Οἱ Ἕλληνες δολοφονοῦνται καί ληστεύονται καί ἡ ἀστυνομία φυλάει τἀ .. τζαμιά!

Δεν ξέρω πώς θα μπορούσε κανείς να  αντιληφθεί τις … προτεραιότητες της ελληνικής αστυνομίας τον τελευταίο καιρό. Ενώ η χώρα μας – εκτός από την οικονομική κρίση – έχει πέσει θύμα και ενός τσουνάμι εγκληματικότητας, το οποίο χτυπά προς κάθε πλευρά με δολοφονημένους, βιασμένες γυναίκες, ληστεφθέντες και ούτω καθ΄ εξής, αποφάσισε να φυλάει τα … παράνομα μουσουλμανικά τζαμιά, της Αθήνας.

Όχι, δεν σας κάνουμε πλάκα. Έτσι είναι. Ή τουλάχιστον έτσι είπε στο Associated Press εκπρόσωπος της ελληνικής αστυνομίας. Η απόφαση αυτή ελήφθη από την ελληνική αστυνομία, λίγες μόνο ημέρες μετά τα γεγονότα της Νορβηγίας, στις 22 Ιουλίου. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπροσώπου της ΕΛΑΣ, η διαταγή δόθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, μετά από μία έκτακτη συνεδρίαση των αστυνομικών αρχών.

Αφορμή της; Ο φόβος των αρμόδιων αρχών για “αντιγραφείς” του Νορβηγού Andreas Breivik και πιθανά χτυπήματα στην πατρίδα μας.
Ωραία. Κάτι πάει καλά όμως! Τι είναι αυτό; O Andreas Breivik δεν χτύπησε κανέναν τόπο λατρείας των μουσουλμάνων. Κανένα τζαμί, νόμιμο ή παράνομο. Τελευταία φορά που άκουσα ειδήσεις από την Νορβηγία, ο συγκεκριμένος τύπος είχε βάλει μία βόμβα κοντά στα γραφεία του πρωθυπουργού της χώρας και είχε επιτεθεί δολοφονώντας σε μια κατασκήνωση μελών του κυβερνώντος κόμματος.

Ενδιαφέρον είναι όμως ένα ακόμη κομμάτι του “ρεπορτάζ”. Που αναφέρεται στην … άνοδο της ακροδεξιάς και προφανώς την συνδέει με τις … αναμενόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις. Συγκεκριμένα γίνεται αναφορά στην κακή οικονομική κατάσταση και την θέση της χώρας μας ως κεντρικής πύλης εισόδου λαθρομεταναστών στην Ευρώπη. Ότι δηλαδή αυτά τα δύο έχουν ως αποτέλεσμα την ωρίμανση των συνθηκών ανόδου της ακροδεξιάς.

Τώρα εξηγούνται οι δηλώσεις Οικονόμου

Πριν λίγες ημέρες ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. είχε κάνει κάποιες περιεργες δηλώσεις, που προκάλεσαν απορίες σε πολλούς. Προσέξτε τι είχε πει: «Η άλλη πλευρά επιδιώκει να υπάρξει νεκρός. Έχει σαφή σκοπό και το έχουμε βιώσει. Το τελευταίο διάστημα δημιουργείται και μία φασίζουσα, ακροδεξιάς προσέγγισης, βία, η οποία δεν έχει τις διαστάσεις των αναρχικών και εκδηλώνεται κυρίως με επιθέσεις σε αλλοδαπούς σε περιοχές κυρίως που υποφέρουν από παράνομους μετανάστες…

Είδαμε στο Σύνταγμα μια περίεργη συνεύρεση αναρχικών με φασίζουσες ομάδες ακροδεξιών, εναντίον αστυνομικών, κυρίως στις διαδηλώσεις εναντίον των πολιτικών και του Κοινοβουλίου».
Ακουλουθώντας λοιπόν τα βήματα του προηγούμενου υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Προσπαθεί να κατασκευάσει στην χώρα μας μπαμπούλα ακροδεξιάς τρομοκρατίας.

Την ίδια ώρα που έχουμε συνεχώς νεκρούς, εκρήξεις και βομβιστικές επιθέσεις από την άκρα αριστερά, που έχουμε τα τελευταία 40 χρόνια συνεχιζόμενη δράση της ακροαριστερής τρομοκρατίας, κάποιοι χρησιμοποιούν κάτι που έγινε στην άλλη πλευρά της Ευρώπης, για να στήσουν σκηνικά που τους συμφέρουν πολιτικά.

Γιατί ακριβώς αυτό συμβαίνει. Με αφορμή την υπόθεση Breivik, το πολιτικό κατεστημένο του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να δημιουργήσει ακροδεξιά “σκιάχτρα” έτσι ώστε να αναγκάσει τον κόσμο που στρέφεται στον πατριωτικό χώρο για ελπίδα, να φοβηθεί και να παραμείνει κολλημένος στον καναπέ του.

Το κάνουν όμως αυτό εις βάρος του Έλληνα πολίτη. Ο οποίος αντί να έχει την αστυνομία δίπλα του, την έχει απέναντί του. Αντί να φυλάει το σπίτι του, όπως θα έπρεπε κάνει τον … σωματοφύλακα σε παράνομα τζαμιά ισλαμιστών.

Πρόκειται για πλήρη παράκρουση. Παράκρουση που οφείλεται σε ιδεοληψίες και μικροπολιτικές σκοπιμότητες της κυβέρνησης. Όπως όμως κάθε παράνοια, υπάρχει πιθανότητα να παράγει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που στοχεύει. Να στρέψει δηλαδή τον ελληνικό λαό ακόμη περισσότερο κατά της κυβέρνησης και της ιδεολογίας που αυτή πρεσβεύει.

Δημήτρης Παπαγεωργίου (elora)

 
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply