Ἡ γαλανόλευκη Κορυτσά!

Πόσες δεκαετίες εἶχε νὰ ντυθῇ γαλανόλευκη ἡ Κορυτσά; Τώρα ὅμως τὰ φόρεσε τὰ καλά της καὶ καμάρωσε, ἐςτῳ καὶ γιὰ λίγες ὥρες. 

Τὸ ποδόσφαιρο στάθηκε ἡ ἀφορμή. Ἕνας τομέας ποὺ ἀγνοῶ, ποὺ ἀντιπαθῶ καὶ ποὺ δὲν θέλω νὰ ἀκούω ποτέ νέα του. Ἀλλὰ σήμερα ἔκανα μίαν σοβαρή ἐξαίρεσι, διότι ὁ ΑΠΟΕΛ ἔκανε ἕνα μικρό θαῦμα. Σᾶς μεταφέρω ἀπὸ τὸν στόχο τὸ κείμενον καὶ τὶς φωτογραφίες, κι ἐσεῖς ἀποφασῖστε γιὰ τὸ ἐὰν ἀξίζῃ τὸν κόπο νὰ συγκινηθεῖτε!

Φιλονόη.

ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΟΡΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ! ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ…

Πήραν το διπλό και γύρισαν στην μαρτυρική Κύπρο, οπαδοί και παίκτες του ΑΠΟΕΛ που έκαναν Γαλανόλευκη απόβαση εχτές το απόγευμα στην Κορυτσά. Οι Ελληνόψυχοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ απάντησαν στην προκλητικότητα των γκέκηδων με Σημαίες της Αυτόνομης Βορείου Ηπείρου και της ΕΟΚΑ στις εξέδρες και με δύο γκόλ μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι αλβανοί στις εξέδρες σήκωσαν τούρκικες σημαίες και πανώ που έγραφε ότι η Κύπρος είναι τουρκική, αλλά αυτό περισσότερο πείσμωσε παρά πτόησε τους ΑΠΟΕΛίστας που κράτησαν ψηλά τις Ελληνικές Σημαίες καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Πολλά προβλήματα αντιμετώπισαν και οι Έλληνες δημοσιογράφοι από την Κύπρο που ακολούθησαν την αποστολή Ελληνικής ομάδας. 

Στο αγωνιστικό μέρος ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε δυναμικά και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη την διάρκεια του αγώνα, δημιούργησε πολλέ ευκαιρίες και το σκόρ θα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις αν οι τελικές ενέργειες ήταν περισσότερο στοχευμένες. Τα δύο γκόλ όμως των Μοραϊς στο 52 και Μαντούκα στο 56 ήταν αρκετά για να στείλουν την ομάδα των Ελλήνων της Λευκωσία ως ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στο επόμενο γύρο και τον επαναληπτικό αγώνα στην μαρτυρική μεγαλόνησο.

www.stoxos.gr

(Visited 27 times, 1 visits today)
Leave a Reply