Ἰὸς κατὰ εὐλογιᾶς «στρέφεται» κατὰ καρκίνου;

Ιός κατά της ευλογίας «σκοτώνει» τον καρκίνο

Ένας γενετικά τροποποιημένος ιός, που εισήχθη στο αίμα των ασθενών, κατάφερε να καταστρέψει με επιλεκτικό τρόπο καρκινικά κύτταρα σε … όλο τον οργανισμό τους, και μάλιστα χωρίς να καταστραφούν υγιείς ιστοί του σώματος.Οι Καναδοί και Αμερικανοί ερευνητές που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο επιστημονικό περιοδικό «Nature», τροποποίησαν γενετικά έναν ιό που χρησιμοποιείται συνήθως για την ανάπτυξη ενός εμβολίου κατά της ευλογιάς.

Αν και η κλινική δοκιμή πραγματοποιήθηκε σε πολύ μικρό δείγμα ασθενών, μόλις 23 άτομα, ανοίγει επαναστατικούς δρόμους στην καταπολέμηση των καρκινικών όγκων και των μεταστάσεων.

Είναι η πρώτη φορά που οι ιοί αυτοί καταστρέφουν αποκλειστικά τα καρκινικά και όχι και υγιή κύτταρα του ανθρώπινου οργανισμού. Και στις συνηθισμένες μεθόδους με χημειοθεραπεία και ακτινοβολίες, συχνά πλήττονται και υγιή κύτταρα, γεγονός που εξασθενίζει τον οργανισμό του ασθενούς ακόμη περισσότερο.

Σε επόμενο στάδιο, οι ερευνητές θα κάνουν μια μεγαλύτερη κλινική δοκιμή της πειραματικής θεραπείας στην οποία θα συμμετάσχουν 120 ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο του ήπατος. (medicalnews)

Ἐξαιρετικὰ ἐνδιαφέρουσα ἡ πληροφορία… Ἀλλά, ἀκόμη δὲν μᾶς ἔχουν πεῖ ξεκάθαρα κάτι γιὰ τὴν προέλευσι τοῦ καρκίνου. 

Τὴν μία προέρχεται ἀπὸ κληρονομικά αἴτια (κι αὐτὸ ἀπὸ ποῦ ξεκινᾶ;),  τὴν ἄλλην ἀπὸ μεταλλάξεις, τὴν τρίτη ἀπὸ …ἰούς!!! 

Αὐτὸ τὸ τρίτο, ἡ  προέλευσίς του ἀπὸ ἰούς, εἶναι ποὺ μὲ προβληματίζει πάρα πολύ, ὡς ἐκδοχή! Ἐὰν ἀληθεύῃ (ποὺ προσωπικῶς πιστεύω πὼς ἀληθεύει), τότε μήπως ἀπὸ μίαν δική τους (δυστυχῶς συνειδητή) παραβίασιν τῶν φυσικῶν κανόνων προῆλθε ὁ καρκίνος; Καὶ μήπως τελικῶς ἀπὸ μίαν δική τους ἐπίσης παραβίασιν τῶν κανόνων (τυχαῖον, λᾶθος, ἔρευνα ποὺ ἀποσκοπεῖ ὁπουδήποτε ἐκτὸς τῆς ἐρεύνης….) προῆλθε καὶ ἡ ἀντιμετώπισίς του; 

Πιᾶσε τὸ αὐγὸ καὶ κούρεψέ το… Κι ἐὰν κουρέψῃς κάτι…. Βλέπουμε…

Φιλονόη.

 

(Visited 9 times, 1 visits today)
Leave a Reply