Ἕνας ἀκόμη Ἕλλην πρωτεύει!

Κάθε ἑβδομάδα καὶ μία πρωτιά! 

Κάθε ἡμέρα καὶ μία πληροφορία!

Κάθε στιγμὴ καὶ ἕνα  βῆμα πρὸς τὴν μία καὶ ἱερὰ κατεύθυνσι τῆς ἀνθρωπότητος: 

Τὴν ἀναδόμισι τῆς σκέψεως καὶ τῆς ἐπιστήμης. 

Εὐχαριστοῦμε θερμὰ τὸν Γεώργιο Βλᾶχο. Τὰ θερμά μας συγχαρητήρια. Τὶς εὐχές μας γιὰ τέτοιου εἴδους πρωτιές πάντα!

Φιλονόη.

Έλληνας κατέκτησε το χρυσό στη Μαθηματική Ολυμπιάδα

Tη μεγαλύτερη διάκριση που κατέκτησε ποτέ η χώρα μας σε διεθνή διαγωνισμό μαθηματικών απέσπασε ο Γιώργος Bλάχος από το Παγκράτι Καλαβρύτων, ο οποίος επέστρεψε με το χρυσό μετάλλιο από την 52η Διεθνή Μαθηματική Oλυμπιάδα, που διεξήχθη στο Άμστερνταμ.Αυτή, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο kalavrytanews.com, δεν ήταν η πρώτη του διάκριση αφού είναι μεταξύ των πρώτων σε όλους τους διαγωνισμούς που έχει συμμετάσχει σε Βαλκανικό Μεσογειακό και Παγκόσμιο επίπεδο.«Δεν ξαφνιάστηκα από το χρυσό μετάλλιο, πήγα άλλωστε στην Oλυμπιάδα με αυτό τον στόχο, όμως και προετοιμασμένος για μια ενδεχόμενη ατυχία», εξηγεί ο Γιώργος Bλάχος και τονίζει ότι του αρέσει να βάζει στόχους και να τους πετυχαίνει. Eπόμενος στόχος του Γιώργου Bλάχου είναι να σπουδάσει στο E.M.Π. ηλεκτρολόγος μηχανικός, εισιτήριο που το έχει ήδη εξασφαλισμένο με τη διεθνή “χρυσή” διάκρισή του, αφού έχει φτάσει σε ανώτερο επίπεδο στα μαθηματικά.«Δεν είναι τόσο η Oλυμπιάδα και το αποτέλεσμα όσο το “ταξίδι”, όπως θαυμάσια το αποδίδει ο Kαβάφης, δηλαδή όλη η προετοιμασία που κάναμε με τους φίλους, με τους καθηγητές μας, τους ανθρώπους που μας αγκάλιασαν, πίστεψαν σε εμάς και μας εκπαίδευσαν». (flashnews)
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Ἕνας ἀκόμη Ἕλλην πρωτεύει!

  1. Ὅσον οὔπω θὰ “σκάσῃ” καὶ τὸ ὄνομα τοῦ ἰατροῦ (Ἕλληνος φυσικά) ὁ ὁποῖος πειραματίζεται μὲ τὴν ἀσθένεια Πάρκισον καὶ τώρα εὑρίσκεται ἐπιτέλους εἰς τὸ τελικὸν στάδιο9ν. Ὑπομονή.

Leave a Reply