Τὰ ναρκωτικά; Μόνον ἀπὸ τὴν Ἀλβανία παρακαλῶ!

Τί; Θὰ προτιμοῦμε κάποιον ἄλλον τὴν στιγμὴ ποὺ δίπλα μας ἔχουμε τὸ καλλίτερο μαγαζί;

Πάρτι κάνουν οι έμποροι ναρκωτικών στα Ελληνοαλβανικά σύνορα!

Το θέμα απασχολεί τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., που επισκέπτεται τα Τίρανα
Κυριολεκτικά πάρτι κάνουν οι έμποροι ναρκωτικών (Έλληνες και Αλβανοί) στα Ελληνοαλβανικά σύνορα. Μετά την κατάργηση της βίζας η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη, παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας. 
Οι αλβανικές αρχές δεν δίνουν και μεγάλη σημασία στην καταστολή της εμπορίας ναρκωτικών, με αποτέλεσμα όλο το βάρος να πέφτει στην Ελλάδα. Το θέμα αυτό είναι ένα από τα βασικά, που θα συζητήσει ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας στα Τίρανα,
κατά την διήμερη επίσκεψή του. Την έκταση του φαινομένου της διακίνησης ναρκωτικών από την Αλβανία αποδεικνύει η σύλληψη τριών Αλβανών εμπόρων στα Γιάννινα. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν στο 97ο χλμ της Εγνατίας οδού, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Β’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, τρεις υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 31, 36 και 31 ετών, κατηγορούμενοι για μεταφορά ποσότητας ναρκωτικών ουσιών. Διαπιστώθηκε να μεταφέρουν σε ταξιδιωτικούς σάκους ογδόντα τέσσερα δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 132 κιλών, τα οποία και κατασχέθηκαν. Κατά τη στιγμή της ακινητοποίησης, ο οδηγός του οχήματος επιδιώκοντας να διαφύγει τη σύλληψη, προκάλεσε υλικές ζημίες σε δύο οχήματα της αστυνομίας. Το αυτοκίνητο, που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, είχε κλαπεί από την Αθήνα και οι πινακίδες είχαν κλαπεί από τη Λάρισα.  (γάταρος)
Βέβαια, ἐμεῖς τὸ ξέραμε αὐτό… Κι ἄλλα ξέραμε… Καὶ ἡ ἀστυνομία τὰ ξέρει. Τώρα, γιατί μόλις τώρα ἀπεφάσισε ὁ ἀρχηγὸς τῆς ἀστυνομίας νὰ τὰ πῇ ἕνα χεράκι μὲ τὸν συνάδελφό του ἀπὸ τὰ Τίρανα, αὐτὸ δὲν τὸ γνωρίζω. 
Καὶ μεταξύ μας; Δὲν θέλω νὰ τὸ μάθω.. 
Τὸ μόνο ποὺ θέλω εἶναι νὰ πάψῃ τὸ ῤεζιλίκι. Ἀρκετὰ τράβηξε…

Υ.Γ. Ὑπάρχει κάτι ἄλλο ποὺ νὰ ἐμπορεύονται ἐτοῦτα τὰ «καλόπαιδα»; 
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply