Ἐὰν εἶναι δυνατόν! Τόση Ὕβρις;

Τόση ἀσχήμια; Τόση αἰσχυμοσύνη; Τόση ἀδιαφορία γιὰ τὸν πόνο; Τόση ἀσέβεια; Τόσο θράσος ἀπέναντι στὴν φύσι; Τόση ὑπεροψία; 

Γενετικά τροποποιημένο ον προς πώληση.Θα μας κάψει ο Θεός…(βίντεο)

 

Ένα γενετικά τροποποιημένο ον που σχεδιάστηκε για να πωληθεί ως pet από εταιρεία γενετικής μηχανικής, προκαλεί σάλο σε ολόκληρο τον κόσμο. Πρόκειται για μια μορφή παιδικής κούκλας με γενετικά τροποποιημένο DNA, η οποία έχει μεν το μέγεθος παιδικού παιχνιδιού, διαθέτει ωστόσο μηχανισμούς καρδιακών παλμών, αίσθηση του πόνου, ακόμη και αληθινά δόντια.Διατίθεται σε επτά διαφορετικούς τύπους.Το genpet είναι ζωντανό μαστοφόρο που αναπνέει.Η εταιρεία Bio-Genica που το κατασκεύασε, φρόντισε να του τοποθετήσει αίμα, κόκαλα και μύες που μπορούν να αιμορραγήσουν εάν κοπεί ένα μέρος τους.

Σχεδιάστηκε για να πωλείται σε καταστήματα παιδικών παιχνιδιών και όχι κατοικιδίων ζώων, αν και θα πωλείται ως κατοικίδιο. Γι αυτό και διατίθεται σε πλαστική συσκευασία. Η διαδικασία σύμφωνα με την οποία κατασκευάστηκε το genpet, ονομάζεται “//Zygote//// Micro Injection//” και αποτελεί συνδυασμό DNA, με την εισροή συγκεκριμένων πρωτεϊνών διαφορετικών ειδών. 

Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1997, κατά τη διάρκεια ερευνών για τον εντοπισμό κοινών στοιχείων ανάμεσα σε ποντίκια και μέδουσες βιοκαλλιέργειας και από τότε συναντάται στην κλωνοποίηση κουνελιών, γουρουνιών, ψαριών και πιθήκων. Μέχρι σήμερα χρησιμοποιείτο σε χιμπατζήδες, αράχνες και πρόβατα. Και τώρα έρχεται το **genpet**.

To **genpet** διατηρείται στην πλαστική συσκευασία με έναν τύπο χειμερίας νάρκης που ελέγχεται από σωλήνα από τον οποίον διοχετεύεται ειδική πρωτεϊνη. Κάτι που συναντάται σε πολλά ζώα των βορείων ή σκανδιναβικών χωρών. 

Αναπνέει από ειδικές τρύπες εξαερισμού. Εχει αίσθηση του πόνου; Βεβαίως. Εχει επίσης ελάχιστες φωνητικές χορδές που το βοηθά να φωνάξει όταν νιώσει την οποιαδήποτε ενόχληση. Δείχνει τα συναισθήματά του μέσω ειδικών διαφοροποιημένων κωδικών, που τους διακρίνει κανείς από το χρώμα τους. Δεν μεγαλώνει. 

]

Εχει διάρκεια ζωής

από ένα μέχρι τρία χρόνια και δεν χρειάζεται μπαταρίες. Τα μαλλιά του μεγαλώνουν. Ελάχιστα μεν, αλλά μεγαλώνουν. Ανοιγοκλείνει κανονικά τα μάτια του, μπορεί να δαγκώσει εάν χρειαστεί, ενώ αναγνωρίζει τον ιδιοκτήτη του. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ισχυρίζονται ότι μπορεί ακόμη και να θαφτεί. 

Ούτε η τιμή του, ούτε και η στιγμή που θα κυκλοφορήσει στην αγορά έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

( Ἀπὸ τὸ ἱστολόγιον ἡ Μακεδονία εἶναι Ἑλληνική)

Ἕρχομαι λοιπὸν ἐγὼ καὶ ἀναρωτιέμαι γιὰ τὰ πασιφανή…
Ποῦ στὰ κομμάτια θέλουν νὰ ὁδηγήσουν τὸν πλανήτη; 
Μὲ ποιό δικαίωμα λειτουργοῦν ὡς ὀντοκατασκευαστές;
Μὲ ποιάν λογικὴ παράγουν «ὑποπροϊόντα» πρὸς «κατανάλωσιν» ἀπὸ τὰ πειράματά τους;  
Θέλουν μήπως νὰ μᾶς ὁδηγήσουν στὴν συναισθηματικὴ καὶ συνειδησιακὴ νέκρωσι; 
Στὴν πεποιθησιακὴ στάσι τοῦ κυριάρχου; Τοῦ ἐν τελῶς ἀσυνειδήτου; 
Ἐπιθυμοῦν μίαν κοινωνία ποὺ θὰ ἀναπαράγῃ διαρκῶς τὴν Ὕβρι ὡς μοναδικὴ στάσι ζωῆς;
Δὲν μπορῶ νὰ κατανοήσω τὴν λογική τους. Οὔτε τὸ ἀνύπαρκτον ἠθικό τους ἐπίπεδον. Οὔτε τὸ θράσος τους. 
Αὐτὸ ποὺ κατανοῶ εἶναι πὼς ἔχουν τραβήξει τὰ ὅρια σὲ ἀπίστευτα ἐπικίνδυνα ἐπίπεδα καὶ πλέον ζοῦν οἱ ἴδιοι στὰ ὅρια!
Θεωρῶ πὼς συντόμως θὰ ἀναγκαστοῦν νὰ ἀναθεωρήσουν. 
Ὄχι διότι θὰ ἀναγνωρίσουν τὴν στραβή τους πορεία. Ἀδυνατοῦν! 
Ἀλλὰ διότι ἡ ἴδια ἡ φύσις θὰ τοὺς ἀλλάξῃ τὰ φῶτα!
(Visited 28 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Ἐὰν εἶναι δυνατόν! Τόση Ὕβρις;

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Πειράματα ποὺ δημιουργοῦν τέρατα! » Φιλονόη καὶ φίλοι...

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ὄχι βρὲ παιδιά, δὲν εἶναι φωτοσκιάσεις… Ἐξωγήινοι εἶναι! » Φιλονόη καὶ φίλοι...

Leave a Reply