Τὸ καραβάνι τῆς «ἀφθονίας»!

Τὸ παρακάτω εἶναι ἀπὸ τὸν ΣΤΟΧΟ. Μία ἀγανακτισμένη ἐπιστολὴ (μὲ μᾶλλον σκληρὴ, ἀλλὰ κατανοητὴ πλέον γλώσσα) ποὺ ἀποκαλύπτει τὸ θέατρο ποὺ παίζεταισ στὴν Θράκη γιὰ ἀκόμη μία φορά.

ΕΘΝΙΚΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ… ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ !!!!

Την ώρα που οι ανευθυνοαρμόδιοι των Κρατικών Υπηρεσιών κάνουν τα Αυγουστιάτικα μπάνια τους , Κάποιοι σκοτεινοί τύποι κινούνται δραστήρια στην Θράκη γιά την ντέ φάκτο µετατροπή της περιοχής σε ΜογγολοΤουρκική επαρχία.

Καθώς οι Μουσουλμάνοι στην Θράκη διανύουνε τον μήνα του Ραµαζανιού και της Ισλαµικής νηστείας πού καταλήγει στο «Μπαϊράµ», ο Δήµος Μπαϊράµπασα της Κατεχόμενης Κωνσταντινούπολης για ακόμη μια χρονιά στα πλαίσια της Νεοοθωμανικής διεκδικητικής πολιτικής Νταβούτογλου στέλνει κινητά Μαγειρεία – Φορτηγά (!!!) που θα εγκατασταθούν διαδοχικά αυτήν την Κυριακή 21 Αυγούστου 2011 στη Ξάνθη, τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011 στην Κομοτηνή και τις επόμενες ημέρες σε Μουσουλμανικά χωριά και Καλλικρατικούς Δήμους της Θράκης μας !!!!!!!

Κατάλαβαν οι ΜογγολόΤουρκοι ότι η Ελληνική Κυβέρνηση έχει παρατήσει στο Έλεος τους Θρακιώτες, άνεργους και άσιτους και θέλει για ακόμη μια φορά με αυτήν την κίνηση να εκμεταλλευτεί η Άγκυρα την ανυπαρξία του Αθηνοκεντρικού κράτους -που εδώ και πολύ καιρό απουσιάζει από τα τεκταινόμενα που διαδραματίζονται με γοργούς ρυθμούς στην Ελληνικότατη Ακριτική Θράκη μας εις βάρος των Ελλήνων- και να προσυλιτίσει όσο περισσότερους Έλληνες Μουσουλμάνους στον ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΣΜΟ !!!!!!

Το καραβάνι αυτό που ονομάζεται : BEREKET KERVANI «Καραβάνι της Αφθονίας» πάντα , κάθε χρόνο κάνει στάση στη Θράκη , θέλοντας να τονίσει η Άγκυρα τις αλυτρωτικές της διαθέσεις για την Θράκη μας.

Ξυπνάτε εκεί στην Αθήνα

Άμεσα πριν είναι αργά …

Για όλο τον Ελληνισμό !!!!!

Οργάνωση Ελληνόψυχων Νέων – Το Γεράκι της Θράκης

Ὑπάρχει κάποιος ὑπεύθυνος γιὰ νὰ ἀπαντήσῃ στὴν καταγγελία; Ἢ κι αὐτὴ στὸ ἀρχεῖο θὰ πάῃ;
Υ.Γ. Ὁ χρόνος κάποιων τελειώνει. Ἀλλὰ πλέον περάσαμε στὸ «εἶναι ἀργὰ γιὰ δάκρυα….»
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply