αὐτὰ ποὺ μόνον γνωρίζουν. Πασχίζουν νὰ ἁρπάξουν (ἀπὸ ὅσα δὲν τοὺς ἀνῆκαν ΠΟΤΕ!!) κι ἄλλα, κι ἄλλα, κι ἄλλα… 

Νὰ τελειώνουμε μὲ τὴν πλατεία λοιπόν. Ὑπάρχουν ζητήματα πλέον ποὺ δὲν μποροῦν νὰ περιμένουν. Ὅπως οἱ ἐντελῶς θρασεῖς νεότουρκοι τῆς Θράκης. Αὐτοὶ ποὺ πασχίζουν, μὲ τὴν συνεργία Δραγώνα καὶ Φραγκουδάκη, νὰ τουρκοποιήσουν κάθε Πομᾶκο καὶ νὰ καταλάβουν κάθε Ἑλληνικό ἔδαφος. 

Νὰ τελειώνουμε λοιπὸν μὲ τὴν πλατεία. Ἔχουμε κι ἄλλα ἔργα νὰ παράξουμε.

Φιλονόη.

Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ καλεί σε στήριξη του κόμματος της μειονότητας στη Θράκη!

Ο Βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη, στην ομιλία που έκανε στην εκδήλωση χατίμ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιουνίου του 2011 στο Σέλερο, έκανε σοκαριστικές δηλώσεις. Ο Μάντατζη χαρακτήρισε ως μεγάλο πολιτικό λάθος την στήριξη που έδωσε στις περιφερειακές εκλογές στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, στον Άρη Γιαννακίδη κα ανέφερε πως «έκανε ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής του» στηρίζοντας τον Γιαννακίδη.
 Ο Μάντατζη τονίζοντας πως ομιλεί ως Βουλευτής της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ότι δεν έχουν γίνει αρκετά βήματα για την μειονότητα και είπε «Ελάτε και ας ενισχύσουμε το ιδιαίτερο κόμμα της μειονότητας, το κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας. Προσέξτε, αυτός που τα λέει τώρα αυτά είναι βουλευτής του κυβερνόντος κόμματος. Δεν τα δηλώνω αφού από την παραίτηση μου από βουλευτής, τα λέω κατά την περίοδο που είμαι ακόμα βουλευτής.Ο Μάντατζη στην ομιλία του στον Σέλερο υπογράμμισε πως εκείνοι ίδρυσαν την ομάδα του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη, όμως τράβηξε την προσοχή στο γεγονός ότι δεν είναι έγιναν αρκετά βήματα για την μειονότητα.Ο Μάντατζη στην ομιλία του ανέφερε τα εξής: «Έχουμε προβλήματα μπροστά μας. Το να διευθετηθεί το θέμα της Μουφτείας στη Θράκη, σε αυτή την περιοχή όπως επιθυμούμε, όπως μας αρμόζει. Αλλά, για όνομα του Θεού, τόσο δύσκολο είναι να λυθεί το θέμα των βακουφίων; Μήπως οι χριστιανοί μας άφησαν τη βακουφική περιουσία; Οι δικοί μας άνθρωποι μας την άφησαν! Εμείς όμως δεν μπορούμε ακόμα να διοικούμε αυτή την περιουσία μας! Οι σύλλογοι παραμένουν κλειστοί γιατί έχουν τη λέξη τουρκικός στην ονομασία τους».  
ἀπὸ onalert
(Visited 10 times, 1 visits today)
Leave a Reply